Reptoidi vanzemaljci

Narmer,
To ne možeš znati na osnovu Vraganinog opisa, nego tek ako pročitaš bar 'Najveću tajnu'. Tu je dao celu istoriografiju masona i vladara, istorijskih događaja i skoro sve je proverljivo.
Inspiracije će ti doći same, ne bi trebalo niko drugi da ti ih diriguje. Apsurdno je pitati drugoga: 'na šta treba to da me inspiriše?' Inspiracija može biti samo tvoja. Upoznaj stvar pa vidi.

ma da bre..."upoznaj stvar" pa se posteno nasmiji...:mrgreen:

btw tema je postavljena kako bismo konacno razjasnili "gdje zecovi piju vodu"...:mrgreen:

Narmer,
To ne možeš znati na osnovu Vraganinog opisa, nego tek ako pročitaš bar 'Najveću tajnu'. Tu je dao celu istoriografiju masona i vladara, istorijskih događaja i skoro sve je proverljivo.
Inspiracije će ti doći same, ne bi trebalo niko drugi da ti ih diriguje. Apsurdno je pitati drugoga: 'na šta treba to da me inspiriše?' Inspiracija može biti samo tvoja. Upoznaj stvar pa vidi.

Ja ne vidim nikakvu prakticnu svrhu od ovih informacija. Treba mi pomoc da progledam.

...na to "stravicno" (izmisljeno) pitanje...

Tebi je 'izmišljeno pitanje' da nestaju stotine hijada dece bez traga?!

Tako nešto bi mogao da izmisli samo bolestan um, a još bolesniji kao što je tvoj da negira tu strašnu činjenicu koja je poznata svakome na Zapadu, gde deca ne izlaze nigde sama, gde su puni poštanski sandučići obaveštenja o nestaloj deci, oblepljeni ulazi u prodavnicama, udruženj i pokreti roditelja nestale dece, izjave najviših policijskih zvaničnika (Ted Gunderson FBI, Dean Warwick NSA) o nestaloj deci i umešanosti države i CIA-e u sve to... nedavno je u potrazi za nestalom Medlin u Portugaliji nađena vreća puna dečijih kostiju u jednom jezeru. Sve to je tebi izmišljeno i zato je zahvaljujući takvim ograničenim mediokritetima kao što si ti ubicama te dece i moguće to da rade.
Ovce ne žele da znaju da ih pastir lepo čuva da bi ih zaklao. Da znaju razbežale bi se. Ti ne bežiš nigde, još voliš i braniš svog pastira.

IckeDM0908_228x310.jpg

:roll:

Овоме требам да верујем?! :sad2:

Како је могуће да се толико људи примило на његове приче...

Некима је живот баш досадан...

Tebi je 'izmišljeno pitanje' da nestaju stotine hijada dece bez traga?!

Tako nešto bi mogao da izmisli samo bolestan um, a još bolesniji kao što je tvoj da negira tu strašnu činjenicu koja je poznata svakome na Zapadu, gde deca ne izlaze nigde sama, gde su puni poštanski sandučići obaveštenja o nestaloj deci, oblepljeni ulazi u prodavnicama, udruženj i pokreti roditelja nestale dece, izjave najviših policijskih zvaničnika (Ted Gunderson FBI, Dean Warwick NSA) o nestaloj deci i umešanosti države i CIE u sve to... nedavno je u potrazi za nestalom Medlin u Portugaliji nađena vreća puna dečijih kostiju u jednom jezeru. Sve to je tebi izmišljeno i zato je zahvaljujući takvim ograničenim mediokritetima kao što si ti ubicama te dece i moguće to da rade.
Ovce ne žele da znaju da ih pastir lepo čuva da bi ih zaklao. Da znaju razbežale bi se. Ti ne bežiš nigde, još voliš i braniš svog pastira.

aham...pa ta "cinjenica" je poznatija Interpolu i FBI-ju nego Davidu, tebi i meni,
ali naravno istina nije ni "upola zabavna" kako Davidove "teorije"...

vidis, logicnije bi bilo da ja vas pitam - kako vas nije sramota da se dokono zabavljate s tako ozbiljnim temama kao sto su trgovina ljudima, nasilni zlocini (serijske ubice) i pedofilija...?

da je taj moron Icke u pravu, a i vi skupa s njim, tu vrecu koju pominjes nitko ne bi nikad nasao, kao ni nalazaca...ili je ta Elita toliko glupa da ju je Icke provalio, zajedno s armijom budala koja mu vjeruje?
ako je to slucaj onda me bas bas cudi kako li se samo toliko dugo odrzase...takvi nesposobni?

zato te price o ovcama i pastirima pricajte fino jedni drugima uz kaficu...:evil:

btw iduci put kad na ovoj temi krenes "pricati pricu" koja ima tendenciju da bude "ozbiljna" potrudi se da uz nju idu
konkretna - imena, mjesta i datumi radnje, provjerljivi i ,iole vjerodostojni, izvori informacija, fotografije su bonus...
inace cu traziti moderatora da ti postove obrise kao puki trac i naklapanje; so bi se narodski reklo spam...;)

Е сада мени није јасно...

Ако гуштери побише и хипнотисаше толики народ, како им је голман измакао...

Какво он обезбеђење има? Где живи?

Е сада мени није јасно...

Ако гуштери побише и хипнотисаше толики народ, како им је голман измакао...

Какво он обезбеђење има? Где живи?

eee...vidis..tocno u sridu;
to nikom tko ima i koristi onaj veliki organ smjesten u lobanji nije jasno...mada;
moguce je da je i David...guster? :think:

:rotf:

Добро, баки су лоше ставили пудер... дешава се...:roll:

и шта сад... То је доказ да је она гуштер?

Nije joj to prvi put. Pojavila se i prosle godine u svojoj palati sa flasterima.Bila je kobajagi povredila ledja pa je kao sa flasterima prikrivala modrice od intravenoznog ubrizgavanja lekova zbog povrede.
Jel neko moze poverovati ovakav bullshit? Povredis ledja i dobijas ubrizgavanje lekova.Od kad ovo postoji?Pored toga,koliko je to modrica kad moras sa nekim ogromnim flasterima da to prikrivas? Ja imam iskustvo sa jako starim osobama i koliko im modri koza i mogu apsolutno
tvrditi da je ovo NEMOGUCE.To bude mala modrica koju moze pokriti mali obican flaster a ne flaster od pola metra

Ljudi koji su radili za Vladu na Montauk projektu, kao i stare mitologije naveli su da se druga neljudska rasa pomesala
sa ljudskom i da su uzeli "oblik" ljudski koji moraju da odrzavaju da se nebi pretvorili natrag u njhovo originalno stanje koje nije ljudsko.I da su
se infiltrirali da postanu sve kraljevske porodice sveta a i medju glavnim ljudima u raznim drzavama.To su ti legendarni PLAVOKRVNI. Evo vam dokaz.Svi sa neobicnim zeleno braun modricama koje se stvaraju kada previse se menjaju u svoj originalan izgled cesto.Znaci,sto vise se vracaju na taj njihov prirodan izgled za kratko vreme pojavi se promena koze koja se ne moze vratiti da izgleda kao ljudska.

I ovo nije od Ickea niti je on to prvi izneo.

Nije joj to prvi put. Pojavila se i prosle godine u svojoj palati sa flasterima.Bila je kobajagi povredila ledja pa je kao sa flasterima prikrivala modrice od intravenoznog ubrizgavanja lekova zbog povrede.
Jel neko moze poverovati ovakav bullshit? Povredis ledja i dobijas ubrizgavanje lekova.Od kad ovo postoji?Pored toga,koliko je to modrica kad moras sa nekim ogromnim flasterima da to prikrivas? Ja imam iskustvo sa jako starim osobama i koliko im modri koza i mogu apsolutno
tvrditi da je ovo NEMOGUCE.To bude mala modrica koju moze pokriti mali obican flaster a ne flaster od pola metra

Ljudi koji su radili za Vladu na Montauk projektu, kao i stare mitologije naveli su da se druga neljudska rasa pomesala
sa ljudskom i da su uzeli "oblik" ljudski koji moraju da odrzavaju da se nebi pretvorili natrag u njhovo originalno stanje koje nije ljudsko.I da su
se infiltrirali da postanu sve kraljevske porodice sveta a i medju glavnim ljudima u raznim drzavama.To su ti legendarni PLAVOKRVNI. Evo vam dokaz.Svi sa neobicnim zeleno braun modricama koje se stvaraju kada previse se menjaju u svoj originalan izgled cesto.Znaci,sto vise se vracaju na taj njihov prirodan izgled za kratko vreme pojavi se promena koze koja se ne moze vratiti da izgleda kao ljudska.

naklapanje...spam...stiskam trokutic...ne mogu si pomoci;
jace je od mene kao sto je ta logoreja jaca od tebe...:mrgreen:

hints;
- koji ljudi, kada, zasto, gdje?
- za ovo boldovano, nadam se, imas neko fino racionalno - citaj dokazano, u med literaturi "pronalazivo", objasnjenje
ili npr. vjerodostojan (elem, provjeren...truc bla bla...) snimak u kome se vidi transformacija Kraljice u reptila?

eee...vidis..tocno u sridu;
to nikom tko ima i koristi onaj veliki organ smjesten u lobanji nije jasno...mada;
moguce je da je i David...guster? :think:

:rotf:

Е то је већ мало јасније...

На пример... Он потписује небулозне књиге које пишу масони...

А масонима је циљ да људи дангубе разглабајући о небулозама, место да брину о озонској рупи... изумирању биљних и животињских врста... загађености воде и ваздуха...

Хм... Могла бих о томе да напишем књигу...:roll:

Nije joj to prvi put. Pojavila se i prosle godine u svojoj palati sa flasterima..........

Добро... и ти стварно верујеш да није шминком могла да покрије то...

Баш је толико глупа и наивна да се прикаже таква у јавности и да сви виде да је рептил?

Мислим...:roll:

Pa nekad nemaju to odmah nego im izadje kad se razbesne itd. Postoje ljudi koji su mnogo veci strucnjaci od Icke za reptile i koji su radili sa njima. Icke je izneo svega 30 % informacija o njima. A sad sto je on najpopularniji i sto je najkontraverzniji pa se vi lepite za njega.

Ja nisam ranije znao za reptile, ali sam znao da su Federalne rezerve u americi privatna organizacija koja koroji svetske ekonomije kako joj je volja itd. Znao sam da vladajuce familije se zene i udaju medjusobno i da to nije iz snobizma vec iz neceg drugog itd. Znao da rade satanske rituale, ali nisam znao zasto. A ti dodjes i prvi put u paketu cujes za sve to i zato tako reagujes. Ja sam prosao sito i reseto o politici, ekonomiji geneologiji i ostalim stvarima i zato mogu da tvrdim ono sto tvdrim. Potpuno sam neutralan i zato i tvrdim ovo. Da sam sudio po svom egu govorio bih suprotno. I ja sam ranije mislio da je u svetu sve ok, ali cim jednom pocne nesto da ti smrdi, sto vise sama istrazujes, tek onda dolazis do raznih saznanja.

Pa nekad nemaju to odmah nego im izadje kad se razbesne itd. Postoje ljudi koji su mnogo veci strucnjaci od Icke za reptile i koji su radili sa njima. Icke je izneo svega 30 % informacija o njima. A sad sto je on najpopularniji i sto je najkontraverzniji pa se vi lepite za njega.

Ja nisam ranije znao za reptile, ali sam znao da su Federalne rezerve u americi privatna organizacija koja koroji svetske ekonomije kako joj je volja itd. Znao sam da vladajuce familije se zene i udaju medjusobno i da to nije iz snobizma vec iz neceg drugog itd. Znao da rade satanske rituale, ali nisam znao zasto. A ti dodjes i prvi put u paketu cujes za sve to i zato tako reagujes. Ja sam prosao sito i reseto o politici, ekonomiji geneologiji i ostalim stvarima i zato mogu da tvrdim ono sto tvdrim. Potpuno sam neutralan i zato i tvrdim ovo. Da sam sudio po svom egu govorio bih suprotno. I ja sam ranije mislio da je u svetu sve ok, ali cim jednom pocne nesto da ti smrdi, sto vise sama istrazujes, tek onda dolazis do raznih saznanja.

koji ljudi?
odakle si znao? gdje si vidio/procitao?etc.
lijepo sam rekla i ne mrzi me da OPET ponovim - dokazi svoje tvrdnje coek...:roll:

Ма како се ни један гуштер не залепи за њега или за још веће стручњаке... то ми није јасно...

И како си ти још увек жив?! :mrgreen:

Не прете ти?

Sto bi meni bilo ko pretio?? Kakva sam ja pretnja za njihove planove kada sve ide svojim tokom i razmisljaju kao ti. Jedan covek ili njih 1000 nije pretnja za njih.

A ko je molim te ubio sve te ufologe koji su izvestavali o reptilima?? Ko???

koje ufologe?
kad i kako?

Misteriozne i cudne smrti UFO-loga nisu nista novo.Od 1971 god poznati autor i istrazivac Otto Binder je napisao clanak za Saga casopis koji se nazivao Liquidation of the Ufo Investigators.(likvidacija ufo-loga) Binder je istrazivao slucaj 137 naucnika,istrazivaca,pisaca i svedoka koji su svi umrli,neki pod jako cudnim okolnostima.Tu su bili srcani napadi,cudna pojava raka,i neki na kojima se odmah videlo da su ubijeni.

Phil Schneider -niko nije zaljuljao svet vise, nego on sa njegovim izjavama i sa informacijama koje je izneo.Ukljucujuci i mape. Bio je naucnik koji je radio na tajnim bazam u Usa. Ubijen je zbog svojih izjava.

Ron Rummel , Bivsi obavestajac vazduhoplovstva i dobar prijatelj Phila Schneidera

Ron Dzonson , Deputy Director of Investigations za MUFON.

Ana Livingston

Karla Turner, autorka knjige oteti, cija je porodica bila zrtva vanzemaljskih otmica i koja je to iznela javno.

itd, itd

Imao sam negde jako sirok spisak, moracu to da nadjem.

nadji, a onda nam objasni kakve ti ljudi imaju veze s Davidom Ickeom...?
elem, nitko nigdje ne kaze da su ih pobili Illuminati/reptilijanci/CIA/...
receno je samo da su slucajevi nerazjasnjeni...donekle, jer za svaki postoji i zvanicno (citaj - prihvaceno...) objasnjenje

zato, objasni ti nama kako ti znas tko ih i zasto je ubio, ako su uopce ubijeni...?

evo ti je i "lista";
http://www.rense.com/general62/lest.htm

a eve ga i "disclaimer", sta ce li im to...pitam se pitam...?:think:
http://www.rense.com/disclaimer.htm

A koliko ta baba ima godina? Jeste li vi ikada čuli za staračke pjege?
Ako niste, prvi put kad naiđete na neku staru osobu (ne mislim staru zato što je starija od vas 10-20 godina nego zaista staru) pažljivo je zagledajte. Garantujem 100% da ćete na toj osobi pronaći takve mrlje.

Zaključak: Svi ljudi stariji od nekih šezdesetak godina su gušteri.

Ajoj

Jodo da si kliknu na sliku koju sam postavio video bi tu fleku. A kakve su to pege koje se cas pojave cas nestanu. A kako se onda te pege pojavljuju i Bushu i Klintonu?? Zar su tako mladi ostarili?

Back