Tebi je 'izmišljeno pitanje' da nestaju stotine hijada dece bez traga?!
Tako nešto bi mogao da izmisli samo bolestan um, a još bolesniji kao što je tvoj da negira tu strašnu činjenicu koja je poznata svakome na Zapadu, gde deca ne izlaze nigde sama, gde su puni poštanski sandučići obaveštenja o nestaloj deci, oblepljeni ulazi u prodavnicama, udruženj i pokreti roditelja nestale dece, izjave najviših policijskih zvaničnika (Ted Gunderson FBI, Dean Warwick NSA) o nestaloj deci i umešanosti države i CIE u sve to... nedavno je u potrazi za nestalom Medlin u Portugaliji nađena vreća puna dečijih kostiju u jednom jezeru. Sve to je tebi izmišljeno i zato je zahvaljujući takvim ograničenim mediokritetima kao što si ti ubicama te dece i moguće to da rade.
Ovce ne žele da znaju da ih pastir lepo čuva da bi ih zaklao. Da znaju razbežale bi se. Ti ne bežiš nigde, još voliš i braniš svog pastira.
aham...pa ta "cinjenica" je poznatija Interpolu i FBI-ju nego Davidu, tebi i meni,
ali naravno istina nije ni "upola
zabavna" kako Davidove "teorije"...
vidis, logicnije bi bilo da ja vas pitam - kako vas nije sramota da se dokono zabavljate s tako ozbiljnim temama kao sto su trgovina ljudima, nasilni zlocini (serijske ubice) i pedofilija...?
da je taj moron Icke u pravu, a i vi skupa s njim, tu vrecu koju pominjes nitko ne bi nikad nasao, kao ni nalazaca...ili je ta Elita toliko glupa da ju je Icke provalio, zajedno s armijom budala koja mu vjeruje?
ako je to slucaj onda me bas bas cudi kako li se samo toliko dugo odrzase...takvi nesposobni?
zato te price o ovcama i pastirima pricajte fino jedni drugima uz kaficu...
btw iduci put kad na ovoj temi krenes "pricati pricu" koja ima tendenciju da bude "ozbiljna" potrudi se da uz nju idu
konkretna - imena, mjesta i datumi radnje, provjerljivi i ,iole vjerodostojni, izvori informacija, fotografije su bonus...
inace cu traziti moderatora da ti postove obrise kao puki trac i naklapanje; so bi se narodski reklo spam...