Pa da li je baš selektirao ono najbolje

Činjenica je da izbor nije bio preveliki, ali evo prve razlike između nas i Nemaca: Nemci u standardnih 11 guraju Milera, klinca od 20 godina i on već sad postaje polako glavni igrač Nemačke. Od tog klinca ćemo se nagledati fudbala u narednih bar 10 godina, potpisujem. Deluje mi kao pravi naslednik Mateusa.
Kog klinca od 20 godina mi guramo?

Nemamo li ga? Bambi Tošić je izuzetno napredovao samo što je trenirao u Mančesteru, to je očigledno. Ferguson je Ferguson da se ne lažemo.
Ako Anćeloti već sad pored gomile extra igrača u Čelziju (koji je svakako bar deset puta bolji tim od naše reprezentacije) gura u vatru malog Matića, zar nije imalo mesta za tog klinca u reprezentaciji? Pogotovo ako smo toliko tanki sa kreativcima u sredini kao što jesmo. Nije li Rajevac ubacio u vatru nekoliko klinera? A mi se kao pijani držimo kilavog Milijaša. Verujem da je taj mali Matić već sad pod palicom Anćelotija više naučio nego što će Milijaš tokom cele karijere, ali, eto...
I ne samo Rajevac i Lev, i mnogi drugi puštaju klince već sad, a jedino mi večito forsiramo ispušene muštikle.