Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Osim da su Ganci fizicki jaci i brzi sa ostatkom se ne slazem. Antic je napravio pogresan izbor kada je rec o prvom timu jer je za Pantelica i Milijasa klupa vrh koji zasluzuju. Mozda i za Zigica. Takodje, imamo dobra krila, ali je Krasic katastrofalno podbacio. Covek nije mogao ni loptu da ustopuje, nije imao ni jedan prodor itd. U svakom slucaju nesto moze i mora da se menja...

Pa nije imao prodor kad su ga Ganci udvojili tako da je Krasic mogao da ga duva a Antic nista nije preduzeo da to resi vec je neke moronske izmene pravio. Antic nas je upropastio protiv Gane.

Pa da li je baš selektirao ono najbolje :think: Činjenica je da izbor nije bio preveliki, ali evo prve razlike između nas i Nemaca: Nemci u standardnih 11 guraju Milera, klinca od 20 godina i on već sad postaje polako glavni igrač Nemačke. Od tog klinca ćemo se nagledati fudbala u narednih bar 10 godina, potpisujem. Deluje mi kao pravi naslednik Mateusa.
Kog klinca od 20 godina mi guramo? :think: Nemamo li ga? Bambi Tošić je izuzetno napredovao samo što je trenirao u Mančesteru, to je očigledno. Ferguson je Ferguson da se ne lažemo.
Ako Anćeloti već sad pored gomile extra igrača u Čelziju (koji je svakako bar deset puta bolji tim od naše reprezentacije) gura u vatru malog Matića, zar nije imalo mesta za tog klinca u reprezentaciji? Pogotovo ako smo toliko tanki sa kreativcima u sredini kao što jesmo. Nije li Rajevac ubacio u vatru nekoliko klinera? A mi se kao pijani držimo kilavog Milijaša. Verujem da je taj mali Matić već sad pod palicom Anćelotija više naučio nego što će Milijaš tokom cele karijere, ali, eto...
I ne samo Rajevac i Lev, i mnogi drugi puštaju klince već sad, a jedino mi večito forsiramo ispušene muštikle.
Bravo za ovu konstataciju.I ja sam se cudio sto nije pozvao Matica,a pozvao Petrovica ,koji ako se ne varam ,je igrao u 3 ligi do ne davno.Na EP za mlade se na prvi pogled videlo da je matic igrac za velika dela,kao sto se videlo i za vidica.Jednostavno takve igrace prepoznajes prima facie.
On se ne bi uplasio SP-a,kao ovi pilici

Pa izasli momci da se dokazu na terenu bez obzira ko im je protivnik. Ovi nase se uplase od samog imena i ne pokusavaju da pobede jer imaju kasnije alibi kad izgube. Ej pa to su Nemci.

Upravo. Sitne duse ne mogu da budu sampioni. Ovi koji nas predstavljaju su tako malodusni i tako iskompleksirani, da je mene sramota sto me predstavljaju.

Ako se ne popravi odnos u drugoj utakmici treba ih svetski napusiti i oterati u pizdu materinu. U reprezentaciji treba da igraju oni koji vole ovu zemlju, i koji ce da daju sve od sebe da pobede za nju, a ne da cekaju da gube, pa onda eventualno probaju da izjednace.

Kazem, na svakog naseg igraca, po jedan psihijatar.

I ajde kad su vec odigrali tako ocajno, ali oni jos i zajebavaju narod...jer po njima su "dobro odigrali, samo nisu imali srece"

ALOOO BREE DEBILIII jel vi mislite da smo mi slepi i da ne znamo sta je fudbal i kako se igra!?!

Treba ih na lomacu staviti zbog one utakmice i onakvog pacenickog i kukavickog pristupa igri. Bednici.

stojkovic, ivanovic, vidic, subotic(hmmmm), obradovic ili kolarov, krasic, stankovic, kuzmanovic, jovanovic, kacar, zigic ili pantelic. Tosic takodje mora da dobije priliku, apsolutno je zasluzio.Da je tu lukovic ne bih mnogo brinuo. Napred momci, mislim da bi jedan gol bio dovoljan!!!

Koja crna sreca u nesreci. Do crvenog kartona Lukovic nas je spasao 20 puta. Do tada je bio ubedljivo nas najbolji igrac, ni jedan jedini duel nije izgubio, onog Gijana je strpao u mali dzep. Jedini je Lukovic izgarao na terenu i mogu da mu popuse svi saigraci koji su se usrali na terenu i trcali kao babe. Crveni je dobio glupo ali je igrao srcem i mozda je sagoreo u zelji da pomogne reprezentaciji pa je napravio ono sto je napravio. Sigurno je da je zeleo najbolje ali sta da se radi da popravi to ne moze. Iskreno mene vise plasi sto ce u nastavku igrati Subotic koji je mnogo nesigurniji od Lukovica.
Sto se tice Kuzmanovica ja sam ga cenio do ove zadnje utakmice. Kad bi mogao da mi objasni sta je zeleo da uradi bio bih mu zahvalan ali sam siguran da ni on jadnicko ne zna sta je napravio.
A sto se tice Nemaca da nas puste nece nikad jer ce zeleti da osiguraju prolaz u sledeci krug i nece kalkulisati. Ukoliko nasi nagrnu da im sto pre uvale gol plasim se da ce nam uvaliti neku kontru pa cemo morati da jurimo rezultat. Najbolje je oprezno da gradimo napad i ako ga nekako slucajno uvalimo da igramo taktiku ko predje pola da mu umre keva.
nikad boljeg ni istinitijeg posta

moj otac kaze za Kuzmanovica, posto sam ja sasuo kilo psovki na njegov i racun cele reprezentacije, "dosta s tim, on bi se sad obesio da moze", na sta sam ja odgovorio "Moze, ja mu kupujem konopac". Ipak su oni velike zvezde, dobijaju stotine hiljada evra (u Zigicevom slucaju i milione) evra godisnje i zabole njih da sad, kad treba da se odmaraju i lade jaja negde u Tajlandu, igraju za neku propalu Srbiju. Boli njih ***** da igraju i za 'komsiluk, za nas', itd. takve gluposti sa reklama za pivo mogu da se nabiju u anus.

Upravo. Sitne duse ne mogu da budu sampioni. Ovi koji nas predstavljaju su tako malodusni i tako iskompleksirani, da je mene sramota sto me predstavljaju.

Ako se ne popravi odnos u drugoj utakmici treba ih svetski napusiti i oterati u pizdu materinu. U reprezentaciji treba da igraju oni koji vole ovu zemlju, i koji ce da daju sve od sebe da pobede za nju, a ne da cekaju da gube, pa onda eventualno probaju da izjednace.

Kazem, na svakog naseg igraca, po jedan psihijatar.

I ajde kad su vec odigrali tako ocajno, ali oni jos i zajebavaju narod...jer po njima su "dobro odigrali, samo nisu imali srece"

ALOOO BREE DEBILIII jel vi mislite da smo mi slepi i da ne znamo sta je fudbal i kako se igra!?!

Treba ih na lomacu staviti zbog one utakmice i onakvog pacenickog i kukavickog pristupa igri. Bednici.

Stoka je to.

E, ko trazi od fudbalera mozak, taj je ludji od njih...
U tom smislu, nervira me Pantelic koji se ljuti jer je citao komentare(!?) i mili da nismo fer kad ih optuzujemo, jer:" dok su oni (forumasi sedeli u foteljama...oni su na -10 trcali po snegu i kisi..."
Pa , bre, ja se nikom ne zalim sto sam bravar...on je fudbaler, od mene se ocekujeda znam da brusim i varim, od njega se ocekuje da zna da igra fudbal!!!

i da zavrsim: "...pa udri je glavom, nije za fakultet..."

a ko zeli da im licno poruci nesto: http://forum.krstarica.com/threads/384271

samo Krabro! ajmo keeengure, za majku Srbiju!!!

2988.jpg

AKAKAKAKAKAKAKA!!!

A kad svi sastavljaju tim evo i ja da postavim koji sastav bi po meni bio : Isailovic stoperi Vidic i Ivanovic levo Obradovic ,desno Rukavina ,zadnji vezni Stankovic,ispred njega Kuzmanovic ,po stranama Krasic i Jovanovic i u spicu Mrdja Zigic.I jos nesto Kolarov je nula,pa taj decko celu utakmicu se nije otvorio ni jednom po strani kao ni Ivanovic .Ali Bane je makar u defanzivi tata i njegova fizicka gradja je ipak za stopera nema on hitrinu za spoljneg igraca.Obradovic je izmislio fudbal za Kolarova,on jednostavno prati decko igru i oseti kada da krene napred i da napravi visak na strani.Vecina vas je nasela na novinarske naslove koji stalno forsiraju Kolarova,kada ste zadnji put gledali kako on igra i na kom nivou?Taj Lacio je od prilike jak kao i Vojvodina.O Milijasu je suvisno bilo sta reci,ja stvarno ne znam kako toliko spor igrac i "mrtvac" na terenu igra za reprezentaciju.Kuzmanovic decko gine kada igra za Stutgart a za Srbiju sta bi tek ? U formi je.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back