Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Изгледа и они нас опасно ложе :think:

Hobotnica Paul rekla je svoje. Srbija će pobediti Nemačku na Svetskom prvenstvu u petak u drugoj utakmici grupe D. A Paul ne greši. To je pokazala i utakmica između Nemačke i Australije. Paul je svoje krakove oblepio oko posude sa zastavom Nemačke i bilo je jasno ko će pobediti. U "Sea Worldu" u nemačkom gradu Oberhausenu zabavljaju se sa "vidovitom" hobotnicom. U dve staklene posude, na kojima su zastave reprezentacija koje igraju taj dan, stave hranu. Nakon toga čekaju iz koje će posude Paul uzeti 'klopu'. Ovog puta izabrao je posudu sa srpskom zastavom. Koeficijent na pobedu Srbije protiv Nemačke je 4.75.

hobotnica-paul-predvi%C4%91a-rezultate_515x361n_312987.jpg

Паул није оманула :super:

Bravo,momci,bravo Antiću!
Ova konbinacija je potpuno zbunila Leva.
Posebne čestitke idu Krasiću,Jovanoviću i Stojkoviću,posebno ovom zadnjem koji me je zaprepastio-odigrao je gotovo bez greške.
Izvinio bih se za širenje defetizma,kad sam rekao da smo već ispali,ali sa onim sastavom i igrom kao protiv Gane,to je delovalo apsolutno realno.
Milijaš i Pantelić na klupi su od neprocenjive vrednosti u ulozi navijača ;)
Nadam se samo da nećemo nešto zabrljati protiv Australije :)
Još jednom,svaka čast našim momcima,ulepšali ste mi ovaj vikend.
Bravo bravo bravo i
srećno u nastavku.

По мом мишљењу сви осим Жигића су одиграли добру утакмицу.Човеку ноге служе само да три ко мува без главе.Стојковић,Јовановић,Коларов јунаци утакмице али и сви остали!
Овако се мора одиграти и против Аустралије и мислим да ће све бити ок.

По мом мишљењу сви осим Жигића су одиграли добру утакмицу.Човеку ноге служе само да три ко мува без главе.Стојковић,Јовановић,Коларов јунаци утакмице али и сви остали!

Pojma ti nemas. Da nije bilo Zigica ne bi ni gol dali.

Sredina terena je ta koja je opet zakazala...tj Stankovic,Kuzmanovic i Ninkovic....jesu se borili i trcali ali slabo je to....bez nekih pasova,proigravanja....jako lose......nemaju muda da krenu napred........Ne mogu da verujem da Tosic nije igrao

HVALA TI BOZE NA OVOJ POBEDI...........Jos jednom se potvrdila ona teza " Cuva Bog Srbina svog"
Srbija je danas imala dosta srece (onaj penal i onu glupost Vidica necu ni da pomenjem) ali znate kako kazu " Sreca prati hrabre" a nasi su bili hrabri danas, evo recimo protiv Gane nismo imali srece uopste a zasto nismo imali srece /
Zato sto nismo bili hrabri vec su igrali ko pickice neke.

Nego ajde sad da probam malo emocije da ostavim po strani i da iz "strucnog" ugla prokomentarisem.
Iskreno presrecan sam zbog pobede (pogotovo zbog pobede nad Nemackom koja je meni uz Engleze i Amerikance najomrazenija ekipa gotovo u svim sportovima) ali nisam bas toliko zadovoljan nasom igrom (iako smo imali i precku i stativu i sigurno jedno 4,5 lepih prilika za jos jedan gol), Nemci su napadali veci deo meca i izgledalo je kao da oni igraju sa igracem vise a ne mi.
Inace juce je Grcka protiv Nigerije pokazala kako se igra sa igracem vise kada su gotovo celu tekmu kidisali na gol Nigerije, dok je danas bilo suprotno.
Ja i dalje mislim da su se nasi igraci slabo kretali (pogotovo bez lopte) i da su delovali nekako tromo, nai igracu su pokazali borbenost, zelju, srce ali mi se nekako cini kao da nisu fizicki dovoljno pripremljeni da odigraju 90 minuta u jakom tempu.

Po meni jos nista nije gotovo i sad protiv nimalo naivne Australije trebalo bi odigrati jos bolje i jos hrabrije nego protiv Nemacke.
Ceka nas jos jedna teska utakmica ali najvaznije je da su se nasi vratili u igru i da ce odsad igrati sa mnogo vise samopouzdanja i da ce se osloboditi onog grca i kompleksa nize vrednosti.

Da te podsetim da je Zigic navukao dva igraca na sebe i asistirao Jovanovicu za gol. Da bas je lose odigrao.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back