Јаре
Primećen član
- Poruka
- 955
To bi ostavilo Ganu na 4 boda, dok bi mi imali 5 ako izborimo x sa Nemcima.
Леба ти, ајд објасни како би ми имали 5 бодова са победом против кенгура и иксом са швабама
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mauser:Pazi...da nije bilo onog penala, verovatno bi se utakmica zavrshila sa rezultatom 0:0 shto opet u neku ruku i ne bi bilo loshe. E sad postvlja se pitanje, da li bi i sa Nemcima tako igrali ili su se sad malo trgli pa ce promeniti taktiku? LIchno, sumnjam.
Igrali bi i sa Nemcima na nulu i onda na pobedu protiv Australije. Uz to da Nemacka u poslednjem mecu dobije Ganu. To im je bila racunica.
ако се све лепо поклопи требали би само кенгуре да одеремо са три или више разлике.kolega strajnić prijavio da su igrači smoreni ko pseta
Treba im samo ponavljati da su neviđeni luzeri, dok im ne uđe u glavu da nisu i dok im ne proradi inat, pa počnu da igraju.
Dakle, tim nam je luzerski!
MИСИЈА ОСИМНА ФИНАЛА
1.
победимо Немце и Аустралију
2.
нерешено са Немцима, добијемо Аустралију уз то да Аустралија узме бар бод Ганцима
3.
изгубимо од Немаца, добијемо Аустралију али да Аустралија пре тога добије Гану а онда ми морамо да их добијемо са 3-0 или 4-0.
па да видимо шта нам је чинити................
A poteze ova dva retardirana idiota Lukovica i Kuzmanovica, ne znam ni kako da komentarisem.
To mora da si vrhunski debil da tako nesto uradis. Sta je ovaj kvazimodo Lukovic mislio, da nece za ono da dobije karton?! Majmuncino glupa! Jedino sto mi je drago je sto nece igrati sledecu utakmicu, to je sreca u nesreci.
A Kuzmanovica na pregled mozga i svega ostalog od neurologa do psihijatra..
Jedino sto me drzi u nekoj nadi je to da ce Nemcima da se aktivira njihova Nazi umna sema, i da ce da nas puste da dobijemo, jer oni posle mogu lagano da otresu ovu jadnu Ganu. U tom slucaju, i ako Ozi uzmu neki bod Gani, moze i nereseno sa njima da nam odgovara u poslednjem kolu.
Ajmo Marine i ostali, smilujte se...drugari iz lige i to...belci, arijevci... =)
Samo i ovde da kazem, da je ova utakmica sa Ganom bila katastrofalna, a Antic i ostali mogu za medije da pricaju sta hoce.
Ne znam sta im se desilo u glavama, ali neko je trebalo da im kaze da je poenta da probaju da pobede utakmicu. A to znaci da moras da napadnes gol protivnika. Nije toliko tesko da se shvati, ali oni ocigledno imaju problem.
Znaci izgubiti od ovako mizerne Gane je sramota za reprezentaciju kakvu mi imamo. Sta bi sa onim "ostavicemo srce na terenu"....ako je ovo najbolje od njih, bolje odmah da predaju ostala dva meca, ni da ne igraju.
Sramota.
Nikako ne mogu da se slozim sa misljenjima u vecini komentara koja su sazeta u ovome...
Svi pljuju Antica i igrace, a sve zbog nerealnih ocekivanja i loseg sagledavanja cinjenica.
Frustracije i nerviranje proizilaze iz pogresnih pretpostavki.
Antic je selektirao najbolje sto imamo, a taktika je istina mogla nesto bolja, vec sam nesto napisao o tome...
Mislim da uopste nismo igrali toliko lose s obzirom na cinjenice da su igraci Gane jednostavno fizicki superiorniji, a nasi veznjaci nedovoljno kvalitetni da im oduzmu loptu ili je zadrze i organizuju pravi napad.
Realnost je da trenutno nemamo klasu osim u odbrani i za to nije krvi ni Antic ni neko drugi.
To sto nismo(ovaj niste) bili realni pred pocetak prvenstva je druga prica.
Činjenica je da izbor nije bio preveliki, ali evo prve razlike između nas i Nemaca: Nemci u standardnih 11 guraju Milera, klinca od 20 godina i on već sad postaje polako glavni igrač Nemačke. Od tog klinca ćemo se nagledati fudbala u narednih bar 10 godina, potpisujem. Deluje mi kao pravi naslednik Mateusa.
Nemamo li ga? Bambi Tošić je izuzetno napredovao samo što je trenirao u Mančesteru, to je očigledno. Ferguson je Ferguson da se ne lažemo. Realnost je da trenutno nemamo klasu osim u odbrani i za to nije krvi ni Antic ni neko drugi.
Antic je selektirao najbolje sto imamo, a taktika je istina mogla nesto bolja, vec sam nesto napisao o tome...
Mislim da uopste nismo igrali toliko lose s obzirom na cinjenice da su igraci Gane jednostavno fizicki superiorniji, a nasi veznjaci nedovoljno kvalitetni da im oduzmu loptu ili je zadrze i organizuju pravi napad.
Realnost je da trenutno nemamo klasu osim u odbrani i za to nije krvi ni Antic ni neko drugi.