REKREATIVNO TRČANJE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mali ti toliko gresis u stvarima o kojima pises....
To nije tacno..
Cigarete vise stete srcu nego slatkisi...Ajde da si rekao da se stvara holesterol koji se talozi po zidovima arterija cime se smanjuje njihova prokrvljenost - ali ovo????

sta je netacno u mome pisanju, podaci istrazivanja ukazuju da u Evropi 2/3 ljudi umre usled nekog vida srcanog obolenja.
Nije samo holesterol problem usled konzumacije slatkisa, ima tu i drugih oboljenja, a u kombinaciji sa cigarama, losim zivotnim stilom, alkoholom, losom ishranom, premasno, brza hrana itd... dovode do fatalnog ishoda.

I sta je sad tu ne tacno u mome pisanju???

Kako vjezbati a da vam listovi ne budu prenaglaseni, tacnije, da zena nema one fudbalerske listice?
Nakon par dana uzastopnog trckaranja, hvata me grc u listovima!
Mozda imas problem sa tabanima, jer grcevi nakon nekog vremena hoce od trcanja na prstima (koje je opet nevoljna radnja), a od toga ti se lakse izdefinisu listovi.
Imam blago spustena stopala pa me nekad zabole noge prilikom trcanja.Probala sam Grubinove uloske za stopala ali me onda jos vise boli.Sta da radim?
Pa ne trcis valjda s Grubinovim uloscima?
Kupi dobre anatomske patike +probaj (ja sam zadnji put pre 3godine, pa ne znam jesu jos tamo) da ides u radnju sa ortopedskim pomagalima -Rudo, kod Gl.Zel. st i oni imaju zaista genijalne uloske (po otisku su mi radili svojevremeno i ubedljivo najbolja stvar koju kupih)

Ma jok bre,kupujem iskljucivo NIKE,one su mi nekako najbolje.Kad trcim bez tih ulozaka,extra mi je,ali se bojim da mi se ipak ne pogorsa to,otkud znam.
Ne kupujem one zlatne i ta sranja,kupujem iskljucivo u sportskim prodavnicama i gledam da imaju sto bolju potporu.

zar je bitno da li je buca ili vitka riba ili je bitnije da li je neko zdrav ili je zbog debljine sklon oboljevanju tipa secerna bolest, problemi sa srcem itd...

Nekim ljudima oslabi srce kad smrsaju - to su, naravno, oni umereno podgojeni...Nekima je idelano kad su jako vitki (npr. ako imaju problem sa kostima i zglobovima)...Individualnost - nismo svi isti

@webhanuma
Probala sam i Rudove,katastrofa.Da,i meni su radili po otisku ali me boli da trcim sa njima,a doktori posebno preporucuju da se koriste prilikom trcanja jer su tada stopala vise izlozena pritisku.
Uf uf uf, ne bih mogla ni da pokusam da trcim s njima. Znam da MORAM da nosim uloske, i nisu mi prijatni... imam neke extra posebne u roskama jedino, jer je zaista cvrsta ravna plastika.
Ali mico probaj da trcis u kvalitetnim patikama. Mislim nije to celodnevni boravak u istim, samo trening, a onda naravno uloske u svim cipelama (+ja ih i u baletankama ne nosim, pa ni na stikle... mislim znam da treba ali nisam hendikepirana ako imam ravne tabane... a da boli... cuti i trpi, to je deo imidza ;-) )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back