Разведене жене - веза са њима

Inače ljudi koji su samci će retko to uraditi, gotovo nikad. Jer da su hteli da se odluče, odlučili bi se davno sa nekom ženom koja nije imala dece kao ni oni.
Čekali su dugo.. i sad ne žele da odustanu i uzmu nešto što je u njihovoj glavi polovno. Zato samo ulaze u sex kombinacije i to ukoliko je žena razumna i dovoljno jaka da im se ne prikači.

Tako da se najčešće sa razvedenim ženama ponovo žene oni koji su i sami razvedeni, što je i ok, oni znaju u šta ulaze, imaju snage za to, prošli su sve, nije im nepoznato. Dosta takvih brakova poznajem posebno među onima kojima su dosta velika deca, tako da sad žive sami, sa povremenim porodičnim okupljanjima kada dođu sva deca ;)
Са разведеним женама се жене и људи без деце.

Је л да?

Доведеш жену у кућу која неће ништа ради. Шта са њом?
Vi pricate kao da je zena kuce - "dovedemo je","sutnemo","raspustimo"..ti ne dovodis sebi ljubimca,roba ili zabavu.Meni je fascinantno kako ljudi koji nisu doziveli zajednicu pricaju o njoj.Brak je dogovor,po meni fer da oboje brinu o svemu.

Vi pricate kao da je zena kuce - "dovedemo je","sutnemo","raspustimo"..ti ne dovodis sebi ljubimca,roba ili zabavu.Meni je fascinantno kako ljudi koji nisu doziveli zajednicu pricaju o njoj.Brak je dogovor,po meni fer da oboje brinu o svemu.
Жена мора да ради у кући и да брине. Ако неће, онда иде.

Које је поента брака, ако жена неће да ради и да брине?

Sto se pre adaptiras 21.veku bice ti lakse da prezivis.
На шта да се адаптирам?

Чему служи жена, која не ради у кући? Све је то супер што си ти фул риба, што изгледаш ултра и што си урбана, али чему то служи када ја дођем кући и када немам ручак? Када нема ко да опере? Када нема ко да се бави дететом?

Онда ја могу да платим доставу и да ми донесу храну. Да платим жену да дође и да ми чисти и да чува дете, је л тако?

Шта да радим са том женом коју сам оженио?

На шта да се адаптирам?

Чему служи жена, која не ради у кући? Све је то супер што си ти фул риба, што изгледаш ултра и што си урбана, али чему то служи када ја дођем кући и када немам ручак? Када нема ко да опере? Када нема ко да се бави дететом?

Онда ја могу да платим доставу и да ми донесу храну. Да платим жену да дође и да ми чисти и да чува дете, је л тако?

Шта да радим са том женом коју сам оженио?
Cemu sluzi muz kada ja dodjem sa posla a nema rucka?

pa ne lupetam..
obaveze:
muz:radi

zena:
radi
kuva
cisti
brine o deci
brine o bebi muzu?
Муж има више од обавеза да иде на посао и немој сада да се правиш да не знаш о чему причам.

Ако ти имаш мужа који неће ништа ради и нигде не иде, то је друго.

Back