Razocaran u lokalne devojke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fora je u tome da se na muskarca oduvek gledalo kao na osobu koja obezbedjuje vecinu finansijskih sredstava. Tako da, ako je on bogat, bice za celu porodicu. Ako je ona bogata, to su uglavnom njene pare, jedino ako nije ocarana muskarcem, pa mu kupuje razne poklone.
Tako da njeno bogatstvo muskarcu bas i ne znaci nesto previse.
možda, ali samo u nekim krajevima..
kod mene gde sam ja odrasla nije bilo tih m-ž razlika..
tj ne znam da postoje, niko se ne žali. Ima podjednako i muških koji žele dobro da se "udaju".. znam dosta njih koji su došli u tazbinu da žive, dočekali da se matorci odsele i nastavili živeti tu.

Nije mi jasno kuda ide tema.. mada nisam daleko odmakla. Ali odakle vidite sve te ljude koji traže nekakve parajlije.. možda ih ja ne vidim jer se krećem među svetom koje zanima samo da rade posao koji vole, tj nauku. Čak i što je radimo za bedniji novac... Kod nas asistent sa doktoratom radi za 70 k rsd piše naune radove, ne može ni stanarinu da plati, dok da je običan radnik, da ne kažem majstor nekog zanata zarađivao bi barem 5 puta više, pa se ne žale, jer rade ono što vole. Dobro, pokušavaju i dodatne poslove. Ali to da žene sad gledaju kako dobro da se udaju, ja koliko vidim svi žele samo da što bolje zarađuju da bi bili sami i samostalni.

Brisano je dosta toga. Ako neko još ima prijavu za vređanje neka prijavi. Izgleda da prosto žene gledaju na stvari sa svog aspekta, muški sa svog, vide bolje neke probleme svog pola, a manje onog drugog. Takođe, niko ovde ne može da govori u ime svog pola, jer nas ima samo po par. Zato je najbolje sve govoriti u svoje ime.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back