Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.995
Nadju zenu,pravuA sta rade njanjavi muskarci...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadju zenu,pravuA sta rade njanjavi muskarci...![]()
mozebiti ili.....Takve zene nadju lezbejke i budu muz u braku
Velju nevolju amozebiti ili.....
1. nadju jakog muskarca a ne neku **ckicu koja kmeci i oseca se ugrozeno pored obicne zene
2. nadju muskarca sa zenskom energijom koji nema problem s tim
...
Najgori su ti neosvesceni, koji misle da su Alfe/Yang etc, a emituju energiju Bena Shapira.
Stvarno mi ih je zaoEto, same se javljaju...
samo kmecite....kmekmeStvarno mi ih je zao
A sta rade njanjavi muskarci...![]()
Ajde,ajde, nismo bas tako mislile...Suza suzu stize...
Bolje da kmecim, nego da trazim od admina da brisu poruke drugima kad se ne slazem sa njimasamo kmecite....kmekme
Slažem se.takve zene su uglavnom odbojne muskarcima koji imaju slabu i njanjavu energiju....
Jos je gore kad je zena, u muskoj energiji, ratoborna,
Bez ovoga,to ne mislim..Ali ratoborna i agresivna jesam.i misli da je popila svu pamet ovog sveta.
Eno ima onih muskih koji paze na svaku rec i zarez bez emocija a onda kad niko ne vidi pljas samar,jesi ti od onih emancipovanih ili bi da peres noge muzu ko baba robinja,tu se lako pogubissamo kmecite....kmekme
Sta je pisac 'teo da kaze?Eno ima onih muskih koji paze na svaku rec i zarez bez emocija a onda kad niko ne vidi pljas samar,jesi ti od onih emancipovanih ili bi da peres noge muzu ko baba robinja,tu se lako pogubis
I ratoborna se raspilavi, kad se zaljubi.Bez ovoga,to ne mislim..Ali ratoborna i agresivna jesam.
Otvorene provakcije nisu sala. Ne mesajmo stvari.Daj george jel ti umes da okrenes na šalu.
Jbt.sta se odmah primas.
Neverovatno.
Ne raspilavi se ..Ali ako ne vidi razllog ratobornosti ponašaće se drugačije.I ratoborna se raspilavi, kad se zaljubi.
U principu ne ide mi u prilog ali imam.Uvredi se ako imas plitak mozak stada
možda, ali samo u nekim krajevima..Fora je u tome da se na muskarca oduvek gledalo kao na osobu koja obezbedjuje vecinu finansijskih sredstava. Tako da, ako je on bogat, bice za celu porodicu. Ako je ona bogata, to su uglavnom njene pare, jedino ako nije ocarana muskarcem, pa mu kupuje razne poklone.
Tako da njeno bogatstvo muskarcu bas i ne znaci nesto previse.
Svaki ekstrem je los.Jos je gore kad je zena, u muskoj energiji, ratoborna, i misli da je popila svu pamet ovog sveta. To je bas onako, odbojno.