Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.032
ne nisi ga ispratila da bi znala da je budaletina jer nije ni pisao ovde,u svakom slucaju sam zavsioOn zapravo mislio na mene, obicna..
Ne poznajemo se uopste, te ne moze niko ovde da namirise moj sarkazam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne nisi ga ispratila da bi znala da je budaletina jer nije ni pisao ovde,u svakom slucaju sam zavsioOn zapravo mislio na mene, obicna..
Ne poznajemo se uopste, te ne moze niko ovde da namirise moj sarkazam.
Znam po sebi...Jel se mi znamo?![]()
ali ipak mi je zao sto sam upao u zamku praznog chetaAli si ipak uneo.
Oko ovoga se slazemo.ali ipak mi je zao sto sam upao u zamku praznog cheta
kako i ti to kao gost vidis ,svaka vam cast citaci izmedju redovaIma ih.
Pregolemi krindzovi zbog preterane kolicine foliranja, glumatanja, laganja i femkanja. I ljudi padaju na to.
Zato su Ljubica i Obicna…![]()
sta te zaboleNe zloupotrebljavaj taj tuzan i odvratan slucaj za licnu agendu.
'Ajd necu ti copirati recenicu, na koju mi se koza jezila...ne nisi ga ispratila da bi znala da je budaletina jer nije ni pisao ovde,u svakom slucaju sam zavsio
Rekla bih, lose si definisala to "musko"...Ja sam davno bila sa jednom takvom budalom.
Kazu sa kim si-takav si.
Potpisujem.
Ne zna se ko je bio veca budala, svako u svom domenu.
To je valjda stvar inetrakcije.
Zakljucak, birati osobe koje bude bolju stranu nas.
Zile, ako je na moj racun, ja se slazem.Preterano proseravanje vas ne čini filozofima.
Момче, изађи из виртуелног света за почетак!Pozdrav! Retko se ovako obracam, ali zanimaju me misljenja prevashodno objektivna. Naime radi se o tkzv. razocaranosti na devojke iz svog grada. Ne bih imenovao grad, manji je grad u Centr.Srbiji. Da napomenem, ne izlazim tako cesto u zadnje vreme, Ali Sam aktivan na drustvenim mrezama. Radi se o tome da me devojke ignorisu u smislu objava storija, postova.... Ne bi bilo to like nelogicnosti da fizicki ne izgledam iznad proseka. Zvucim prepotentno znam, Ali govorim objektivno Bez lazbe skromnosti I da bi vam bilo sto jasnije. Dakle crn sam,visok, zgodan I lep. Zvucim kao veliki narcis, iako to nisam uopste(fizicki izgled mi nije u prvom planu) ali ponavljam da bi ste imali bolju sliku situacije,a para I nemam bas. Ovog leta sam bio u Istanbul 8 dana kod prijatelja I ono sto sam uocio da me strankinje(turkinje) vise primecuju nego nase devojke konkretno devojke iz mog grada, da ne generalizujem. Sad ne bih kao neki pacenici da se hvatam odmah "ma sve traze pare...to im jedino bitno!" Ne! Uopste ne generalizujem.Pre oko godinu dana jedna devojka atraktivnijeg izgleda je malo "bacila oko" pregledi stalni na storiju I po neki laik. Ali nisam nista preduzimao jer sam video u slikama da ima momka. Po prirodi nisam kompleksas, ali ovo mi polako pocinje da stvara frustracije I kompleks iskreno. Reci cete izalazi malo vise I to, ali opet je isto. Ono sto meni nije kasno da skratim kako to da u Turskoj u kojoj sam bio sam opazajniji a ovde kod mene u gradu ne. Pocinjem I da blago prepirem konkretno lokalne devojke. Nemam dosta pratilaca I nisam nesto poznat u gradu pa da li je toga? Ne verujem da je do para jer ih vidjam sa likovima koji su prosecni u svemu. Zaista Sam iskreno razocaran u devojke ovde. Uglavnom nafurane, uobrazene... Jer kazem fizicki izgledam iznad proseka, kulturan sam, profil mi je normalan Bez lupanja gluposti, smaranja...Ah daa opcinila me jedna turkinje koja nije skidala pogled sa mene, ali posto sam bio u zurbi nisam mogao nista konkretno, a I turski ne znamRado bih se I preselio tamo da znam jezik. Zaboravio sam glavni da kazem. Imam 28godina I vec godinama nemam devojku
Gde sam rekao da nisi?Ja sam imao flertovanje I avanturice I sa nasim zenama
Cime sam pokazao da to mislim?ako mislis da sam pickopacenik neki koga ovde u Srbiji ni jedna ne zeli.
Zaljubljivanje je nesto posebno. Najposebnije.Naglasavam da je bilo nesto posebno
A to je lose... zasto?!da smo Sami bili a ne uguzvi da bi na keca verovatno imali seks. Nase devojke ne daju bas tako kako odmah I da Im se dosta svidjas
U vezi onog sto nista ili malo kaze...
... Ima neceg odbojnog u muskarcima, cija frekvencija govora podseca na zene. Nije to svojstveno muskarcima... Ono bese malo karikiranja, ali ima tu istine...
Jos je gore kad je zena, u muskoj energiji, ratoborna, i misli da je popila svu pamet ovog sveta. To je bas onako, odbojno.Slazem se.
Kada musko zvuci kao uvredjena, histericna zena, to je bas lose.
Mudro zboris Silver.Jos je gore kad je zena, u muskoj energiji, ratoborna, i misli da je popila svu pamet ovog sveta. To je bas onako, odbojno.
Da i imaju muda da kazu da ne poznajemo zene,u pravu su ne znam kako da se postavim,zene nisu,ortaci nisu,phh dodju ko neko kome u saobracajci treba izvuci usiJos je gore kad je zena, u muskoj energiji, ratoborna, i misli da je popila svu pamet ovog sveta. To je bas onako, odbojno.
Evo opetIzvini necu vise
Jos je gore kad je zena, u muskoj energiji, ratoborna, i misli da je popila svu pamet ovog sveta. To je bas onako, odbojno.
takve zene su uglavnom odbojne muskarcima koji imaju slabu i njanjavu energiju....pored njih izgledaju kao devojciceI na ovaj način se mogu ućutkati
Sve sto je neodgovarajući odbojno je
Takve zene nadju lezbejke i budu muz u brakutakve zene su uglavnom odbojne muskarcima koji imaju slabu i njanjavu energiju....pored njih izgledaju kao devojcice
i onda kmece
A sta rade njanjavi muskarci...Takve zene nadju lezbejke i budu muz u braku