SilverStar
Poznat
- Poruka
- 9.755
Pa sad...Svaki ekstrem je los.
Balans je bitan.
Nadam se da ne ostavljam takav utisak ovde.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sad...Svaki ekstrem je los.
Balans je bitan.
Pokusavam da se postavim kao maco muskarac...Silver, lepi, zasto nas kinjis?![]()
Pokusavam da se postavim kao maco muskarac...
Ali mi ne ide...
Kme, kme...
Ali ova dva "zainteresovana člana" pokazuju zrelostBudite vise kao Sokrat...
Znam, da nista ne znam...
A jbg.sad...Budite vise kao Sokrat...
Znam, da nista ne znam...
Samo se pretvara...običnaaa stalno to i govori da ništa ne zna![]()
Pa naravno da zna, samo ljudi koji ne znaju misle da znajuSamo se pretvara...
Zna ona dosta toga...
Ma jeste, evo zvaćemo te balanseroSvaki ekstrem je los.
Balans je bitan.
Ma jeste, evo zvaćemo te balansero
E moj Silvere, ja sam ti na varijantuSamo se pretvara...
Zna ona dosta toga...
Kao što rekoh, najbolje je da svako priča o sebi. Sve muško-ženske priče (sve žene.. ili svi muškarci..) na forumu su ispale isprazno naklapanje..I sad jedna filozofska kao @Bela pčela...
Da li su merodavniji o muskarcima/zenama pricati oni koji su imali teza iskustva, ili oni koji su ta iskustva vesto izbegli?
Moja je:E moj Silvere, ja sam ti na varijantu
"velika je bila njegova bol, preslab za kik boks, prejak za rokenrol"![]()
Jesi provalio da nevaspitanje predstavljaju kao + , ako sirovo odgovore jake su,ko sve one iz zadruge koje pljuju koje kao ne daju na sebe xaxa,pa sta ne dajes kad si ko cackalica i onda se tako sjati jato nesigurnih kokosaka i kljuca ,niko im nista ne moze i nece prosto da se spusta na taj nivo,nemaju s kim da se kace nego medjusobno,sto muski nece da se verbalno trose na takve su mekani,pa nas ovde kao navukose da se branimo kapirasPokusavam da se postavim kao maco muskarac...
Ali mi ne ide...
Kme, kme...
Lakse je pricati uopsteno...Kao što rekoh, najbolje je da svako priča o sebi. Sve muško-ženske priče (sve žene.. ili svi muškarci..) na forumu su ispale isprazno naklapanje..
A i kad bi došao neki filozof i on bi, kao možda Sokrat, mislio da su žene lude, jer je Sokratova žena bila luda![]()
Nisam procitala do kraja ali u potpunosti se slazem...Jesi provalio da nevaspitanje predstavljaju kao + , ako sirovo odgovore jake su,ko sve one iz zadruge koje pljuju koje kao ne daju na sebe xaxa,pa sta ne dajes kad si ko cackalica i onda se tako sjati jato nesigurnih kokosaka i kljuca ,niko im nista ne moze i nece prosto da se spusta na taj nivo,nemaju s kim da se kace nego medjusobno,sto muski nece da se verbalno trose na takve su mekani,pa nas ovde kao navukose da se branimo kapiras![]()
Aj onda u kujnu jedno 10-15 palacinki dispeces,tanke da se lepeNisam procitala do kraja ali u potpunosti se slazem...![]()
Pa nije..Bila je prgave naravi , ali obzirom kako je sa Sokratom živela i to je opravdano .jer je Sokratova žena bila luda![]()
Na sta da se lepe, na tiganj?Aj onda u kujnu jedno 10-15 palacinki dispeces,tanke da se lepe
Ali zaista. Kažu da Sokratova žena jeste imala poremećaj neki.. čula tako. Ali šta sam htela reći, svako iz svoje muke, tj svog iskustva piše ovde, tako bi i filozof. Mi znamo samo ono što smo doživeli, naravno.Ona luda a on mudar.![]()
Po 2Na sta da se lepe, na tiganj?