SilverStar
Poznat
- Poruka
- 9.755
Na eurokrem i na mlevenu plazmu.Na sta da se lepe, na tiganj?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na eurokrem i na mlevenu plazmu.Na sta da se lepe, na tiganj?
tako sam slušala od jednog filozofa, tj profesora. Možda je u krivu, ali to negde piše . No, i ako nije bila kako kažeš, stoji ono da svako gled iz svog iskustva.Pa nije..Bila je prgave naravi , ali obzirom kako je sa Sokratom živela i to je opravdano .
Luda nije bila svakako .
Dogovoreno
Sta ste se raspekmezili?
Jel nastavljamo sa napadima, ili da idem da otvorim pivo zubima, kao pravi maco muskarac.
Procitati moj potpis.stoji ono da svako gled iz svog iskustva.
E, jesam par puta, no ostao mi je nejasan jedan deo. Naime, pitanje je šta znači "znati put". ovo šta znači koračati njime je jasno. Jer neki smatraju da nema pravog znanja bez iskustvaProcitati moj potpis.
Ne bavim se time.Silver, ocekujem da nas sada fasciniras!
"Nijedna od onih mekih, poslušnih životinja nije za mene.Konj za mene mora da pokaže neki svoj karakter i duh.tako sam slušala od jednog filozofa, tj profesora. Možda je u krivu, ali to negde piše . No, i ako nije bila kako kažeš, stoji ono da svako gled iz svog iskustva.
Okom one otvarajuSta ste se raspekmezili?
Jel nastavljamo sa napadima, ili da idem da otvorim pivo zubima, kao pravi maco muskarac.
Okom one otvaraju
Pa mrzi me sad da tražim na netu, mogao bi i tiKoliko je Sokrat napisao knjiga?
ja mislim da nije pisao..
Pa sad..znati put - teorijsko znanje
koracati putem - prakticno znanje
Vazna su oba, za svakog je drugacije. Ali postoji razlika.
Mnogi vise cene prakticno znanje, ali ja se ne slazem sa time uvek. Ima necega i u teorijskom znanju.
Npr. ne mora doktor koji operise rak, da prezivi isti, da bi ga uspesno odstranio.
Ouch..Kad smo kod toga čula sam da za vreme korone na medicinskom faksu nisu radili vežbe![]()
To sto si ti sad uporedi dr i rak nije teorijsko znanje i prakticno znanje. Prakticno znanje za dr je sam rad u lecenju pacijenata, teorijom se bavi dok uci, studira i dok se usavrsava.znati put - teorijsko znanje
koracati putem - prakticno znanje
Vazna su oba, za svakog je drugacije. Ali postoji razlika.
Mnogi vise cene prakticno znanje, ali ja se ne slazem sa time uvek. Ima necega i u teorijskom znanju.
Npr. ne mora doktor koji operise rak, da prezivi isti, da bi ga uspesno odstranio.
Interesantno zapazanje...Pa sad..
ok, pod znanjem smatraš samo teorijsko
ali ni tu nismo saglasni šta je, jer ti misliš da neko može da operiše samo sa teorijskom znanjem hehe
Dakle, primer baš i nije... ne radi se o tome da je dr lično preživeo rak, nego da je imao praksu operisanja...
Licno iskustvo je premalo kao uzorak, da bi se izvukao neki generalni zakljucak. Sumnjam da je neka osoba bila sa 1000 razliciih zena/muskaraca.Kao što rekoh, najbolje je da svako priča o sebi. Sve muško-ženske priče (sve žene.. ili svi muškarci..) na forumu su ispale isprazno naklapanje..