- Poruka
- 46.570
Evo ovde se mogu postavljati pitanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako se jehovini s. ne stide da se hvale sa prinsom kada se vidi da se nesretnik udavio u tuzi za izgubljenim sinom, kada se jasno vidi da se prepustio samoubilackim tendencijama pitajuci se zasto se okruzi pogresnim ljudima, zasto dodje na ovaj svet... iz pesme the holy river iz 1996 kad izgubi i sina... jeste on bio jedan od retkih muzicara, stvarno sam ga voleo, ali kako niste videli da je bio nesretnik da ce da se ubije... recimo da sam ja obratio prinsa da radi z mene, samo recimo, i vidim da ce da se ubije, da je samo pitanje dana kada ce se predozirati, pa sta ti mislis jel on moja odgovornost onda ili nije? ali on sam kaze da je samo presao iz adventista kod vas, skoro i ne praveci razliku izmedju vas, jw i sda... ja bih se stideo da sam na vasem mestu, a ne bih se hvalio njime, da je operisao kukove,a nije jer zabranjujete transfuziju, mozda ne bi ni bio na pain killers, pa se ne bi predozirao - sramota sta se vi hvalite, umesto da se pokrijete i nikom ne govorite da je prince bio js.Evo ovde se mogu postavljati pitanja.
Ko se cime hvali sta ti je?kako se jehovini sjs.
jerl zns ti bre kolko sam ja voleo prinsa, a ovo nisam ni znao?
Sta ti je ko da se oseca krivim, sam je odlucivao o sebi.ja sam ga juce slusao kada kaze da potice iz adventista,
ma gledao sam ga sa larru-jem iz sly and the family stoneSta ti je ko da se oseca krivim, sam je odlucivao o sebi.
A inace nije on bio nikada adventista.
Imao je neke zdravstvene probleme
i bio je na turneji
zato je uzimao lekove protiv bolova.
Sam je tako odlucio.
Zar mislis da iko moze da odlucuje o nekome?
Ti i ne znas tacno sta je bio njegov problem pa nagadjas.
Ja znam od prijatelja koji su bili sa njim zajedno u Americi.
Sve sto je odlucio sam je odlucio.
Pa razumem ja to, i meni je zao sto je tako prosao, ali nije trebao na turneju bolestan...ma gledao sam ga sa larru-jem iz sly and the family stone
a zdravstveni problemi su mu bili HIPS, trebao je da ih operise, ali nije... sad se svi prave blesavi, pa moa majka je operisala kuk, i njena komsinica oba, valjda ja znam koliko boli i da je operacija OBAVEZNA, i da je samo pitanje meseca kad ce se pacijent ubiti lekovima ako se ne operise
ja da sm se druzio sa princom, ja bih ga nagovorio da se operise, lekovi protiv bolova su ga ubili, samo zato sto se nije operisao, mozd su mu rekli da ne garantuju istu duzinu obe noge, ali sta ima veze, ostao bi ziv i s 1 kracom, ali najverovatnije js POKVARENJACI su mu rekli da je opercaija, krv protiv Boga

to je sigurno trajalo godinama, rekoh mesec, ali u pitanju su godine, ... ja npr. znam zenu koja je morala da se operise, a u stvari je devojka po godinama, tako joj se potrefilo jer je igrala, kao i prince - bolestan - rekoh ti procitao sam da su kukovi bili u pitanju, nema tu leka, samo zamena, pa pistis na svakom aerodromu kada te skenirajuPa razumem ja to, i meni je zao sto je tako prosao, ali nije trebao na turneju bolestan...
mozda je samo odlagao operaciju![]()
To sam i ja cula da je imao problem sa kukom.verovatno je po vama i to protiv boga da se ne pretvorimo u oni metalnu zver
to je sigurno trajalo godinama, rekoh mesec, ali u pitanju su godine, ... ja npr. znam zenu koja je morala da se operise, a u stvari je devojka po godinama, tako joj se potrefilo jer je igrala, kao i prince - bolestan - rekoh ti procitao sam da su kukovi bili u pitanju
razmera da sve vise uzimas pain killers dok se ne ubijes, ili mozes da ugradis vestacki kuk ili oba, od titanijuma valjda, ili neke legureTo sam i ja cula da je imao problem sa kukom.
Ali ne znam kojih razmera.
Pa ok. zavrsio je tako kako je zavrsio.razmera da sve vise uzimas pain killers dok se ne ubijes, ili mozes da ugradis vestacki kuk ili oba, od titanijuma
meni to nije okPa ok. zavrsio je tako kako je zavrsio.
Predozirao se lekovima.
ok sam napisal za to sto si ti rekao...meni to nije ok
Ali da bi ti uradil takvu operaciju moras da pristanes da ako zapne primis krv.razmera da sve vise uzimas pain killers dok se ne ubijes, ili mozes da ugradis vestacki kuk ili oba, od titanijuma valjda, ili neke legure
na porodici i prijateljima je da isteruju stvari na cistac, sta mi mozemo? da prevedemo sa engleskog sta smo procitali...Ali da bi ti uradil takvu operaciju moras da pristanes da ako zapne primis krv.
Bilo bi zanimljivo znati kompletnu istinu.
Ako nisi znao sve operacije se mogu izvrsiti beskrvno.Ali da bi ti uradil takvu operaciju moras da pristanes da ako zapne primis krv.
Bilo bi zanimljivo znati kompletnu istinu.
Prince nije uzimao drogu vec lekove.na porodici i prijateljima je da isteruju stvari na cistac, sta mi mozemo? da prevedemo sa engleskog sta smo procitali...
kada vec pominjemo zvezde chriss cornel kazu da se obesio, zavisnik, ali od opioida na recept, a za princa kaze se da nije mogao tu drogu da dobije na recept, kako bilo moramo da priznamo da imamo epidemiju zavisnosti od raznih sredstava za smirenje i protiv bolova... ja te gluposti ni za glavobolju, ni za temperaturu, nista ne uzimam
U svakom slucaju spasava se zivot.Ariana,
neko u saobraćajki ili bilo kako drugačije bude opasno povređen, izgubi mnogo krvi, treba mu transfuzija
šta radite u takvim slučajevima ?
U takvim slucajevima posalju dvojicu staresina da "pruze moralnu podrsku" i da se podseti da se ne sme primati krv.Ariana,
neko u saobraćajki ili bilo kako drugačije bude opasno povređen, izgubi mnogo krvi, treba mu transfuzija
haha hto je tvoje pogresno glediste.U takvim slucajevima posalju dvojicu staresina da "pruze moralnu podrsku" i da se podseti da se ne sme primati krv.
U svakom slucaju spasava se zivot.
A ono sta bi bilo kada bi bilo... kako na to odgovoriti...
Kad je neko opasno povredjen moze preziveti a moze i umreti,
bilo ko. i Svaciji organizam nije isti.
Neko prezivi sve i svasta neko od obicne bolesti umre.
JS nisu vanzemaljci normalno se lece, s tim sto su svesni a koliko god mogu
biraju najbolje lecenje.
Ljudi obicno nemaju svest o svojim pravima.
o Pravu na izbor lecenja.
Doktori nisu ni Bogovi ni svemoguci, medicina isto tako,
Ariana,