anajade
Elita
- Poruka
- 22.729
Kad budeš čula da budisti idu od vrata do vrata ili da po autobusima
nagovaraju ljude da meditiraju, javi mi.
Nista to nije na silu pa da im toliko zameras I taj koji hoce u svedoke njegov izbor odrasto covek nije dete.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad budeš čula da budisti idu od vrata do vrata ili da po autobusima
nagovaraju ljude da meditiraju, javi mi.
A ko obicno pristane da bude clan js.Ateista ili pravoslavac.Evo da nbapisem jos nesto o Jehovinim Svedocima
Jehovni Svedoci su religija a vera je izvorno hriscanstvo
temeljeno na Bibliji koja je Bozja rec
a na Bibliji se temelje sve hriscanske vere religije.
Js se drze celog Bozjeg Zakona i zive moralno
to je uslov da bi neko postao JS
Zasto nije moguce vrbovanje pa zato jer kod JS ne postoji nikakvo uclanjenje
i neko da bi postao JS mora da prouci celu Bibliju sto traje najmanje godinu dana
i nakon cega mora da prodje pitanja za krstenje
da bi se proverili da li ta osoba razume sva biblijska ucenja
i takodje tek kada svo jzivot uskladi sa Bozjim moralnim merilima
to je uslov da bi neko mogao da se krsti kao Jehovin Svedok
Dakle ne moze bilo ko da bude tek tako JS vec to zahteva rad posvecenost
samopozrtvovanost po ugledu na Hrista
a propovedanje Bozje reci je sastavni deo hriscanske vere i Hristova Zapovest.
Kao i poucavanje ljudi Bozanskoj istini iz Biblije.
JS postaju ljudi svih profila ima i ateista i vernika drugih hriscanskih denominacija kao i muslimana..A ko obicno pristane da bude clan js.Ateista ili pravoslavac.
E to stvarno ne krije da je tetka ali ja bih joj dala u vrh glave 22.A jel ta tetka bila ono u odmaklim godinama...!??
Joooooj tetka Jasna,kako ti nehotice kliznula uzrast,pa zar ih vi zene ne krijete "kao zmija noge"...!?![]()
Ne verujem da laze jer ne verujem da je ona imala etiketu na celu "ne diraj, maloletna" ... uostalom nije uopste lose sto joj je neka osoba nesto govorila o Bogu,mozda je Bog potikao da se upravo Jasni i obrati...Izmislja pa se malo preracunala
Niko ne propoveda deci hriscanstvo nego se propoveda punoletnim osobama
Takodje maloletna odrasla deca mogu da proucavaju Bibliju samo uz odobrenje roditelja
tako da joj propadaju njene lazi
![]()
Pa ko je zbao za crkvu boga u vreme ateizma.Ne verujem da laze jer ne verujem da je ona imala etiketu na celu "ne diraj, maloletna" ... uostalom nije uopste lose sto joj je neka osoba nesto govorila o Bogu,mozda je Bog potikao da se upravo Jasni i obrati...
pa vidis da nije ona bila dete izmisljaNe verujem da laze jer ne verujem da je ona imala etiketu na celu "ne diraj, maloletna" ... uostalom nije uopste lose sto joj je neka osoba nesto govorila o Bogu,mozda je Bog potikao da se upravo Jasni i obrati...
potika bog i da zivkaju na tlf, da stavljaju štandove ko na pijacimozda je Bog potikao da se upravo Jasni i obrati...
Nisam bila maloletna, ali za nju sam bila dete.Izmislja pa se malo preracunala
Niko ne propoveda deci hriscanstvo nego se propoveda punoletnim osobama
Takodje maloletna odrasla deca mogu da proucavaju Bibliju samo uz odobrenje roditelja
tako da joj propadaju njene lazi
![]()
joj majko božijaNisam bila maloletna, ali za nju sam bila dete.
Evo primera sa vašeg sajta, da ne kažeš kako otpadnici lažu
ili neki mrzitelji jehovinih svedoka.
Ovo je video uputstvo za propovedanje
https://www.jw.org/sr-latn/bibliote...aitems/SeriesIronSharpens/pub-jwb-095_4_VIDEO
Nisu rekle ''Dobar dan, mi smo jehovini svedoci'' nego su pripremile nekakav
uvod. ''Danas se ljudi muče da sastave kraj sa krajem''.
Pa onda, kada je gospođa odbila da razgovara, savetnik kaže da su pogrešile
i da su mogle njenu muku da iskoriste da bi nastavile razgovor.
''Upravo sam saznala da mi sestra boluje od raka'' koriste kao dobar uvod u
razgovor. Ne znam, meni je to baš, baš ružno..
Eto, video traje samo šest minuta, pa koga ne mrzi neka pogleda.

Otvoris internet upadne ti krstarica udjes i vise ne izadjes hahapotika bog i da zivkaju na tlf, da stavljaju štandove ko na pijaci
čudni su putevi jehovini
i šta, sad treba da izvučem neku poentu iz tvog postaOtvoris internet upadne ti krstarica udjes i vise ne izadjes haha

i šta, sad treba da izvučem neku poentu iz tvog posta
Ne, ja svoje godine ne krijem.A jel ta tetka bila ono u odmaklim godinama...!??
Joooooj tetka Jasna,kako ti nehotice kliznula uzrast,pa zar ih vi zene ne krijete "kao zmija noge"...!?![]()
Dakle trebao sam navesti "godine"umesto uzrast...u redu,primljeno.Ne, ja svoje godine ne krijem.
Uzrast se u srpskom jeziku koristi za doba dok čovek fizički raste.
Sama reč to kaže. Znači, možeš govoriti o uzrastu dece i mladih,
ali ne i o uzrastu odraslih osoba.
Da. Kad uzrast krene samo u širinu, to je načisto nezgodno pominjati..Dakle trebao sam navesti "godine"umesto uzrast...u redu,primljeno.

Nadam se da se nisam sasvim slucajno dotakao nekog nezgodnog...pitanja...!?Da. Kad uzrast krene samo u širinu, to je načisto nezgodno pominjati..![]()
Pročitaj Matejevu 23 glavu.Blage veze ti nemas sa Hristovim ucenjem...niti je Hrist koga vrbovao za svoje ucenje, niti nagovarao bilo koga da pridje Njemu, kao jedinom ispravnom...niti se kad oglasio po pitanju vjernika neke druge vjere, ili prosto bezboznika....crkve, kakvu danas poznajemo, nije bilo za njegovog zivota na Zemlji, niti je bilo sta od nabrojanog, Hristu bilo bitno...njegov nauk je cista ljubav prema bliznjem svom, sve se moze sazeti samo u tih par rijeci...tako da sve tvoje tirade i citati, ko fol argumenti, ne vrijede ni pisljiva boba...jer sve znas, a ono sto je Hrist stvarno bio, ne znas niti ces ikad znati...
eto i ti kao onapotika bog i da zivkaju na tlf, da stavljaju štandove ko na pijaci
čudni su putevi jehovini
ne smeta to su činjeniceeto i ti kao ona
stalno kritikujete da ne kazem pljujete ) tudju veru i smeta vam trun kod drugih
da si vernik postovao bi tudju veru
pa ti si stavljala sliku one ribe sa vašim slikovnicama na sred ulice.eto i ti kao ona
stalno kritikujete da ne kazem( pljujete ) tudju veru i smeta vam trun kod drugih
da si vernik postovao bi tudju veru
Uopšte nisam rekla da se deci propoveda hrišćanstvo. Rekla samNiko ne propoveda deci hriscanstvo nego se propoveda punoletnim osobama
da stavljala sam propovedanje hriscanstva je normalna stvarpa ti si stavljala sliku one ribe sa vašim slikovnicama na sred ulice.
šta radi komunalna policija kad vas vidi tako na sred ulice bez dozvole?

Pa eto ti si ta koja se sluzi lukavstvom upravo si priznalaUopšte nisam rekla da se deci propoveda hrišćanstvo. Rekla sam
da je osoba bila mnogo starija od mene. Generacija mojih roditelja.
I sada kada pogledam iz njenih godina, za mene su to deca. Nema
veze što su punoletni kada su godina moje dece. Ja ne bih mogla
da radim tuđoj deci to što je ona uradila meni. To sam rekla.
I nije mi jasno, ako je osoba u istini i priča istinu, šta će joj onda
uvod. Šta će joj onda priča o ekonomskoj situaciji u zemlji i o
problemima mladih?