Зашто је у Србију увезена обојена револуција, ко је режира, по којем сценарију и који је разлог

Називао их је као што их називају сви нормални грађани Р. Србије ...Све они то јесу, а чак и у Библији је записано да се такви требају да назову содомити ...Знаш шта то значи и како правилно треба да се тумачи?
Знам, као ово?
Брна и Профитије.jpg
Брнбара и жена.webp
УСАИД.jpg

Да, то је покушај да се наметне таква перцепција фашистичком пропагандом, но стварност изгледа другачије - отвори очи, сада су ти заслепљене од мржње, и видећеш нове путеве, школе, болнице, многобројне фабрике, марљиве раднике и осмех на лицима људи који осећају колико име се је све на лепше покренуло после мрака и зла који су годинама трпели од стране обојених револуционара који су направили државни удар 5. октобра 2000. године. Тиме је потврђена она моја тврдња, истина о обојеним револуцијама, да је људима најгоре када обојена револуција успе ... Причаш о задужености Србије, а чињенице говоре да је Србија једна од намање задужених земаља у Европи. Чак и та задуженост, мада, као што сам написао, је на подношљивом нивоу, не обремењује грађане Србије, зато што су: експерт за економију Синиша Мали, експерт за финансије Јоргованка Табаковић и, наравно, човек са визијом и неизмерном енергијом, постигле вема блиске односе са пребогатим УАЕ, од њих су узимали јефтине кредите, са каматом испод 2%, како би отплатили оне, веома скупе и убитачне, који су жути сатрапи узимали са огромном каматом. Је ли мрзиш Вучића и ову власт, зато што имају резерве у висини седам милијарди и 57 т злата, које се чува у трезорима НБС? Отвори очи, молим Те, и видећеш све то ...Веруј ми да ће и Теби тада бити лакше, јер они који мрзе убијају сопствену душу ... Веруј ми, пријатељу, да је осмех најбољи лек ... Често нам се дешава да имамо 1000 разлога да мрзимо, но мудри пронађу један разлог да воле, преферирају га и себе сачувају од боле ...
Ију, и све то из мрске Љубљане? :super:

Називао их је као што их називају сви нормални грађани Р. Србије ...Све они то јесу, а чак и у Библији је записано да се такви требају да назову содомити ...Знаш шта то значи и како правилно треба да се тумачи?
Или си мислио на ове? :think:
дерпери.jpg

Какве везе има то са темом? Биће да много завидиш Синиши ...
То је твој "саборац", као и овај. Патриота до 00. Делите исте "вредности". Ако ви не одбраните срБство, не знам ко би могао. :mrgreen:
Predrag-Azdejkovic.jpg

"Велики". :namcor: :super:
Да, највећи у историји Срба и Србије ..Је ли то оно што теби смета или још увек машташ о удбашима и њиховој копилади?

SNS Azdejkovic se nije zaustavio

"Čujem da deka Iliju šaljemo na sledeću Olimpijadu da boksuje u ženskoj kategoriji protiv alžirske bokserke Iman Helif. Zlato je zagarantovano!"
@КРСТАНК Видиш да јесте. За исто навијате.

@КРСТАНК Видиш да јесте. За исто навијате.
Не, наравно, али поштујем све оно што су учинили за Србе и Србију Вучић и његови блиски сарадици. На локалу не знам шта се догађа, но верујем да ће и то Вучић да смени ....Мало ли је разлога да још увек верујем да је СНС спас Србије?

Kratko zbog vucica lopova
Немој ти, образа ти, јер теби ЉиС боље срцу и души лежи ...Признај? Мени се те твоје, увек пијане, бабускере на блокадама не свиђају, нимало ...

Не, наравно, али поштујем све оно што су учинили за Србе и Србију Вучић и његови блиски сарадици. На локалу не знам шта се догађа, но верујем да ће и то Вучић да смени ....Мало ли је разлога да још увек верујем да је СНС спас Србије?
Пријави се за осматрача на Титанику. Упражњено је место.

Апсолутно мој је број ...С њом бих се борио, онако прса у прса .... :hahaha:
Krki, da si to rekao pre trideset godina, imalo bi smisla. Vidi je sada, prava nakaza.

На локалу не знам шта се догађа, но верујем да ће и то Вучић да смени ....

Inače se predsednici ne bave kadriranjem na lokalu... al dobro, (žv)alava nakaza ionako nije predsednik.

Mnogo se baljezga o nepostojećoj obojenoj revoluciji, na scenario i režiju (žv)alavoga degenerika, razlog je sendvič.
A izvedba je za Oskara...:cepanje:... Oskara.
Sad kad je pukla na pola puta nepostojaca haha

Back