Да, то је покушај да се наметне таква перцепција фашистичком пропагандом, но стварност изгледа другачије - отвори очи, сада су ти заслепљене од мржње, и видећеш нове путеве, школе, болнице, многобројне фабрике, марљиве раднике и осмех на лицима људи који осећају колико име се је све на лепше покренуло после мрака и зла који су годинама трпели од стране обојених револуционара који су направили државни удар 5. октобра 2000. године. Тиме је потврђена она моја тврдња, истина о обојеним револуцијама, да је људима најгоре када обојена револуција успе ... Причаш о задужености Србије, а чињенице говоре да је Србија једна од намање задужених земаља у Европи. Чак и та задуженост, мада, као што сам написао, је на подношљивом нивоу, не обремењује грађане Србије, зато што су: експерт за економију Синиша Мали, експерт за финансије Јоргованка Табаковић и, наравно, човек са визијом и неизмерном енергијом, постигле вема блиске односе са пребогатим УАЕ, од њих су узимали јефтине кредите, са каматом испод 2%, како би отплатили оне, веома скупе и убитачне, који су жути сатрапи узимали са огромном каматом. Је ли мрзиш Вучића и ову власт, зато што имају резерве у висини седам милијарди и 57 т злата, које се чува у трезорима НБС? Отвори очи, молим Те, и видећеш све то ...Веруј ми да ће и Теби тада бити лакше, јер они који мрзе убијају сопствену душу ... Веруј ми, пријатељу, да је осмех најбољи лек ... Често нам се дешава да имамо 1000 разлога да мрзимо, но мудри пронађу један разлог да воле, преферирају га и себе сачувају од боле ...