Разлог зашто је Путин прогнао Јеховине сведоке

Atomic™

Srebrna tastatura
Poruka
242.313
Јеховини сведоци су познати по томе што бојкотују позив у војску. У прошлости многи сведоци су бојкотовали одлазак у војску и у рат па су били затварани у затворе.
Познати су по томе што вернике уче да не иду у војску.

Сигуран сам да су Владимир Путин и руске власти знале за то па да би спречили подривање државе морали да прогоне.

Драго ми је да код нас у Србији има доста младих који иду у војску и што многи људи одбијају Јеховине сведоке.
Размишљао сам о томе како би било да власти предају Јехови све у руке па би то резултирало да би државу непријатељи сравнили са земљом за неколико сати.
Оно што су људи деценијама стварали нестало би за неколико минута када би људи примењивали доктрину бојкотовања војске јеховиних сведока.

Јеховини сведоци су познати по томе што бојкотују позив у војску. У прошлости многи сведоци су бојкотовали одлазак у војску и у рат па су били затварани у затворе.

Сигуран сам да су Владимир Путин и руске власти знале за то па да би спречили подривање државе морали да прогоне.

Драго ми је да код нас у Србији има доста младих који иду у војску и што многи људи одбијају Јеховине сведоке.
Размишљао сам о томе како би било да власти предају Јехови све у руке па би то резултирало да би државу непријатељи сравнили са земљом за неколико сати.
Оно што су људи деценијама стварали нестало би за неколико минута када би људи примењивали доктрину бојкотовања војске јеховиних сведока.
dao vlast JS, žutima ili crvenocrnima isto ti se piše po pitanju odbrane...praktično je nemaš...

verovatno su Rusi procenili da treba pogurati Pravoslavlje kao nacionalni stožer umesto dozvoljavanja internacionalnim verskim organizacijama koje potiču sa zapada da unose konfuziju u verski i nacionalni identitet ljudi

JS uopste nisu opasni na taj nacin na koji mislis, sto potvrdjuje i cinjenica da JS vec godinama gube vernike a o novim mogu samo da sanjaju.
Istina je utome da obavestajne sluzbe RF imaju podatke o delovanju JS i van svojih proklamovanih ciljeva. JS su , prema njihovom ucenju religija, koja ce postati jedina svetska religija a u sklopu je Rotschildove agende NWO po kome ce ostati samo jedna religija (gle cuda) i to naravno , jevrejska, iako se JS kunu svim silama da nemaju veze sa svojim tvorcem , jevrejom Raselom koji je na predlog i uz finansisjki kapital Rotschilda , osnovao JS kao jedinu religiju koja ce postojati u NWO posle unistenja svih drugih religija i nacionalnih drzavnih zajednica.JS su postali jedan od tri Rotschildova jahaca apokalipse (JS, MMF, NATO).
Njihove aktivnosti u tom smeru su prepoznate jer se i sami identifikuju Rotschildovom agendom, JEDNA DRZAVA, JEDNA BANKA, JEDNA VOJSKA, JEDAN CAR..........ne idu na izbore, ne idu u ratove, poreze obavezno placaju, i agresivni su u sirenju svog ucenja poput COVID. Ko se od njih inficira tesko "ozdravi" .

JS uopste nisu opasni na taj nacin na koji mislis, sto potvrdjuje i cinjenica da JS vec godinama gube vernike a o novim mogu samo da sanjaju.
Istina je utome da obavestajne sluzbe RF imaju podatke o delovanju JS i van svojih proklamovanih ciljeva. JS su , prema njihovom ucenju religija, koja ce postati jedina svetska religija a u sklopu je Rotschildove agende NWO po kome ce ostati samo jedna religija (gle cuda) i to naravno , jevrejska, iako se JS kunu svim silama da nemaju veze sa svojim tvorcem , jevrejom Raselom koji je na predlog i uz finansisjki kapital Rotschilda , osnovao JS kao jedinu religiju koja ce postojati u NWO posle unistenja svih drugih religija i nacionalnih drzavnih zajednica.JS su postali jedan od tri Rotschildova jahaca apokalipse (JS, MMF, NATO).
Njihove aktivnosti u tom smeru su prepoznate jer se i sami identifikuju Rotschildovom agendom, JEDNA DRZAVA, JEDNA BANKA, JEDNA VOJSKA, JEDAN CAR..........ne idu na izbore, ne idu u ratove, poreze obavezno placaju, i agresivni su u sirenju svog ucenja poput COVID. Ko se od njih inficira tesko "ozdravi" .
Nije ih osnovao Rasel nego Raterford. Rasel je osnovao istraživače Biblije,
koji i danas postoje mimo jehovinih svedoka. Raterford se oslonio na Raselova
istraživanja, ali je izdvojio posebnu grupu i dao joj ime Jehovini svedoci.

Baš Putina briga što šačica jehovinih svedoka neće da ide u vojsku.
Ima on dovoljno vojske.

Zabranjeni su kao ekstremistička organizacija. Pošto im je sedište u
Americi, onda je jasno odakle vetar duva.

Nije ih osnovao Rasel nego Raterford. Rasel je osnovao istraživače Biblije,
koji i danas postoje mimo jehovinih svedoka. Raterford se oslonio na Raselova
istraživanja, ali je izdvojio posebnu grupu i dao joj ime Jehovini svedoci.
ja govorim o JS , kako su i zasto nastali i ko stoji iza osnivanja i finansiranja JS.
Ne zaboravimo da JS imaju najeksluzivnije i najskuplje lokacije za svoje objekte a grade velike dvorane za okupljanje po celom svetu makar u njih ulazilo samo 6 vernika. A da bi kamuflirali izvore svog finansiranja (Rotschildi) sire vesti preko trecih osoba kako su JS bogati jer prisvajaju bogatstva svojih vernika. To je ono kada za zapadnu propagandu kazem da objave malu istinu, kako bi ovce stekle poverenje u njih , a zatim plasiraju veliku laz u koju ovca sada veruje.

ja govorim o JS , kako su i zasto nastali i ko stoji iza osnivanja i finansiranja JS.
Ne zaboravimo da JS imaju najeksluzivnije i najskuplje lokacije za svoje objekte a grade velike dvorane za okupljanje po celom svetu makar u njih ulazilo samo 6 vernika. A da bi kamuflirali izvore svog finansiranja (Rotschildi) sire vesti preko trecih osoba kako su JS bogati jer prisvajaju bogatstva svojih vernika. To je ono kada za zapadnu propagandu kazem da objave malu istinu, kako bi ovce stekle poverenje u njih , a zatim plasiraju veliku laz u koju ovca sada veruje.
Pogledaj samo koliko im je novca Norveška davala pre nego što ih je
skinula sa spiska. A taj novac nisu ni trošili u Norveškoj nego su ga
preusmeravali na podružnice u drugim zemljama. Malo subvencije od
bogatih država, malo donacije od članova i simpatizera, malo muljanja
sa nekretninama, a poreza su oslobođeni i ne treba u toj jednačini
nikakav Rotšild. Osnovani su kao kompanija i posluju, a poreza su
oslobođeni.

Pogledaj samo koliko im je novca Norveška davala pre nego što ih je
skinula sa spiska. A taj novac nisu ni trošili u Norveškoj nego su ga
preusmeravali na podružnice u drugim zemljama. Malo subvencije od
bogatih država, malo donacije od članova i simpatizera, malo muljanja
sa nekretninama, a poreza su oslobođeni i ne treba u toj jednačini
nikakav Rotšild. Osnovani su kao kompanija i posluju, a poreza su
oslobođeni.

Fakat je da su zlo za porodicu, drustvo, pojedinca..........i dok ti mislis da su JS profitabilna organizacija (ko Vatikan naprimer) ja mislim da su deo agende NWO ...........vec prema izvorima kojima raspolazemo.

Fakat je da su zlo za porodicu, drustvo, pojedinca..........i dok ti mislis da su JS profitabilna organizacija (ko Vatikan naprimer) ja mislim da su deo agende NWO ...........vec prema izvorima kojima raspolazemo.

Posebno mjesto zauzima zajednica pomoću koje sam uspio da proširim zablude koje najviše unižavaju Stvoritelja i ono što je On
učinio. A sve sam opet potkrijepio Biblijom. Možeš li da vjeruješ da sam Njegovom sopstvenom riječju uspio da ponizim i omalovažim
i Stvoritelja i Njegovog Sina? Pomoću ove zajednice sam Stvoritelju oduzeo moć stvaranja. Uvjerio sam ih da je On stvarao
svijet hiljadama, tačnije, šest hiljada godina. Božansku prirodu Otkupitelja sam ponizio do ljudske. Uvjerio sam ih da Otkupitelj
nije božanstvo. Što je najzanimljivije, uvjerio sam ih da je On već došao po drugi put, kao što je i obećao. Ono što je u Bibliji simbolika
uvjerio sam ih da shvate doslovno, a ono što je doslovno, da shvate simbolički. Razvio sam u njima jedan robovski odnos
prema Stvoritelju. Osim što sam im uzeo ono najvažnije iz Biblije, ostali su i bez onoga čovječnog. Uvjerio sam ih da, čak i ako čovjek
umire, ne smiju dati svoju krv da bi ga spasili, niti da je prime od nekoga kako bi spasili svoj život. Uspio sam da od toga napravim
čitavu nauku samo da ne bi došli do onih spasonosnih istina koje su bile otkrivene u Stvoriteljevoj riječi. Njih veoma pažljivo držim
podalje od ostalih vjerskih zajednica da se zablude koje putem njih širim ne bi razvodnile. Čak sam ih, zbog nemogućnosti potkrepljivanja njihove nauke, naveo da izmijene Bibliju i uvedu svoj sopstveni prevod kao standard.
https://www.religija.me/osnove/Ispovest_palog_andjela.pdf

Ne znam za Ruse, al Srbi svako malo neku od tih ličnosti koknu, pa
ne bih baš rekla da boluju od kulta ličnosti.
to što koknu ličnost koju su obožavali je deo priče...proglasiš nekog za Boga pa kad vidiš da nije Bog onda ga kokneš...sećaš se filma "čovek koji je hteo da bude kralj"...po tekstu Radjarda Kiplinga...to ti je taj princip...

Ovo je vest uz sputnjika 2020
Organizacije 'Jehovini svedoci' i ' Hizb ut Tahrir' osmišljene su da destabilizuju region i utiču na stanovništvo. Te organizacije šire među masama isključivo američke interese i one su odskočna daska za obojene revolucije.

E ako.mona i drugi svedoci podrzavaju proteste protiv vlasti a i crkve naravno koji se odzavaju u beogradu ovih dana jesu rysi u pravu

to što koknu ličnost koju su obožavali je deo priče...proglasiš nekog za Boga pa kad vidiš da nije Bog onda ga kokneš...sećaš se filma "čovek koji je hteo da bude kralj"...po tekstu Radjarda Kiplinga...to ti je taj princip...
To znači da je taj ''bog'' tu postavljen da služi i ako ne služi, ćao..

Tako isto ne verujem da je onolika Rusija pokorena od jednog Putina
i da on sam sve odluke donosi. Posebno ne verujem da se on lično
zamara sa nečim kao što su jehovini svedoci.

Organizacije 'Jehovini svedoci' i ' Hizb ut Tahrir' osmišljene su da destabilizuju region i utiču na stanovništvo. Te organizacije šire među masama isključivo američke interese i one su odskočna daska za obojene revolucije.

E ako.mona i drugi svedoci podrzavaju proteste protiv vlasti a i crkve naravno koji se odzavaju u beogradu ovih dana jesu rysi u pravu
Ako kažu da je ceo svet u vlasti zloga i da nam je crkva lažna
i paganska, onda jesu Rusi u pravu. Ne idu na proteste, nego
od vrata do vrata, svakodnevno..

ovo što se dešava u Beogradu nije obojena revolucija...Zapadu odgovara trenutna ekipa na vlasti u Srbiji...protesti su napravljeni da kanališu gnev u narodu i istopiće se sa sezonom godišnjih odmora kao što je bilo sa protestom 1 od 5 miliona kad su ga preuzeli žuti...sve će se završiti novim izborima ali ne zbog protesta nego da bi naprednjaci lažne patriote potvrdili svoju vlast.....u Srbiji i nemaš poziciju i opoziciju nego glumce koje bira služba da glume neke sukobe..službu naravno kontroliše svetska duboka država......tako ti je svuda u svetu..pa i u Rusiji koja se kao buni protiv globalizma

I svi oni koji pljuju svedoke a podrzavaju obojenu revoluciju u srbiji kao i rysiji nista bolji od mone.Takvi srbi nemaju pravo da je pljuje.Zahednucko ime za sve ove.Kukolj.

Back