Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 6.385
Sad kad je pukla na pola puta nepostojaca haha
Jeste, ima i knjiga o tome.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad kad je pukla na pola puta nepostojaca haha
Ti si, ali u to ubedi još svog psihijatra ...Inače se predsednici ne bave kadriranjem na lokalu... al dobro, (žv)alava nakaza ionako nije predsednik.
Poklonu se, moj golube, ne gleda u zube ...Krki, da si to rekao pre trideset godina, imalo bi smisla. Vidi je sada, prava nakaza.

Надај се, то је једино што ти преостаје, но не кукај када те реалност запљусне ...Obojena Revolucija pobedjuje Vucica, nista od drugog izdanja knjige![]()
О чему и ко је написао?Jeste, ima i knjiga o tome.
Има много разлога за то да је то баш тако, а и тражити ме међу лингвистима је грешка, класични филолог и филозоф сам ...не постоје јавно доступне информације или академски записи о професору лингвистике по имену Крстан Крстановић који живи у Љубљани или Москви, посебно о оном са широко познатом личном трагедијом у којој су његова породица и сестра близнакиња спаљене.
Има много разлога за то да је то баш тако, а и тражити ме међу лингвистима је грешка, класични филолог и филозоф сам ...
Надај се, то је једино што ти преостаје, но не кукај када те реалност запљусне ...
Мене штите и МОСАД , и ЦИА и БИА, а,нарвно, и КГБ, подразумева се ...Мало ли је?https://iask.ai/q/Krstan-Krstanovi-...i-na-filologija-filozofija-family-bur-vl9bg60
Од 25. августа 2025. године, не постоје јавно доступне информације или академски записи који потврђују постојање професора по имену Крстан Крстановић, специјализованог за класичну филологију, филологију или филозофију, са пребивалиштем у Љубљани или Москви, који је доживео трагичан губитак целе породице и сестре близнакиње у пожару. Опсежне претраге академских база података, спискова универзитетских наставника (укључујући Универзитет у Љубљани и Московски државни универзитет), професионалних организација и новинских архива нису дале резултате за особу која одговара овом опису и околностима.[1] [2] [3]
Према www.iAsk.Ai - Питајте AI :
Овај недостатак информација указује на то да би појединац или специфични детаљи трагедије, како је описано, могли бити неспоразум, измишљена прича или приватна ствар која није документована у јавним записима. Могуће је да је име погрешно написано или да су информације анегдотске и да се не могу проверити путем званичних канала. Без додатних специфичних детаља или алтернативних начина писања, немогуће је потврдити постојање или позадину такве особе.[4]
Ауторитативни извори
Одговор је обезбедио iAsk.ai – Питајте AI.
- Именик факултета Универзитета у Љубљани. [ Универзитет у Љубљани ] ↩
- Факултет и особље Московског државног универзитета Ломоносов. [ Московски државни универзитет Ломоносов ] ↩
- Академска претрага Премијер базе података. [ EBSCO хост ] ↩
- Лична комуникација са базом знања AI Search Inc. [ AI Search Inc. ] ↩
дије?

Мене штите и МОСАД , и ЦИА и БИА, а,нарвно, и КГБ, подразумева се ...Мало ли је?![]()
Ti si, ali u to ubedi još svog psihijatra ...
О чему и ко је написао?
Победио народ Србије, али теби је то мало теже да схватиш ... Испупали сте се, а сада је време да дувате и у бувари стенице чувате ....o kako je pobedio obojena revolucija, (žv)alavi psiho.
Је ли ово тужилаштво да испитује родољубиве Србе?
Ма, немој? Није здраво иритирати Лауфера, а зашто - то питај мог колегу Шешља ...Други од твоје безобзирности нису заштићене/ни

Је ли ово тужилаштво да испитује родољубиве Србе?
Pogledajte prilog 1775459
Хајде, бре, не млати, јер свако, иоле нормалан, може и сам да утврди која је разлика у свемо између та два стадиона ....Зар у Турској не падају целе зграде, па тамо нема обојене револуције?
KOJE NJIHOVO DELO JE DOVELO DO POGIBIJE NEKIH?
lazovi jedni
Razumem te ako imas koristiХајде, бре, не млати, јер свако, иоле нормалан, може и сам да утврди која је разлика у свемо између та два стадиона ....Зар у Турској не падају целе зграде, па тамо нема обојене револуције?
А што се ниси бунио за онај Ђиласов мост? Колико га је оно он платио, а колика је вредност тог моста?Razumem te ako imas koristi
Al ako nemas, DEBELO si precenio svoje intelektualne kapacitete
Bar duplo
Чувај ми се, сине,https://iask.ai/q/Krstan-Krstanovi-...i-na-filologija-filozofija-family-bur-vl9bg60
Од 25. августа 2025. године, не постоје јавно доступне информације или академски записи који потврђују постојање професора по имену Крстан Крстановић, специјализованог за класичну филологију, филологију или филозофију, са пребивалиштем у Љубљани или Москви, који је доживео трагичан губитак целе породице и сестре близнакиње у пожару. Опсежне претраге академских база података, спискова универзитетских наставника (укључујући Универзитет у Љубљани и Московски државни универзитет), професионалних организација и новинских архива нису дале резултате за особу која одговара овом опису и околностима.[1] [2] [3]
Према www.iAsk.Ai - Питајте AI :
Овај недостатак информација указује на то да би појединац или специфични детаљи трагедије, како је описано, могли бити неспоразум, измишљена прича или приватна ствар која није документована у јавним записима. Могуће је да је име погрешно написано или да су информације анегдотске и да се не могу проверити путем званичних канала. Без додатних специфичних детаља или алтернативних начина писања, немогуће је потврдити постојање или позадину такве особе.[4]
Ауторитативни извори
Одговор је обезбедио iAsk.ai – Питајте AI.
- Именик факултета Универзитета у Љубљани. [ Универзитет у Љубљани ] ↩
- Факултет и особље Московског државног универзитета Ломоносов. [ Московски државни универзитет Ломоносов ] ↩
- Академска претрага Премијер базе података. [ EBSCO хост ] ↩
- Лична комуникација са базом знања AI Search Inc. [ AI Search Inc. ] ↩

Победио народ Србије, али теби је то мало теже да схватиш ... Испупали сте се, а сада је време да дувате и у бувари стенице чувате ....
Чувај ми се, сине,
стара мајка кука,
јер свака џукела
залаје на вука!![]()
Наравно, то се подразумева, јер племенита је моја напаћена душа ...
Нема ништа племенито и душевно у подржавању простицује ....јавних кућа и куплераја .
Мајка је или неинормисана ... или није прошла кроз куплерај ...или нема женске деце...
Црни ..бели .. вук..обрни окрени ..пастиру је вук штеточина...
И најшугавија како кажеш џукела...бар лавежом штити стадо
https://www.republika.rs/hronika/hronika/513098/braca-panic-i-tetovaze
![]()
![]()
![]()
Видим да опет ниси разуме смисао те китице ...Црни ..бели .. вук..обрни окрени ..пастиру је вук штеточина...