Duskwood
Poznat
- Poruka
- 9.815
Ni Kineza ni Rusa... sramota!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogli su barem da pošalju holograme koji mašuPutin i Si ne dolaze jer vode supersile, a ne zato što je Srbija ‘srozana’ – to je samo tvoja želja zapakovana u priču.
Da se radi o " super silama" Kosovo bi davno bilo vraceno Srbiji a penzije ne bi ovisile od evropskih fondova,a ako Usrusli Van Der Leyen izglasaju nepovjerenje, vidjet ces tek problema ekonomskih .Putin i Si ne dolaze jer vode supersile, a ne zato što je Srbija ‘srozana’ – to je samo tvoja želja zapakovana u priču.
Ti si lik kome je lakše opljuvati Srbiju nego priznati realnost – da je vojska tu, država postoji i penzije se isplaćuju.Da se radi o " super silama" Kosovo bi davno bilo vraceno Srbiji a penzije ne bi ovisile od evropskih fondova,a ako Usrusli Van Der Leyen izglasaju nepovjerenje, vidjet ces tek problema ekonomskih .
Jeste, nepomenik Vucic i njegovi " Caciji" su SrbijaTi si lik kome je lakše opljuvati Srbiju nego priznati realnost – da je vojska tu, država postoji i penzije se isplaćuju.
Kad Srbija gradi puteve – ti kukaš ‘EU fond’. Kad podeli po 50 evra – ti vređaš narod da su ‘krezavi metuzalemi’. Sve što Srbija uradi, ti moraš da pljuneš, jer ti je mržnja prema sopstvenoj državi jedini motor. To više nije kritika, MajorTom, to je bolest.Jeste, nepomenik Vucic i njegovi " Caciji" su Srbija
Da nije Eu, love iz fondova, nepomenik ne bi imao za puteve, mostove, za " Cacilend", da moze da daje po 50 Eura krezavim metuzalemima koji " zele da uce" i krimisoma koji dolaze iz Bosne koji tuku gradjane Srbije.
MajorTom, ako ti smeta srpska zastava onda je jasno da ti je Srbija poslednje mesto gde pripadaš.Cim si ti zastavu " okacio" na profil, znam ko si.
Ne smeta mi naravno nicija zastava, ali zna se ko kriminal najcecsce krije iza laznog " patriotizma", zbog cega se kaze da je " patriotizam posljednje utociste hulja".MajorTom, ako ti smeta srpska zastava onda je jasno da ti je Srbija poslednje mesto gde pripadaš.
Patriotizam nije utočište hulja, nego problem za hulje koje bi Srbiju da srozaju.Ne smeta mi naravno nicija zastava, ali zna se ko kriminal najcecsce krije iza laznog " patriotizma", zbog cega se kaze da je " patriotizam posljednje utociste hulja".
Srbi u Srbiji placaju najskuplje gorivo u jugoistocnoj Evropi, na Balkanu, Beograd nema kanalizacije, naselja se ruse bespravno, javno se sade plantaze Marihuane, kriminalci obliaze osnovne skole, penzije su najnize u Evropi, nepomenik spusti penzije za 10% , onda digne za 3% i laze kako im je povecao penzijeKad Srbija gradi puteve – ti kukaš ‘EU fond’. Kad podeli po 50 evra – ti vređaš narod da su ‘krezavi metuzalemi’. Sve što Srbija uradi, ti moraš da pljuneš, jer ti je mržnja prema sopstvenoj državi jedini motor. To više nije kritika, MajorTom, to je bolest.
Niko vise nije srozao Srbiju u istoriji od Vucica i njegovih nazadnjackih poltrona, najbizarnija i najkriminalnija vlast u Evropi i sire.Nivo Sjeverne Koreje.Patriotizam nije utočište hulja, nego problem za hulje koje bi Srbiju da srozaju.
ništa od tog što nabrajaš nije tačno. Gorivo nije najskuplje, penzije nisu najniže, a o ‘plantazama marihuane’ možeš da pričaš samo u teorijama zavere.Srbi u Srbiji placaju najskuplje gorivo u jugoistocnoj Evropi, na Balkanu, Beograd nema kanalizacije, naselja se ruse bespravno, javno se sade plantaze Marihuane, kriminalci obliaze osnovne skole, penzije su najnize u Evropi, nepomenik spusti penzije za 10% , onda digne za 3% i laze kako im je povecao penzije![]()
Da je vlast stvarno kao Severna Koreja, MajorTom, tvoje poruke ne bi postojale na forumu.Niko vise nije srozao Srbiju u istoriji od Vucica i njegovih nazadnjackih poltrona, najbizarnija i najkriminalnija vlast u Evropi i sire.Nivo Sjeverne Koreje.
Putin i Xi idu samo na prave vojne parade.Autorska.
Dakle da cujem.
Kakav je to nacin ti odes i ispostujes, odneses kovertu a kad treba da se vrati koverta onda prc?
Jel se tako postuje domaćin?
Znaci mi smo njima niko i nista?
Vucic jeste poklopio 95% medija u Srbiji, zaveo nezapamcenu kriminalnu diktaturu, i kakve veze to ima sa bilo kakvim Forumom.Da je vlast stvarno kao Severna Koreja, MajorTom, tvoje poruke ne bi postojale na forumu.
Pa vi " Caci" botovi lazete kada zinete,a to vam je preslo od neustavnog dusevno oboljelog diktatora Vucica.ništa od tog što nabrajaš nije tačno. Gorivo nije najskuplje, penzije nisu najniže, a o ‘plantazama marihuane’ možeš da pričaš samo u teorijama zavere.
Zanimljivo – ja ti napišem činjenice, a ti mi vraćaš dijagnoze. Tako izgleda kad mržnja zameni pamet.Pa vi " Caci" botovi lazete kada zinete,a to vam je preslo od neustavnog dusevno oboljelog diktatora Vucica.
Cime si potkrijepio te " cinjenice" tj lazi, napisao si pausalnu pristrasno botovsku laz u koju vjeruju samo " Caciji" poput tebe", tj kada lazete vjerujete svojim lazima.Zanimljivo – ja ti napišem činjenice, a ti mi vraćaš dijagnoze. Tako izgleda kad mržnja zameni pamet.
MajorTom, ti si dokaz da kad ponestane argumenata, ostaje pljuvanje. A to što ti nazivaš ‘botovanjem’ je u stvari ono što tebe najviše boli – gola istina.Cime si potkrijepio te " cinjenice" tj lazi, napisao si pausalnu pristrasno botovsku laz u koju vjeruju samo " Caciji" poput tebe", tj kada lazete vjerujete svojim lazima.
Vlasnici Aleksandar, Andrej i Danilo Vucic, velike " patriote", koji se redovno zagrcu zastavomZanimljivo – ja ti napišem činjenice, a ti mi vraćaš dijagnoze. Tako izgleda kad mržnja zameni pamet.