SeverZapad
Poznat
- Poruka
- 7.327
BukvalnoДе смеш да иебеш...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BukvalnoДе смеш да иебеш...

Ko bi smeo da spava sa ovom mekom dusom?
Msm znaš kako mene ako baš jako napada neka podjednako dobra riba ja ne mogu baš svaki put da je odbijem, misliće da sam peďer, stoga smatram da muška prevara u tom slučaju je donekle opravdana.

Pa možda joj se sviđam? Sve u kompletu joj se baš svidja?Jel ti se to desilo?
I, što bi tebe toliko napadala, osim ako ne vidi u tebi zeleno svjetlo, flertuješ, odmjeravaš?
Ili si neki bogatun, Antun Tun?
Ili si neki šef?
Ili?

Ko bi smeo da spava sa ovom mekom dusom?
Pa OK, ali prihvatio si ti ulogu spašavača njene napaljene rodnice, kako kažu braća RvatiPa možda joj se sviđam? Sve u kompletu joj se baš svidja?
Msm da ima puno onih sto vole da su izdominirani od strane jake zene, budu kao M u BDSMu, a ona je tu onda S kao Snagatorka i SadistСамо неки див јунак.
Pitanje za oba pola.
Zasto ste/biste prevarili partnera?
Da li biste oprostili prevaru, i, ako biste, zasto?
izvolite ...![]()
Ja na ovu temu ne mogu da odgovorim.
Jer sam sigurna da za 5 godina necu tako mislitiШ'о Енџи?

Za to nije nužno da izgleda ovako Mora da ima dominantan karakter. I sadistički.Msm da ima puno onih sto vole da su izdominirani od strane jake zene, budu kao M u BDSMu, a ona je tu onda S kao Snagatorka i Sadist![]()
Из освете би је преварио.
Опростио бих је једном ако је волим. Други пут би' је ''убио'' од батина и избацио из куће. #АнтиСтрес
Msm da ima puno onih sto vole da su izdominirani od strane jake zene, budu kao M u BDSMu, a ona je tu onda S kao Snagatorka i Sadist![]()
Auuu, kakve strasti!Из освете би је преварио.
Опростио бих је једном ако је волим. Други пут би' је ''убио'' од батина и избацио из куће. #АнтиСтрес
Jer sam sigurna da za 5 godina necu tako misliti![]()
Pa ako baš mnogo napadaju msm nisam pametanPa OK, ali prihvatio si ti ulogu spašavača njene napaljene rodnice, kako kažu braća Rvati![]()

Apsolutno. Nisam to ni napisala!Za to nije nužno da izgleda ovako Mora da ima dominantan karakter. I sadistički.

Auuu, kakve strasti!
A ako je pjana, zato prenapaljena, i top izgledaPa ako baš mnogo napadaju msm nisam pametan![]()

Pa ovu može da obali samo neki rvač. Upoznala sam par, oboje rvači, ona prestala da se bavi time, hoće bebu, sada ima baštu. Skroz zenska uloga, sa sve onim i dalje gabaritnim mišićima. Ali kada pričaš sa njom vidiš zensko.Apsolutno. Nisam to ni napisala!
On je rekao da joj treba div.
Samo ukazujem na to da je njena sesualna vrijednost visa nego mislimo na prvu![]()
OpaA ako je pjana, zato prenapaljena, i top izgleda
Bi li joj dozvolio da ti ruku uvuce u svoje gacine da opipas, aa?![]()

Upravo tako. Onda joj nije stalo, nešto se drugo dešavaПа... Ако је друга страна у фазону да полако улази у везу, да мањка њеног присуства у односу, да гледа своје дупе... И слична саможива стања, не узимам за озбиљно да је превара кршење тих неких неписаних морално/етичких кодекса понашања.
Zamišljam njihovu predigru, rvanje. haahahhaPa ovu može da obali samo neki rvač. Upoznala sam par, oboje rvači