Razlog ili povod za prevaru

Msm znaš kako mene ako baš jako napada neka podjednako dobra riba ja ne mogu baš svaki put da je odbijem, misliće da sam peďer, stoga smatram da muška prevara u tom slučaju je donekle opravdana.

Jel ti se to desilo?

I, što bi tebe toliko napadala, osim ako ne vidi u tebi zeleno svjetlo, flertuješ, odmjeravaš?
Ili si neki bogatun, Antun Tun?
Ili si neki šef?
Ili?

Pitanje za oba pola.
Zasto ste/biste prevarili partnera?
Da li biste oprostili prevaru, i, ako biste, zasto?
izvolite ... :)

Из освете би је преварио.
Опростио бих је једном ако је волим. Други пут би' је ''убио'' од батина и избацио из куће. #АнтиСтрес

Па... Ако је друга страна у фазону да полако улази у везу, да мањка њеног присуства у односу, да гледа своје дупе... И слична саможива стања, не узимам за озбиљно да је превара кршење тих неких неписаних морално/етичких кодекса понашања.

Apsolutno. Nisam to ni napisala!

On je rekao da joj treba div.
Samo ukazujem na to da je njena sesualna vrijednost visa nego mislimo na prvu :zcepanje:
Pa ovu može da obali samo neki rvač. Upoznala sam par, oboje rvači, ona prestala da se bavi time, hoće bebu, sada ima baštu. Skroz zenska uloga, sa sve onim i dalje gabaritnim mišićima. Ali kada pričaš sa njom vidiš zensko.

Па... Ако је друга страна у фазону да полако улази у везу, да мањка њеног присуства у односу, да гледа своје дупе... И слична саможива стања, не узимам за озбиљно да је превара кршење тих неких неписаних морално/етичких кодекса понашања.
Upravo tako. Onda joj nije stalo, nešto se drugo dešava

Back