Razlika u godinama

Ma to je pakao sine. Ta krene da ti organizuje zivot - ovde idemo na letovanje, ovde na zimpvanje, rdjendan mojoj drugarici, rodjendan mojoj kevi, rodjaki detetu prvi rodjendan, ovde na poslu blablabla, ima ovaj biznis - ko da si nezaposlen brate? to je pakao brate. Pakao. Ti njoj lepo objasnis: Necu. Odyebi.
Ono dalje glavenja.
Sve sto nije po njihovom kao ne postujes je,toliko su pregazene nista pozitivno ne mozes dobiti,ovo bre jednu recenicu procitas ni neprijatelju da ne pozelis takve

Taj priča, da žene brže stare je narativ iz patrijarhalnih vremena, kako bi se pravdala razlika u godinama dok muškarac odsluži vojsku, završi faks, stekne neki novac da osniva porodicu, izjurca se...I onda skrasi pored devojke koja ništa od toga nije imala. Nauka, mediji...sve je bilo u njihovim rukama pa su mogli da navrću vodu na svoju vodenicu, tj. da lažu i sebe i žene.
Sad istina ne može više da se krije, a to je da su muškarci ekstremno dosadni i usporavaju kad pređu tridesetu, za razliku od žena. Već sa 40 postaju polupotentni, naborani, trontavi.

Što kaže i vaš kolega

Međutim, on zaboravlja da duh stari, to niko neće sebi da prizna. Neki jer nisu svesni.
Ko brze stari ne znam, ali vecina zena propada sa godinama primetnije nego muskarac , dok muskrac ako drzi do sebe, moze biti kao vino, sto stariji to atraktivniji.
Malo trening da misici budu u tonusu, da se ne udeblja, frizura, bradica i eto prva liga 50+
Dok je za zenu ideal ta mladalacka lepota, koja vec posle 30 krece polako cao zdravo poz kod vecine.
E sad postoje i zene koje lepo stare, ne kazem. Al je redje nego kod muskarca. Fakt
Mislim da se na to mislilo

Neverovatno, koliko ste sve iste. Kao copy paste, hebote. Zato ja i pokušavam da je uzmem ovako mladu, i oblikujem, dok je nisu zrelije žene iskvarile.
nemoj klonuti :D ko zna zasto je to tako trebalo i zasto je to dobro.
Ne bih da zbucim kao pametnjakovic, al ako stalno isto copy paste, mozda nisu one kste nego se ti kazis na takve, mozda ke problem u tebi, ne u njima

Nije poenta u mojoj energiji. Bogu hvala, imam je na pretek. Nego mi treba njena, mladalačka, da spojim lepo i korisno,i budem kompletan.
Onaj ko tvrdi da ima energiju i duh mladosti kao pre 25 godina- laže sebe prvo. Ti nju ne možeš da pratiš u svemu što će joj donositi život jer si već proživeo lepotu upoznavanja života, nemaš to oduševljenje, entuijazam, veru, radost...Ti bi da je učiš, vodiš, a to je zanimljivo samo u početku, tatica brzo dosadi.

Jedino možeš da budeš dovoljno fer i da joj pružiš neko fino iskustvo, već sam ti napisala, ali bez pritisaka i velikih očekivanja. Da je pustiš čim osetiš da te ne želi više.
A možeš da budeš pokvarenjak i da je kresneš jer tebi treba osveženje. Ili da joj napraviš bebu i zarobiš joj mladost svojom nadolazećom starošću.

Ali koliko razumem, ona i ne šalje jasne signale (a i ako šalje to je možda klinačko koketiranje koje ništa ne mora da znači) nego si je ti pikirao i ocenio.
Godinama nisam osetio, što sam osetio, prema ovoj maloj. Samo se desio klik. Emotivno me je privukla. Smirena, opuštena, skromna. To se teško nalazi u Beogradu, mora se priznati Svaki dan godinama prolazim, pored hiljade žene, i ništa do sad. Bila je nekako posebna. Uopšte je ne doživljavam, kao seksualni objekat, već kao biser. Da li to sa godinama...
Hoće, znam. Ostvario sam se kao suprug i otac, sad malo hoću da se ostvarim i kao čovek. 😉
Neverovatno, koliko ste sve iste. Kao copy paste, hebote. Zato ja i pokušavam da je uzmem ovako mladu, i oblikujem, dok je nisu zrelije žene iskvarile.
Toliko o emocijama. :mrgreen:
Početak i kraj svega je naći "biser" da ga oblikuješ prema sebi.

Onaj ko tvrdi da ima energiju i duh mladosti kao pre 25 godina- laže sebe prvo. Ti nju ne možeš da pratiš u svemu što će joj donositi život jer si već proživeo lepotu upoznavanja života, nemaš to oduševljenje, entuijazam, veru, radost...Ti bi da je učiš, vodiš, a to je zanimljivo samo u početku, tatica brzo dosadi.

Jedino možeš da budeš dovoljno fer i da joj pružiš neko fino iskustvo, već sam ti napisala, ali bez pritisaka i velikih očekivanja. Da je pustiš čim osetiš da te ne želi više.
A možeš da budeš pokvarenjak i da je kresneš jer tebi treba osveženje. Ili da joj napraviš bebu i zarobiš joj mladost svojom nadolazećom starošću.

Ali koliko razumem, ona i ne šalje jasne signale (a i ako šalje to je možda klinačko koketiranje koje ništa ne mora da znači) nego si je ti pikirao i ocenio.

Toliko o emocijama. :mrgreen:
Početak i kraj svega je naći "biser" da ga oblikuješ prema sebi.
Znam samo da ne bih ni jednoj ženi naudio, a pogotovo mnogo mlađoj. Tipa, da joj napravim dete. Ne, ne daj Bože. Samo dogovor i razumevanje. Ako ne ide, svak svojim putem. To je suština. Naravno da neću naći neku bezobraznu, koja će pokušati da me vrti oko malog prsta. To ne dozvoljavam sebi. Sve ostalo, dogovor.

Čekaj...ni normalan otac ne oblikuje dete nego ga pusti da se razvija kakva mu je priroda, a onda dođe zet-vršnjak da mu oblikuje dete. Jer je on procenio da je njegovo dete dobro, skroman materijal za oblikovanje i osveženje. A sve pod plaštom emocija i brige. :mrgreen:

I šta taj tata da kaže zetu-vršnjaku, m :namcor:

Čekaj...ni normalan otac ne oblikuje dete nego ga pusti da se razvija kakva mu je priroda, a onda dođe zet-vršnjak da mu oblikuje dete. Jer je on procenio da je njegovo dete dobro, skroman materijal za oblikovanje i osveženje. A sve pod plaštom emocija i brige. :mrgreen:

I šta taj tata da kaže zetu-vršnjaku, m :namcor:
Sve si pogrešno protumačila. Misli se figurativno, kad kažem preoblikujem. Ne u bukvalnom smislu. Nije njen otac problem, nego okolina, koja pokvari osobu, ako je podložna. Zato se i misli, kad kažem, da je stavim pod svoju zaštitu, ne pod staklenim zvonom, nego pod okrilje pažnje i razumevanja. Dobro, a koliko je tebi godina, pošto moje već znaš? Ja nemam šta da krijem. Otvoreno sam ovde izneo stvari, što neki ne bi ni u ludilu, da li zbog stida ili kompleksa. Ja hvala Bogu, igram otvorenih karata, bez ikakvog pritiska i bojazni.

Kada se setim srednje škole te ribe, na koje sam se ja ložio su imale neke momke u srednjiem dvadestim tipa od 24 do 29,
nas vršnjake nisu zarezivale....
Meni su tada ti likovi delovali kao neki starci jednom nogom u grobu :per:

do 15 godina gore dole sve ok ako su svi punoletni, ovo 30+ godina razlike mi je več krindž, ali ima onih koji i to vole.

Sve si pogrešno protumačila. Misli se figurativno, kad kažem preoblikujem. Ne u bukvalnom smislu. Nije njen otac problem, nego okolina, koja pokvari osobu, ako je podložna. Zato se i misli, kad kažem, da je stavim pod svoju zaštitu, ne pod staklenim zvonom, nego pod okrilje pažnje i razumevanja. Dobro, a koliko je tebi godina, pošto moje već znaš? Ja nemam šta da krijem. Otvoreno sam ovde izneo stvari, što neki ne bi ni u ludilu, da li zbog stida ili kompleksa. Ja hvala Bogu, igram otvorenih karata, bez ikakvog pritiska i bojazni.

Ti si otvorio temu i pitao šta mislimo. I izneo svoje godine. Ja o sebi, na ovom ćacilendu od pdf-a gde nasilnici (koji ti idu niz dlaku) prete, šire tračeve, lažu i blate forumašice kad im se ne sviđa ono što pišu, udružuju se u čopore - nemam nameru išta da iznosim o sebi.

Sve ovo što sam pisala do sad je opšteg tipa, osim ovog poslednjeg što je bilo upućeno tebi jer mi je to zaparalo uši. Ne volim kad muškarci imaju potrebu da oblikuju mlade devojke, to je manipulativno i sebično. I kompleksaški. Dominacija nad nekim ko ne parira u iskustvu, samouverenosti, ostvarenosti. U prednosti u odnosu na nju. Plus nepoštenje. Ne vide sebe koliko su potrošeni tim istim životom. A u takvim kombinacijama obično je to motiv.

Pitali su jednog poznatijeg advokata ovdje kako izlazi na kraj sa 20tak godina mladjom zenom, kaze covjek " Siroko joj polje, ako joj se ne svidja, ima jos mladja!
Ovo kao moj cale, stariji je od mame 10 god. i jos cesto gundja zasto nije ozenio jos mladju.
Tako da je meni poprilicno ogadio starije muskarce. Znaci uglavnom vrsnjaci. Nagledala sam se svega iz prve ruke

Sto se tice ovih mladjih devojaka koje pristaju na starije, tu tek ima svasta. Cesto su iz disfunkcionalnih porodica, beze od necega. Ili su proracunate i promucurne, pa iskoriste te starije za razne svoje ciljeve koji veze nemaju sa roumantikomm.(nadje joj dobar posao, progura je kojekuda preko svojih veza, vodi je po svetu, kupi svasta. To su devojke, koje traze precice u zivotu, nisu sklone zaljubljivanju i sentimentalnosti i jos od najranijih godina su shvatile da su "dijamanti najbolji prijatelji devojcini"

Ti si otvorio temu i pitao šta mislimo. I izneo svoje godine. Ja o sebi, na ovom ćacilendu od pdf-a gde nasilnici (koji ti idu niz dlaku) prete, šire tračeve, lažu i blate forumašice kad im se ne sviđa ono što pišu, udružuju se u čopore - nemam nameru išta da iznosim o sebi.

Sve ovo što sam pisala do sad je opšteg tipa, osim ovog poslednjeg što je bilo upućeno tebi jer mi je to zaparalo uši. Ne volim kad muškarci imaju potrebu da oblikuju mlade devojke, to je manipulativno i sebično. I kompleksaški. Dominacija nad nekim ko ne parira u iskustvu, samouverenosti, ostvarenosti. U prednosti u odnosu na nju. Plus nepoštenje. Ne vide sebe koliko su potrošeni tim istim životom. A u takvim kombinacijama obično je to motiv.
Ceni sve što si rekla. Ali zašto si onda na ćacilendu, kad imaš takvo mišljenje? Ja se ne bojim da iznesem, površno stvari o sebi do određenih granica. Ne vidim problem, jer time diskusija, može samo dobiti novi ton i dinamiku. Svakako ti hvala, na razmeni mišljenja.

Ceni sve što si rekla. Ali zašto si onda na ćacilendu, kad imaš takvo mišljenje? Ja se ne bojim da iznesem, površno stvari o sebi do određenih granica. Ne vidim problem, jer time diskusija, može samo dobiti novi ton i dinamiku. Svakako ti hvala, na razmeni mišljenja.
Smire se neko vreme, pa opet. A ni ja nisam stalno ovde, baš iz toga razloga. Međutim, kad već dođem, neću tek tako da odem. Nije njihov forum, bez obzira što ima Ćaci vajb. Nije uvek tako. Ovo ih je žešće trigerovalo.

Svako odlučuje koliko će da kaže o sebi.
Za mene je forum upravo to- forum. Ne privatno ćaskalište. Gubi se draž forumašenja kad forumaš iskešira o sebi. Za to su kafane, a tamo ne idem.

Ovo kao moj cale, stariji je od mame 10 god. i jos cesto gundja zasto nije ozenio jos mladju.
Tako da je meni poprilicno ogadio starije muskarce. Znaci uglavnom vrsnjaci. Nagledala sam se svega iz prve ruke

Sto se tice ovih mladjih devojaka koje pristaju na starije, tu tek ima svasta. Cesto su iz disfunkcionalnih porodica, beze od necega. Ili su proracunate i promucurne, pa iskoriste te starije za razne svoje ciljeve koji veze nemaju sa roumantikomm.(nadje joj dobar posao, progura je kojekuda preko svojih veza, vodi je po svetu, kupi svasta. To su devojke, koje traze precice u zivotu, nisu sklone zaljubljivanju i sentimentalnosti i jos od najranijih godina su shvatile da su "dijamanti najbolji prijatelji devojcini"
Nije sto je stariji 10,neka bude i 20.. nego sto se pali na dete od 19. Moji danas sutra da se razvedu(a malo su stariji od njega) i dodju sa nekim od 19,vodila bi ih na ispitivanja.

Back