Masno-TkivoInViVo
Primećen član
- Poruka
- 668
Bukvalno, tad je već matora i može da bude sa onim od 80 bez osude šta će internet warriori reći.Vreme je da podnesemo predlog zakona da se punoletstvo kod žena podigne na, recimo 35 godina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bukvalno, tad je već matora i može da bude sa onim od 80 bez osude šta će internet warriori reći.Vreme je da podnesemo predlog zakona da se punoletstvo kod žena podigne na, recimo 35 godina.
Бред Пит има скоро па 64 и он, опет, може без проблема да на'вата неку која је много млађа од 44.Kad njoj bude 44 njemu 64al' će i tada ljubav da cvjeta
![]()
Meni je ustvari žao kako žene same sebe ponižavaju. Otprilike, smatraju kako su poludebilne sa 19 godina. Tužno...Bukvalno, tad je već matora i može da bude sa onim od 80 bez osude šta će internet warriori reći.
Ako si dosta stariji i zaljubis se u devojku tj devojcicu od 19 godina to moze samo znaciti da si nezreo i zapravo nerazvijen.Slušao sam razne priče, na ovu temu, i ovo se dosta dešava, kod javnih ličnosti. Međutim, različita su stanovišta, u zavisnosti od vaspitanja, potrebe i interesa. Ja sam na primer, skoro nabasao na preslatku devojku, i zaljubio se na prvi pogled, a ima 19 godina. Ja sam znatno stariji, ali ona slobodna, ja slobodan. Dođe čovek u iskušenje. Šta mislite, koja je gornja granica u razlici po godinama između dvoje u vezi? Da li vam to igra ulogu, ili ne biste obraćali pažnju, na tu stvar?
Jel?Ako si dosta stariji i zaljubis se u devojku tj devojcicu od 19 godina to moze samo znaciti da si nezreo i zapravo nerazvijen.
Osoba bez integriteta licnosti i bez emotivne zrelosti koja odgovara tvojim godinama sto je vec pitanje nekih drugih problema.
Sa klinkom od 19 godina vidim samo jednu stvar koja se moze raditi, sem ako ne volis konstantnu dramu i prebacaje i da pletes barbiki kike dok slusas dzalu i bubu.
Zapravo pravi primer toga je kad neko iz drustva iz nekog razloga dovede neku takvu decimalu i onda joj drugari narucuju sokic al da nije hladan i espreso sa vise mleka a drugarice je od zajebavanja pitaju cime ti se bave mama i tata.
To je odlika ozbiljnih nekih cepanja

ne radi se o zakonuVreme je da podnesemo predlog zakona da se punoletstvo kod žena podigne na, recimo 35 godina.
koja mnooogo voli da igrafora bi bila dovesti negde ribu od 130 kila sa govornom manom i veeeeelikim naocarima za vid
tacnije mislim da su muskarci koji se pale na 19 poludebilniMeni je ustvari žao kako žene same sebe ponižavaju. Otprilike, smatraju kako su poludebilne sa 19 godina. Tužno...
Da, ima poludebilnih i sa 30, 40, 50... godina.ne radi se o zakonu
sto bi rekao Gani,nerazvijeni al ko voli nek izvoli.. ima nas za sveDa, ima poludebilnih i sa 30, 40, 50... godina.![]()
Pq dobro. Svi mislimo nešto. Ali je to između tog muškarca i te žene. Njihova stvar. Ako se ona pali na poludebilnog muškarca, ko sam ja da joj branim?tacnije mislim da su muskarci koji se pale na 19 poludebilni
pa obicno se ljudi sa slicnim dijagnozama nalaze i prepoznaju,i to je okPq dobro. Svi mislimo nešto. Ali je to između tog muškarca i te žene. Njihova stvar. Ako se ona pali na poludebilnog muškarca, ko sam ja da joj branim?
ovo je bas robijaali od svega je najgore izaci sa njenim drustvom
Možeš misliti kakva je onda tek ta žena koja pada na tog poludebilnog muškarca? Full debilna?sto bi rekao Gani,nerazvijeni al ko voli nek izvoli.. ima nas za sve![]()