Kako dalje u zivotu?

Можеш ти да се васпитаваш како желиш, али стварност је таква.

Ти можеш сутра свом детету да причаш бајке и басне, али људи су такви какви јесу и сви теже ка истом. Проблем је у томе што нема довољно за све и што не могу сви да добију оно што траже.

Постоје искрени и постоје лажови. Ја нећу никога да лажем и да се претварам и зато тако и наступам. Све ово остало су претварачи.
Vraticu se na pocetak. Kada bi se ceo svet sveo na to, pre bih placao prostitutki flat rate nego to. A i toga da nema, onda bih radije bio solo. Nije seks najbitniji u zivotu. A ljubav se ne kupuje.

Ајде да занемаримо жене. Пређи на нешто друго. Како се дружиш са осталим људима? Идеш ли у кафану, ресторан, биртију? Ко то плаћа? Је л свако за себе или само један човек увек и сваки пут? Како упражњаваш хобије? Је л може да уђеш у радњу и да купиш макету на склапање за 0 дин. са све прибором и да однесеш кући да склапаш? Је л можеш да играш фудбал, кошарку или одбојку у сали, а да не платиш за то? Је л можеш да свираш инструмент, а да га не купиш? Да читаш књиге, а да за њих не платиш, било да их купиш или да их изнајмиш?

Тужна врба мисли да је лепа и још неки јој то добацују из разних приватних разлога.

"Можда је занимљива" је за мене знак да треба да се окренем и да одем, јер до сада нисам наишао на нешто што споља изгледа одбојно, а да има душу или да је одличан саговорник који ме занима.

Код мушких као и код женских кршева постоји једна заједничка особина, а то је озлојеђеност. Већ сам писао о човеку са мањим инвалидидтетом, а који нема никог, да се на крају показала као подла и покварена. Једноставно је труо изнутра и заправо мрзи све, а највише оне који имају оно што он нема.

Ја седнем са таквим "занимљивим" и реч по реч дођем до тога да су фарса, само на други начин. Она нема силиконе, али нема ни знање ни продуховљеност коју она тврди да има и коју сервира другима. Више држи књигу него што је чита и мање зна од мене. Она није топла душа, већ је заједљива и љубоморна, јер често напада друге жене само на неки другачији начин. За ове што су теби гадне каже да су дроље и *****, а она има већ 20, 30, 40 људи иза себе, само што гардероба, физички изглед или начин на који говори то не одају. Ја знам ултра рибе које су биле са 2-3 човека до сада и гомилу дашчара које су обрнуле мерач пре истека гаранције. Зашто? Па баш зато што њима треба потврда да су лепе, прихваћене и вољене. Оде на журку, на фестивал, на неки одмор. Тамо се одвеже. Ти сад да дођеш да у клуб, хотел, на плажу, неки јачи ресторан и да кренеш да прилазиш ултра рибама, бићеш одбијен у највећем броју случајева.
Istina. Kad god sam hteo brzo nešto da smuvam za seks te prosečne sa mnogo mana su padale brzo i bez velikog truda. Ni jednu prezgodnu i pametnu nisam mogao da odvedem odmah u krevet. Ove prosečne zato padale same bukvalno. Malo joj pokloniš pažnje i imaš je kako hoćeš.

Зато што она има више понуда. Долази више људи који обећавају куле и градове. Може да бира типове са парама и да поставља услове. Њима се отварају многа врата и димензије.
A najlakša kategorija za odvući u krevet su one oko 30 i koju godinu preko koje su dugo singl i nemaju ništa ozbiljno. Kad proradi kod nje fazon ona oće da se uda i taj trip. Ona u fazonu "daj šta daš" a na brzinu se izredja dvadesetak likova koji to iskoriste. I takva po ponašanju, oblačenju, izgledu i samopouzdanju uopšte ne izgleda kao laka ženska ali samo na prvi pogled.

Nerealne osobe koje nisu emocionalno zrele i kojima nije bio dobar odnos na prvom mestu kada je veza u pitanju nego neki kompleksaški kriterijumi. Te što su imale najviše kriterijume na kraju budu zabava za sve.
Човек мора да постави критеријуме у складу са својим могућностима.

Ако има већа очекивања, мора да повећа своје могућности.

Back