Тужна врба мисли да је лепа и још неки јој то добацују из разних приватних разлога.
"Можда је занимљива" је за мене знак да треба да се окренем и да одем, јер до сада нисам наишао на нешто што споља изгледа одбојно, а да има душу или да је одличан саговорник који ме занима.
Код мушких као и код женских кршева постоји једна заједничка особина, а то је озлојеђеност. Већ сам писао о човеку са мањим инвалидидтетом, а који нема никог, да се на крају показала као подла и покварена. Једноставно је труо изнутра и заправо мрзи све, а највише оне који имају оно што он нема.
Ја седнем са таквим "занимљивим" и реч по реч дођем до тога да су фарса, само на други начин. Она нема силиконе, али нема ни знање ни продуховљеност коју она тврди да има и коју сервира другима. Више држи књигу него што је чита и мање зна од мене. Она није топла душа, већ је заједљива и љубоморна, јер често напада друге жене само на неки другачији начин. За ове што су теби гадне каже да су дроље и *****, а она има већ 20, 30, 40 људи иза себе, само што гардероба, физички изглед или начин на који говори то не одају. Ја знам ултра рибе које су биле са 2-3 човека до сада и гомилу дашчара које су обрнуле мерач пре истека гаранције. Зашто? Па баш зато што њима треба потврда да су лепе, прихваћене и вољене. Оде на журку, на фестивал, на неки одмор. Тамо се одвеже. Ти сад да дођеш да у клуб, хотел, на плажу, неки јачи ресторан и да кренеш да прилазиш ултра рибама, бићеш одбијен у највећем броју случајева.