Razlika u godinama

1753650934086.png

ma ja ni ne gledam godine, boli me djon, ok bitno da je punoletna osoba naravno. A ono sto mi je bitno je da li je poklapanje ili ne. A nesto su mi iz moje generacije zene , barem one koje znam, nekako nezanimljive. Dosadne su mi brate - u smislu energije samim time i seksualnom. Ovako nekad da se iscaskamo- sta ima kod tebe? kuca poso, ok. Nekad fora neka i to e to. Za vecinu.
Isisane su one odavno ,samo su im ostale traume i ogorcenja koja sire,prosipaju neke mudrosti koje ih drze na distanci da ih opet neko nece sjebati

Ne razmišljam u tom pravcu, kao dotični sa fotke. Može koliko može. Što se mene tiče, tu sam. Ako joj ne odgovara, doviđenja, prijatno. Šta drugo da kažem. Ali mi treba njena energija, koja mi je gorivo života. Što se mene tiče, to je dovoljno. A, za nju bi se maksimalno potrudio, sa moje strane. To je što se tiče, ako je razlika u godinama velika. Imam ja i kombinaciju 30+,ali to je već sasvim druga priča.
Realno, nije njemu problem to sto je „davo“, to je samo izgovor. Njemu je problem sto je ostavljen, a to je u vecini slucajeva sudbina onih koji su u vezi sa mnogo mladjom osobom od sebe.
Mene u tim godinama nikako nisu zanimali mnogo stariji muskarci i cini mi se da je vecina zena takva, tako da neces dobiti podrsku…Ako je to ono sto sada trazis. Takodje ne bih volela da moja kcer od 19 godina (da je imam) bude u vezi sa nekim tvojih godina. Iz mnogo razloga. Ali nisam tu da te osudjujem, jer mi ne delujes agresivno ili bezobrazno, vec nekako..zbunjeno.
Bar ono sto sam uspela da procitam.

Sve sto mogu da ti kazem je da odgovorno (kao stariji) razmislis i o njoj i sta to za nju i njenu buducnost znaci.

Isisane su one odavno ,samo su im ostale traume i ogorcenja koja sire,prosipaju neke mudrosti koje ih drze na distanci da ih opet neko nece sjebati
pa tako nesto. Ili sam vise primetio da preterano traze taj neki zavodilacki pristup na nivou one keve iz americke lepote, fazon prosipanja nekih uspesnih fora: in order to be successful, one must project an image of a success at all times.
Daj ne seeeyiiiiii.
Opet kazem cast izuzecima.

a ta je ista fazon koja ti posle ide iza ledja i ogovara jer pricas sa nekom mladom, lepo, dugonogom, smedjokos, nasmejanom, uzbudljivom, cool devojkom.
Kao vidi ga gad, jbte, kakav gad, kakav smrad jbte, fuuj.

Slušao sam razne priče, na ovu temu, i ovo se dosta dešava, kod javnih ličnosti. Međutim, različita su stanovišta, u zavisnosti od vaspitanja, potrebe i interesa. Ja sam na primer, skoro nabasao na preslatku devojku, i zaljubio se na prvi pogled, a ima 19 godina. Ja sam znatno stariji, ali ona slobodna, ja slobodan. Dođe čovek u iskušenje. Šta mislite, koja je gornja granica u razlici po godinama između dvoje u vezi? Da li vam to igra ulogu, ili ne biste obraćali pažnju, na tu stvar?
ok je da je muškarac stariji po toj nekoj logici, jer zene su obicno zrelije. Pa se poklope.
Sad ne znam bas 19 god, zavisi koliko ti imas.

Ja sam ko klinac bio u soku kad je moj rodjak koji je tad imao oko 30 ozenio devojku od 18. Eto proslo 20 godina, imaju dvoje dece i skladan brak. E sad neko bi rekao da je nasla tatu u njemu, mozda, pa sta, ako odgovora oboma, svi srecni svi zadovoljni.

Meni razlika ne igra ulogu, al mene puno mladje nikad nisu privlacile, uvek sam padao na tu mojih godina, koja manje koja vise, ili na starije. Namljadja sa kojom sam bio u vezi je 5 god mladja, najstarija sa komom sam bio 13, 14 god starija.

pa tako nesto. Ili sam vise primetio da preterano traze taj neki zavodilacki pristup na nivou one keve iz americke lepote, fazon prosipanja nekih uspesnih fora: in order to be successful, one must project an image of a success at all times.
Daj ne seeeyiiiiii.
Opet kazem cast izuzecima.
Kome treba nadrkana karijeristkinja,samo kompenzuju emotivne promasaje

ok je da je muškarac stariji po toj nekoj logici, jer zene su obicno zrelije. Pa se poklope.
Sad ne znam bas 19 god, zavisi koliko ti imas.

Ja sam ko klinac bio u soku kad je moj rodjak koji je tad imao oko 30 ozenio devojku od 18. Eto proslo 20 godina, imaju dvoje dece i skladan brak. E sad neko bi rekao da je nasla tatu u njemu, mozda, pa sta, ako odgovora oboma, svi srecni svi zadovoljni.

Meni razlika ne igra ulogu, al mene puno mladje nikad nisu privlacile, uvek sam padao na tu mojih godina, koja manje koja vise, ili na starije. Namljadja sa kojom sam bio u vezi je 5 god mladja, najstarija sa komom sam bio 13, 14 god starija.
Svaka čast i na tome. Poštujem.

Sjetih se sada Charli Chaplina, buduca zena 36 godina mladja se zabavljala sa piscem D Salingerom, koji je bio par godina stariji od nje.Pisac nije mogao da vjeruje da ga je ostavila i da se udala za 36 godina starijeg muskarca, imali su 10 djece.

Ocito je shvatila da glumci i zabavljaci vise zaradjuju od pisaca :D

Realno, je li bolje da je ja uzmem i privijem uz skute, da bude sigurna, ili da nađe nekog balavca, iz današnjih generacija, koji će je iskoristiti, napraviti dete, i razvesti se. Misleći da je to bio pravi potez. Ne mora ništa od ovoga da se desi, ali razmišljam racionalno.

Kome treba nadrkana karijeristkinja,samo kompenzuju emotivne promasaje
Ma to je pakao sine. Ta krene da ti organizuje zivot - ovde idemo na letovanje, ovde na zimpvanje, rdjendan mojoj drugarici, rodjendan mojoj kevi, rodjaki detetu prvi rodjendan, ovde na poslu blablabla, ima ovaj biznis - ko da si nezaposlen brate? to je pakao brate. Pakao. Ti njoj lepo objasnis: Necu. Odyebi.
Ono dalje glavenja.

Back