Razlika u godinama

Slušao sam razne priče, na ovu temu, i ovo se dosta dešava, kod javnih ličnosti. Međutim, različita su stanovišta, u zavisnosti od vaspitanja, potrebe i interesa. Ja sam na primer, skoro nabasao na preslatku devojku, i zaljubio se na prvi pogled, a ima 19 godina. Ja sam znatno stariji, ali ona slobodna, ja slobodan. Dođe čovek u iskušenje. Šta mislite, koja je gornja granica u razlici po godinama između dvoje u vezi? Da li vam to igra ulogu, ili ne biste obraćali pažnju, na tu stvar?
Zavisi od tačke gde se povlači granica . Ona sa 19 godina može sa 25. godišnjakom eventualno.
Ti 44, ona 30 ok je a zbog zrelosti.

Premlada je. A to nosi sa sobom mnoge razlike.
Ali razumem, lep je to osecaj.
Samo nemoj posle da bude…
Pogledajte prilog 1762265
Ne razmišljam u tom pravcu, kao dotični sa fotke. Može koliko može. Što se mene tiče, tu sam. Ako joj ne odgovara, doviđenja, prijatno. Šta drugo da kažem. Ali mi treba njena energija, koja mi je gorivo života. Što se mene tiče, to je dovoljno. A, za nju bi se maksimalno potrudio, sa moje strane. To je što se tiče, ako je razlika u godinama velika. Imam ja i kombinaciju 30+,ali to je već sasvim druga priča.

Ne razmišljam u tom pravcu, kao dotični sa fotke. Može koliko može. Što se mene tiče, tu sam. Ako joj ne odgovara, doviđenja, prijatno. Šta drugo da kažem. Ali mi treba njena energija, koja mi je gorivo života. Što se mene tiče, to je dovoljno. A, za nju bi se maksimalno potrudio, sa moje strane. To je što se tiče, ako je razlika u godinama velika. Imam ja i kombinaciju 30+,ali to je već sasvim druga priča.
De ces ocerupane matore curke da pipas samo cepaj piletinu

Ne znam, odbojno mi je popril'čno, verovatno zbog toga što imam mlađu sestru pa mi je ideja bivanja u vezi sa nekim ko je njeno godište odurna. Pogotovo kako se ta razlika penje, sve je povraćkastije.

Međutim, nije problem da se ja nađem u ulozi piletine sa nekom damom 25 godina starijom. Ne samo da nije problem...

Slušao sam razne priče, na ovu temu, i ovo se dosta dešava, kod javnih ličnosti. Međutim, različita su stanovišta, u zavisnosti od vaspitanja, potrebe i interesa. Ja sam na primer, skoro nabasao na preslatku devojku, i zaljubio se na prvi pogled, a ima 19 godina. Ja sam znatno stariji, ali ona slobodna, ja slobodan. Dođe čovek u iskušenje. Šta mislite, koja je gornja granica u razlici po godinama između dvoje u vezi? Da li vam to igra ulogu, ili ne biste obraćali pažnju, na tu stvar?
Problematičnije je kad je ona starija (preko 8 godina recimo), ali više iz njene vizure- "šta će ko reći".

Znači da ipak nemaš energiju mladosti, pa bi njenu da isisavaš.
Bez obzira što ćeš "da se trudiš"

Ja tako sve × 5 mmmm♡♡♡
ma ja ni ne gledam godine, boli me djon, ok bitno da je punoletna osoba naravno. A ono sto mi je bitno je da li je poklapanje ili ne. A nesto su mi iz moje generacije zene , barem one koje znam, nekako nezanimljive. Dosadne su mi brate - u smislu energije samim time i seksualnom. Ovako nekad da se iscaskamo- sta ima kod tebe? kuca poso, ok. Nekad fora neka i to e to. Za vecinu.

Back