- Poruka
- 72.346
Ajde deco lepo, cemu mad max
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni nije problem a tebi puno znaciSrvarno. A tvoje pretnje da ćeš da me gaziš dok mi se život ne smuči misliš da niko nije video. Sačuvane su, ne brini
Znam ja da ti nije problem. A i ti znaš da ja znam, ato te žulja moje prisustvo ovde. Mene ne možeš da isfoliraš. Da si finMeni nije problem a tebi puno znaci
Zavisi od tačke gde se povlači granica . Ona sa 19 godina može sa 25. godišnjakom eventualno.Slušao sam razne priče, na ovu temu, i ovo se dosta dešava, kod javnih ličnosti. Međutim, različita su stanovišta, u zavisnosti od vaspitanja, potrebe i interesa. Ja sam na primer, skoro nabasao na preslatku devojku, i zaljubio se na prvi pogled, a ima 19 godina. Ja sam znatno stariji, ali ona slobodna, ja slobodan. Dođe čovek u iskušenje. Šta mislite, koja je gornja granica u razlici po godinama između dvoje u vezi? Da li vam to igra ulogu, ili ne biste obraćali pažnju, na tu stvar?
Zulja me ko plasticni poklopac flase,tako svi vide koliko vapis i zasluzujes,to sto drugi zaobilaze tvoje lajanje meni ne smeta, mirnije cu spavati kao da radim za crveni krstZnam ja da ti nije problem. A i ti znaš da ja znam, ato te žulja moje prisustvo ovde. Mene ne možeš da isfoliraš
Ne razmišljam u tom pravcu, kao dotični sa fotke. Može koliko može. Što se mene tiče, tu sam. Ako joj ne odgovara, doviđenja, prijatno. Šta drugo da kažem. Ali mi treba njena energija, koja mi je gorivo života. Što se mene tiče, to je dovoljno. A, za nju bi se maksimalno potrudio, sa moje strane. To je što se tiče, ako je razlika u godinama velika. Imam ja i kombinaciju 30+,ali to je već sasvim druga priča.Premlada je. A to nosi sa sobom mnoge razlike.
Ali razumem, lep je to osecaj.
Samo nemoj posle da bude…
Pogledajte prilog 1762265
Znaju klinke one gde i za šta došle.Nije isto da ona ima 29 a ti recimo i 59. Potpuno je drugačije da ona ima 19 a ti 39.
Sa 19 ona ne zna jel pošla ili došla.
Pored toga što si nasilan, tužibaba, još si i tračara. To je taj paket.Zulja me ko plasticni poklopac flase,tako svi vide koliko vapis i zasluzujes,to sto drugi zaobilaze tvoje lajanje meni ne smeta, mirnije cu spavati kao da radim za crveni krst
De ces ocerupane matore curke da pipas samo cepaj piletinuNe razmišljam u tom pravcu, kao dotični sa fotke. Može koliko može. Što se mene tiče, tu sam. Ako joj ne odgovara, doviđenja, prijatno. Šta drugo da kažem. Ali mi treba njena energija, koja mi je gorivo života. Što se mene tiče, to je dovoljno. A, za nju bi se maksimalno potrudio, sa moje strane. To je što se tiče, ako je razlika u godinama velika. Imam ja i kombinaciju 30+,ali to je već sasvim druga priča.
Što bi rekli: "Pametno zboriš, brate".ma tu mladju brate sta ti je, vidis da te radi. Ta straija samo ipsunjava formalnost. Hoces li zbog formalnosti ili zbog osecaja?
Problematičnije je kad je ona starija (preko 8 godina recimo), ali više iz njene vizure- "šta će ko reći".Slušao sam razne priče, na ovu temu, i ovo se dosta dešava, kod javnih ličnosti. Međutim, različita su stanovišta, u zavisnosti od vaspitanja, potrebe i interesa. Ja sam na primer, skoro nabasao na preslatku devojku, i zaljubio se na prvi pogled, a ima 19 godina. Ja sam znatno stariji, ali ona slobodna, ja slobodan. Dođe čovek u iskušenje. Šta mislite, koja je gornja granica u razlici po godinama između dvoje u vezi? Da li vam to igra ulogu, ili ne biste obraćali pažnju, na tu stvar?
Ja tako sve × 5 mmmm♡♡♡mlada, poletna, energicna, uzbudljiva, seksi, a ti sa iskustvom i umes da kanalises tu energiju, gde ces bolje brate?
matori perverznajciA svojim kćerkama dajete izlaz do 22
Zato što imate pokvarene misli, i treba.
Znači da ipak nemaš energiju mladosti, pa bi njenu da isisavaš.Ne razmišljam u tom pravcu, kao dotični sa fotke. Može koliko može. Što se mene tiče, tu sam. Ako joj ne odgovara, doviđenja, prijatno. Šta drugo da kažem. Ali mi treba njena energija, koja mi je gorivo života. Što se mene tiče, to je dovoljno. A, za nju bi se maksimalno potrudio, sa moje strane. To je što se tiče, ako je razlika u godinama velika. Imam ja i kombinaciju 30+,ali to je već sasvim druga priča.
ma ja ni ne gledam godine, boli me djon, ok bitno da je punoletna osoba naravno. A ono sto mi je bitno je da li je poklapanje ili ne. A nesto su mi iz moje generacije zene , barem one koje znam, nekako nezanimljive. Dosadne su mi brate - u smislu energije samim time i seksualnom. Ovako nekad da se iscaskamo- sta ima kod tebe? kuca poso, ok. Nekad fora neka i to e to. Za vecinu.Ja tako sve × 5 mmmm♡♡♡