Razlika između vođenja ljubavi i seksa

Је л' то оно...кад водиш љубав са девојком, нежно, јер је волиш и поштујеш,

а са стране разне кураве одваљујеш од кyрца, грубо и крвнички.

Не схватајући да твојој невиној, наивној, крхкој и нежној девојци треба баш то,

па она то нађе са стране јер јој је потребан снажан стисак вукланизера.

Је л' то оно...кад водиш љубав са девојком, нежно, јер је волиш и поштујеш,

а са стране разне кураве одваљујеш од кyрца, грубо и крвнички.

Не схватајући да твојој невиној, наивној, крхкој и нежној девојци треба баш то,

па она то нађе са стране јер јој је потребан снажан стисак вукланизера.
slažem se sasvim
većina misli generalno da je vođenje ljubavi neki vanila sex
kao da ženi koja te voli i koju voliš ne trebaju nekad udarci po guzi (pd uslovom da to voli), da joj staviš penis u usta, dominiraš kao muškarac, i slično
Meni deluje da se brkaju neke stvari

otprilike vođenje ljubavi je nežnija varijanta sexa
ne mislim tako
Vođenje ljubavi jeste kada imaš sex sa nekim sa kime si duboko povezan
može to biti od onog penzionerskog kada se malo dohvatite pre spavanja do ludog sexa sa oblicima bdsma.. svejedno. Vodiš ljubav kada ste u konekciji, a džapaš se samo i imaš sex kada se ne voliš sa nekim, meni to takva podela.

Znaci da neko vodi ljubav sa vama:

1. Seks se započinje nakon emocionalnog povezivanja ili razgovora.
  2. Postoji intenzivan kontakt očima tokom celog seksa.
  3. Mnogo je ljubljenja pre, tokom i posle seksa.
  4. Drže vas blizu tokom i posle seksa.
  5. Oni su nežni i ljubazni prema tome kako vas dodiruju.
  6. Postoji mnogo dodira izvan samo genitalija — oni stavljaju svoju ruku na vaš obraz, prepliću svoje prste sa vašim, ljube vam ramena i bedra, itd.
  7. Nema žurbe; umesto toga, odvajaju vreme za svaki čin, pazeći da je svaki poseban.
  8. Uzimaju vreme da se osećate dobro.
  9. Oni su manje zabrinuti za primanje od vas; više su fokusirani na pružanje zadovoljstva ili na obostrano zadovoljstvo.
  10. Seks je više „romantični“ i „emotivniji“ nego „seksi“ ili „prljav“.
  11. Govore romantične stvari tokom seksa.
  12. Kažu da te vole tokom seksa.
  13. Oni se kasnije maze sa vama umesto da se povuku ili zaspu.
znaci da vodi ljubav sa mnom je kada se sexamo a ja osećam da smo baš povezani, da radi ono što volim, i znam da je toj osobi stalo do mene. Naravno, da me pokriva posle i ušuškava. To ni malo ne znači da će nežno da me mazi sve vreme.. ima i ovog i onog.

To intenzivan kontakt očima deluje smešno 🤣
Poenta je intenzivan kontakt dve osobe, a da li će se gledati manje je bitno.

To da govore romantične stvari, nek me se mane. ;) Šalim se, za mene je romantika da sve to radimo sa pogledom na sneg, kišu, planinu.. i romantična je sama konekcija između nas, taj osećaj da nigde drugde na svetu sad ne bi želeo da budeš, već samo tu. To je ljubav i romantika.

Ali sigurno je da je drugačije i dok traje ako ste ono povezani i privlačite se baš?
Па некако сам увек спавала са онима са којима осетим привлачност и повезаност. Била сам искључиво са онима којима не могу да одолим. Ако могу онда и одолим :lol:
Страст се губи када се временом удаљавамо као бића.

Вођење љубави је када те након секса он посматра док тонеш у сан. Жмуриш а знаш да те гледа. Или када те мази по задњици и леђима током целог филма иако му се рука кочи :lol: јер си се свом тежином опустила на ту страну његовог тела а он не мрда да ти не поремети удобност.

То ти је као она предрасуда да је дотерана жена у кафани ради флерта. А она дошла да фино поједе и попије и ужива са другарицама у разговору и музици. Никога ни не примећује.
Зло и наопако :lol:

Back