Zašto je razlika u godinama problem?

Pa dobro sta, hoce da je istrese junosa i poljubi mladim usnama.
Pazi da je normalno nije, cak sam i ja ranije osudjivao sve to npr,ali nmg da kazem da mi se nije dopala neka starija zena jbg, svi znamo i kao srednjoskolci kao drustvo prokomentarisemo neku dobro stojecu profesorku u kasnim tridesetim jbg.A isto znam i za neke starije muskarce koji su pricali da im je prvi seks bio sa skoro duplo starijom tetom. A isto znam i za slucaj gde su mlad decko i tako neka zena starija 15god radili zajedno pa se kroz neku zajebanciju,salu sta vec na kraju vezali jedno za drugo i tu nastao problem,a sto je fora decko ranije uvek bio u drustvu mladjih devojaka,ali jbg desilo se

Pazi da je normalno nije, cak sam i ja ranije osudjivao sve to npr,ali nmg da kazem da mi se nije dopala neka starija zena jbg, svi znamo i kao srednjoskolci kao drustvo prokomentarisemo neku dobro stojecu profesorku u kasnim tridesetim jbg.A isto znam i za neke starije muskarce koji su pricali da im je prvi seks bio sa skoro duplo starijom tetom. A isto znam i za slucaj gde su mlad decko i tako neka zena starija 15god radili zajedno pa se kroz neku zajebanciju,salu sta vec na kraju vezali jedno za drugo i tu nastao problem,a sto je fora decko ranije uvek bio u drustvu mladjih devojaka,ali jbg desilo se
Uvek ces imati neke moguce posledice iza coska. Nevezano za godine. Samo ce nase drustvo da izdvoji razliku u godinama kao uzrok, a kada se nadju recimo dvoje istih godina, ovaj jedan alkos, trosi pare u kladionici, ova mutava, trpa dete slatkisima, pecivima, trosi ono malo para na gluposti, granicni patoloski slucaj...

ne znam ima li balavca od 20tak koji ne mašta da dofati neku od 40
a boga mi i obrnuto

Problem je što odnos snaga nije ravnopravan, ni približno. 🤣

Bukvalno ne postoji mladić koji nije maštao o starijoj, koji se nije ložio na profesorku, zgodnu kevu svog ortaka xaxa, nebitno koja je, ta seksualna intriga ka starijim je kod 90% neizostavljiva.
Razlog je prost, zrelije žene drugačije zrače seksepilom, drugačije energije naspram onih koji su im tu generacijski bliže i podrazumevane. Sama ideja iskustva sa njima je nešto neistraženo.
Ima tu i dosta objektivizacije, nije džabe "mature" jedan od najpopularnijih žanrova. 😀

A sad da zrele žene nešto posebno vape za mlađima, slabija vajda xaxa. Zapravo mislim da retko koja baš ima neku preferencu, tu su eventualno veće šanse da takvi slučajevi ispadnu pod spletom okolnosti a ne namere.

Zasto je problem kad momak od 20-25 god zagleda se u zenu od 40god ili mu se dopadne zena od 40god fizicki ispadne kao da ima psihickih problema,a npr za zene koje se farbaju,sminkaju,mazu kreme za usporavanje starenja i zatezanje lica,utezu se u neke uske pantalone da sakriju visak kg pa sa 40 izgledaju kao da imaju 30 god psihicki normalne? Evo ja garantujem da kad se zene od 35-40+ god ne bi farbale,sminkale,mazale koje kakve kreme da ih ne bi ni jedan mladic od 20-25 god ni pogledao
Главни проблем код разлике у годинама,поготово у млађем животном добу,је то што партнери често немају иста животна схватања.У старијим годинама се та разлика ипак мање види.

Back