Ma sta kazes, mislis da nema tih kres kombinacija momak i duplo starija zena? ja znam za nekoliko.Pa ono jelde vrlo moguće
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma sta kazes, mislis da nema tih kres kombinacija momak i duplo starija zena? ja znam za nekoliko.Pa ono jelde vrlo moguće
Ma sta kazes, mislis da nema tih kres kombinacija momak i duplo starija zena? ja znam za nekoliko.
Ma nije nego me nece ove mladje,a starijima nizi kriterijumi,a seks jbg potreba sta da se radineko mu rekao da nije normalan zato što juri neku milfaru, pa došao da kmeči na forumu
Ma kakav moral nema toga vise,sve otislo u k****Ne krećemo se u istom društvu
Moje društvo je moralno normalno ozbiljno
Pa to mi neka baba od 50 god rekla kaze nemoj gledati zene od 40 godina, gledaj devojke ,a ja ne vidim u cemu je problem ne moze ona imati nista sa mnom,ako ona neceПрви пут чујем да испада да момак има психичких проблема због гледања жена.
Имаш ти неки доказ за то?
Pa to mi neka baba od 50 god rekla kaze nemoj gledati zene od 40 godina, gledaj devojke ,a ja ne vidim u cemu je problem ne moze ona imati nista sa mnom,ako ona nece![]()
Prijavila bi miliciji da me uznemirava i zahtjevala bi da punom snagom zakona reaguju
![]()
jer se ustvari momak od 20 naziva deteZasto je problem kad momak od 20-25 god zagleda se u zenu od 40god ili
meni s godinama kriterijumi sve veći, a potreba sve manjaMa nije nego me nece ove mladje,a starijima nizi kriterijumi,a seks jbg potreba sta da se radi![]()
Zasto je problem kad momak od 20-25 god zagleda se u zenu od 40god ili mu se dopadne zena od 40god fizicki ispadne kao da ima psihickih problema
muškarci sporije sazrevaju i zato je normalnije da muškarac bude starijiMada i kod nas postoji određeni tabu po tom pitanju... Vidimo da nije čudno da stariji muškarci preživljavaju novi pubertet i šetaju sa znatno mlađim, jer tu se odmah učitava odnos interesa i satisfakcije, dok suprotan slučaj često u startu naiđe na rampu u startu.![]()
u obrnutoj situaciji ste vi samo seks igračke
sorry but jbg
ma ljubomorna ta od 50Pa to mi neka baba od 50 god rekla kaze nemoj gledati zene od 40 godina, gledaj devojke ,a ja ne vidim u cemu je problem ne moze ona imati nista sa mnom,ako ona nece![]()
Jel ti stvarno misliš da je ona čista u glavi sa 40 i pusti da je neko 20-25 jaše? Šta je do tada radila ako nije sebi smislila život?Zasto je problem kad momak od 20-25 god zagleda se u zenu od 40god ili mu se dopadne zena od 40god fizicki ispadne kao da ima psihickih problema,a npr za zene koje se farbaju,sminkaju,mazu kreme za usporavanje starenja i zatezanje lica,utezu se u neke uske pantalone da sakriju visak kg pa sa 40 izgledaju kao da imaju 30 god psihicki normalne? Evo ja garantujem da kad se zene od 35-40+ god ne bi farbale,sminkale,mazale koje kakve kreme da ih ne bi ni jedan mladic od 20-25 god ni pogledao
a neki su i edipovciZasto je problem kad momak od 20-25 god zagleda se u zenu od 40god ili mu se dopadne zena od 40god fizicki ispadne kao da ima psihickih problema,a npr za zene koje se farbaju,sminkaju,mazu kreme za usporavanje starenja i zatezanje lica,utezu se u neke uske pantalone da sakriju visak kg pa sa 40 izgledaju kao da imaju 30 god psihicki normalne? Evo ja garantujem da kad se zene od 35-40+ god ne bi farbale,sminkale,mazale koje kakve kreme da ih ne bi ni jedan mladic od 20-25 god ni pogledao
Ne krećemo se u istom društvu
Edip je ozenio svoju majku, kakve to veze ima sa ovim?a neki su i edipovci
I ubistveno dosadno.Ne krećemo se u istom društvu
Pa dobro sta, hoce da je istrese junosa i poljubi mladim usnama.Jel ti stvarno misliš da je ona čista u glavi sa 40 i pusti da je neko 20-25 jaše? Šta je do tada radila ako nije sebi smislila život?