- Poruka
- 37.835
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskopirao me je!
Iskopirao me je!![]()
Upravo, Paula.aha, ima i ono u vezi tvoje druge teme, kada govoriš da ti je dosadna simetrija tela, i u tome te je iskopirao, samo ne mogu da nađem
Rekao je nešto kao: kaže muškarac ženi samo par kg da oslabiš i to bi bilo savršeno. A ja joj kažem - nemoj, jer ćeš onda biti obična sa norma lepotom, baš sa tim malim viškom imaš to nešto što je bitno... ali znaš šta je to? to je potreba inteligentnih ljudi za zanimljivim, za onim što štrči, za onim što nekoga čini jedinstvenim /unique/
Prosto, ali i nije baš tako?Kad voliš, sve argumente koje možeš da navedeš kad te neko pita zašto, ti argumenti su samo nešto što razum može da navede, ali oni nikako nisu uzrok ljubavi. voliš prosto jer si zavoleo nekog, i to tako jedinstvenog nekog. To kaže Žižek i to je tako.![]()
Приметићеш да Жижек није изнео апсолутно никакав аргумент. Нигде није доказао свој романтичарски став. Нигде није показао поступак којим је дошао до свог закључка. Само га је изнео, треснуо, инсистирао на његовој истиности.Kad voliš, sve argumente koje možeš da navedeš kad te neko pita zašto, ti argumenti su samo nešto što razum može da navede, ali oni nikako nisu uzrok ljubavi. voliš prosto jer si zavoleo nekog, i to tako jedinstvenog nekog. To kaže Žižek i to je tako.![]()
Zašto bi ga dokazivao?Приметићеш да Жижек није изнео апсолутно никакав аргумент. Нигде није доказао свој романтичарски став.
emocije su istinita stvar.Нигде није показао поступак којим је дошао до свог закључка. Само га је изнео, треснуо, инсистирао на његовој истиности.
Ne na autoritet, već na ono što njegov iskaz budi u meni. A budi baš to isto... Jer i sama "znam" to isto.Такође ћеш приметити да ти сама од њега не очекујеш да докаже своју тврдњу. Тим речено, ти се овде позиваш на његов ауторитет. "Он је познати филозоф, дакле он је у праву."
To nije ništa logično što bi trebalo da se dokazuje. To je nešto što se doživljava. Kao vera, lepo je to opisao.Тај начин размишљања може да важи у неком идеалном свету али не у овом у којем живимо. Ти би требала да знаш да мото науке гласи "Nullius in verba" што у преводу значи "Никоме на реч."
A on je originalna osoba, i kao takav mi je vrlo zanimljiv. I ne samo meni.А Жижек као Жижек је филозоф отприлике онолико колико је Карлеуша певачица.
Једно је доживети љубав. Друго је тврдити да љубав коју си доживео, или да свака љубав која може да се доживи, није перцепција потенцијалне користи; или да није илузорна.To nije ništa logično što bi trebalo da se dokazuje. To je nešto što se doživljava.
Теолози сами себе, а нажаалост и саму религију, минирају упорним избегавањем да своје тврдње докажу правдајући се како неке ствари или не треба или не могу да се докажу.Kao vera, lepo je to opisao.
Ne verujem da ljubav postoji.Da li ste bili u situaciji da ne mozete da razlikujete ljubav od mozda privida iste?
Da imate odgovor s druge strane koji mirise na ono sto je i vama u glavi?
Kako znamo sta je obmana, sta je istina?
Da li smo naivni u svojim mislima?
A sve lici na nesto sto necete imati ... razum protiv emocija?
Lepo si napisala da je to Iluzija,,sad me zabrinjavas vecLjubav postoji samo je pitanje koliko smo spremni da zakoracimo napred priznamo ...
Ostace samo iluzija ukoliko se nesto ne preduzme.Lepo si napisala da je to Iluzija,,sad me zabrinjavas vec![]()
dese se susreti koji su neumoljivi i gde je sve iracionalno kao da nam neko odozgo namesta bas ono sto nam treba.Da li ste bili u situaciji da ne mozete da razlikujete ljubav od mozda privida iste?
Da imate odgovor s druge strane koji mirise na ono sto je i vama u glavi?
Kako znamo sta je obmana, sta je istina?
Da li smo naivni u svojim mislima?
A sve lici na nesto sto necete imati ... razum protiv emocija?