Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.612
Mislim da nisam.Toga ti treba da si svestan. Valjda si se, u svojih 80-ak godina, necim ogresio o Boga i ljudi.
Mozda kad sam bio dete pa krao tresnje iz komsijinog dvorista [ako se to racuna]

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da nisam.Toga ti treba da si svestan. Valjda si se, u svojih 80-ak godina, necim ogresio o Boga i ljudi.

Mozda ako si se prezderaoMislim da nisam.
Mozda kad sam bio dete pa krao tresnje iz komsijinog dvorista [ako se to racuna]![]()

Ma tu sam ja sve vreme, samo sam više posmatrao odozgo, znaš već kako to ide...de se ti izgubi

najzad si sreo boga aMa tu sam ja sve vreme, samo sam više posmatrao odozgo, znaš već kako to ide...![]()
Gresan sam zbog komsijinih tresnji i ispastace pokolenja ako se ne pokajemMozda ako si se prezderao![]()

To ja ne rekoh... Si ti bukvalista ili samo popunjavas ovu temu?Gresan sam zbog komsijinih tresnji i ispastace pokolenja ako se ne pokajem![]()
Tebi onda posebno jedan akatist da napisemo.E onda nisam gresan i nemam potrebu ni razlog za pokajanje
Он је са мисијом овде да својим писањем одврати неког заблуделог верника од вере. Пусти га, видиш да је мисија у току.To ja ne rekoh... Si ti bukvalista ili samo popunjavas ovu temu?
I on ima svoju sluzbu. Samo ne znam da li je on u toj sluzbi sito ili reseto.Он је са мисијом овде да својим писањем одврати неког заблуделог верника од вере. Пусти га, видиш да је мисија у току.
Kakve gluposti pises da nema dalje......Он је са мисијом овде да својим писањем одврати неког заблуделог верника од вере..
Pa ne samo jednog, nego više njih!najzad si sreo boga a
Ni jedno ni drugo, samo domaća životinja, dugih ušiju...I on ima svoju sluzbu. Samo ne znam da li je on u toj sluzbi sito ili reseto.
Ево, видиш да негира да је у служби, а неће да каже шта је. Држи то у тајности. Тајна нека служба. Јави ако докучиш шта је.I on ima svoju sluzbu. Samo ne znam da li je on u toj sluzbi sito ili reseto.
šta kažu ima li kod njih neki forumPa ne samo jednog, nego više njih!
A vidim sve je po starom, Šmeca i dalje propoveda, ali nema mnogo uspeha.
Samo nemoj da veruješ u njih i videćeš koliko su bezvredni.Nema načina da ubiješ bogove.
Zbog takvih kao što si ti. Zašto treba da dozvolim da budem džak za udaranje raznih kretena?A inače ti tu svoju "demokratsku" "talibaniju" zamišljaš ovako:
Mogu samo da zamislim kako izgleda kad se "snimaš za YT"...Mora da je, ne za Kanadu, nego odma' Sibir, karta u jednom pravcu...![]()
Ta izjava je pogrešna na više nivoa.Samo nemoj da veruješ u njih i videćeš koliko su bezvredni.
Potpuno su bezvredni jer ne postoje. Da nešto vredi moralo bi da postoji.Ta izjava je pogrešna na više nivoa.
Prvo, ne može niko da odluči da veruje ili ne veruje u nešto. Verovanje je posledica drugih misaonih procesa, a ne odluka sama po sebi. Ne može čovek koji je posvećeni vernik da kaže "e danas u 15:45 prestajem da verujem".
Drugo, to što neko ne veruje u nešto ne implicira da je to nešto bezvredno, pa ni bogovi. Ja lično ne verujem ni u Deda Mraza, ni u Zevsa, a ni u Vilu Zubić, ali uopšte ne mislim da su bezvredni. Naprotiv, mislim da vrede više od tebe i mene.
Vredi li išta tvoja ljubav prema roditeljima? Ili je potpuno bezvredna?Potpuno su bezvredni jer ne postoje. Da nešto vredi moralo bi da postoji.
Kakve sada to veze ima sa iznišljenim likovima?Vredi li išta tvoja ljubav prema roditeljima? Ili je potpuno bezvredna?
Da bi došao do onoga šta ti fali.Zbog takvih kao što si ti. Zašto treba da dozvolim da budem džak za udaranje raznih kretena?
Zato se više i ne snimam.Da bi došao do onoga šta ti fali.
Otkud znaš da voli roditelje?Vredi li išta tvoja ljubav prema roditeljima? Ili je potpuno bezvredna?
Zašto?Ja lično ne verujem ni u Deda Mraza, ni u Zevsa, a ni u Vilu Zubić, ali uopšte ne mislim da su bezvredni. Naprotiv, mislim da vrede više od tebe i mene.
Ja svoje roditelje volim. Zašto misliš da ne volim svoje roditelje?Otkud znaš da voli roditelje?
Zašto?
Vrede onoliko koliko i sve drugo što maštaš, ako misliš da ne postoje. Dečje radosti, a onda odrasteš