gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Nije. Vi ne možete da prihvatite istinu.Kontra ti taj dokaz.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije. Vi ne možete da prihvatite istinu.Kontra ti taj dokaz.
Jeste, pošto prašta i krimosima nije zao, to je istina.Nije. Vi ne možete da prihvatite istinu.
Jesu, u pravu si sad.Bogovi su bića koje...
Posebno prema onima sa milionskim računima dok je prema detetu koje umre od gladi zbog nesavesne majke zao ili je to možda ljubav?Jeste, pošto prašta i krimosima nije zao, to je istina.

Sam sebe demantuješ iznoseći kontra dokaz.Posebno prema onima sa milionskim računima dok je prema detetu koje umre od gladi zbog nesavesne majke zao ili je to možda ljubav?![]()

Mogao bi da poradiš na kulturi dijaloga.Opet cenzure! Bogami vernici ne dozvoljavaju drugačije stavove. Žaliću se sudu za ljudska prava u Strazburu,![]()
A vi na demokratiji.Mogao bi da poradiš na kulturi dijaloga.
Počni da se privikavaš na pravoslavnu džamahiriju.A vi na demokratiji.
Bolje reći na pravoslavnu talibaniju.Počni da se privikavaš na pravoslavnu džamahiriju.

Možeš već sada aplicirati za državljanstvo u kanadskoj ambasadi.Bolje reći na pravoslavnu talibaniju.![]()

U Kanadi ne bih živeo ni da mi poklone kuću.Možeš već sada aplicirati za državljanstvo u kanadskoj ambasadi.![]()
jel dajete neke potvrde , da lakse dobijemo vizuMožeš već sada aplicirati za državljanstvo u kanadskoj ambasadi.![]()
Čuj radi se na tome da tako više ne bude.Savršeni dokaz da je Bog zao. Hipotetički govoreći da kojim slučajem postoji.
Kriminalci dobijaju blagoslov i lep život.
Dok na drugom kraju sveta.
https://www.srbijadanas.com/vesti/svet/majka-se-predozirala-dete-umrlo-od-gladi-2021-06-15
Nema savršeniji dokaz protiv Boga od ovoga.
Krimosi veruju u Boga. Krimosi štite probuđene i hrabre. Družio sam se sa likovima koji su razbijali glave samo akoJeste, pošto prašta i krimosima nije zao, to je istina.
A vi na demokratiji.
Ja se inače trenutno ne snimam za YouTube, ali ja sam svoje komentare ogarničio da puštam samo one koji su povoljni po mene.

"demokratija na MOJ način"A inače ti tu svoju "demokratsku" "talibaniju" zamišljaš ovako:
Mogu samo da zamislim kako izgleda kad se "snimaš za YT"...Mora da je, ne za Kanadu, nego odma' Sibir, karta u jednom pravcu...![]()
Jos uvek nije kasno da u srcu priznas i kazes - Boze, hvala ti na svemu sto si mi dao. Jos uvek te cuva Bozija milost (verovatno si je ti ili neko od tvojih predaka nekim dobrima zasluzio). Jos uvek nije kasno za pokajanje, ali vreme polako curi.Brate nista te nisam razumeo, o cemu pricas, kakva magija i Tito.....
Pa Tito je psovao boga i bogorodicu, hulio za zlatnu medalju i ziveo srecno skoro devet banki.
Pa evo i ja zadjoh u zadnju dekadu zivota, hulim pa samo puca a 100 % sam zdrav, srecan, odlicno situiran, uspesan brak, srecna porodica i bukvalno sve mi ide od ruke. Nemam razloga da te lazem, ne poznajemo se, ne zelim da se hvalim ali kako drugacije da ti prezentujem ?
Od molitvi, crkve, boga nema nista i da je to samo zamajavanje sirokih narodnih masa
Za sta da se pokajem ?Jos uvek nije kasno da u srcu priznas i kazes - Boze, hvala ti na svemu sto si mi dao. Jos uvek te cuva Bozija milost (verovatno si je ti ili neko od tvojih predaka nekim dobrima zasluzio). Jos uvek nije kasno za pokajanje, ali vreme polako curi.

Raduje me sto pokazujes emocije, barem emotekionima. To govori i svedoci da ipak imas dusuZa sta da se pokajem ?
Mislis za huljenje......brat Djura ce ti oprostiti sto te je tukao![]()

Nema načina da ubiješ bogove.Bogovi su bića koje možete lako ubiti. Dovoljno je samo da prestanete verovati u njihovo postojanje ili da izazovete sumnju u njih.
de se ti izgubiNema načina da ubiješ bogove.