Napravi svoju molitvu svojim rečima u skladu sa svojom verom

hm337

Elita
Poruka
22.502
Evo da ja probam prvi da sastavim molitvu razmišljajući o tome dok čitam o havajskoj tehnici Ho’oponopono i sagledavajući hrišćanstvo iz svog ugla

Bože, Tvorče koji si život, svesnost i ljubav i koji živiš kroz svako biće, volim te u svim tvojim ispoljavanjima i opraštam sve gde su me druge osobe kroz koje postojiš uvredile ili povredile na bilo koji način...Volim Te i Hvala Ti na svemu

Bože molim Te da gde god smo ja, moja porodica, rođaci ili naši preci ili naš narod na bilo koji način uvredili i povredili Tebe i neke od bezbrojnih Tvojih inkarnacija našim mislima, rečima, delima i akcijama od početka našeg postojanja do danas, molimo Te za oproštaj ...

Dopusti da se očisti svako negativno sećanje koje uzrokuje energetsku blokadu, negativne emocije i negativan program u podsvesti i da se transformišu ove neželjene energije u čistu svetlost i ljubav..molim Te da tako bude. Hvala unapred

Poslednja izmena:
Gospode Bože, smiluj se nama Srbima - tvom novom Izrailju, da se oslobodimo bezbožnih i nepoštenih vlasti i ropstva strancima. Podaj Gospode Bože da se ujedinimo, da se Srbija, Republika Srpska i Crna Gora ujedine i da oslobodimo Kosovo i Metohiju. Podaj Gospode i zdravlja narodnog, da se mi Srbi umnožimo, da nas bude sve više a nacionalnih manjina sve manje. Da cveta sveto pravoslavlje u ujedinjenoj srpskoj državi, a da jeresi nestanu. Amin

Back