darda
Elita
- Poruka
- 16.837
e ovako mi trebalmo sa svakim rvatom bosnjakom i sipcem koji je pozivao ili poziva na linc srbaЗнате оног нацисту што је позивао на клање и порење руске деце Нађен унакажен
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ovako mi trebalmo sa svakim rvatom bosnjakom i sipcem koji je pozivao ili poziva na linc srbaЗнате оног нацисту што је позивао на клање и порење руске деце Нађен унакажен
![]()
...splita, zadra, a treci cak iz osjeka,

kao sto znamoIzgleda, da su ih Ukrajinci zaustavili. U glavnom, namera Rusa, da ušetaju u Kijev te smene vlast marionetnom proruskom propala je. Verovatno su očekivali da će ih narod dočekati kao oslobodioce, jer se vidi, da nisu spremili adekvatnu logistiku, niti dovoljno trupa za uspešnu invaziju. Sve što je do sada jasno, da ih narod ne želi, čak više ne žele ih ni ukrajinski Rusi, bar jedan dio njih.
Vidit ćemo što sledi, moguć je dugotrajni rat na istoku Ukrajien.
https://militaryland.net/ukraine/invasion-day-32-summary/
Laže Lavrov.Da, Lavrov je potpisao i objavio dokument na zvanicnoj strani Ministarstva inostranih dela Rusije, gde je precizno objasnio, da je uprkos presudi medjunarodnog Suda pravde, u Srebrenici bio Genocid Srbije nad Muslimanima
E sad, to je pismeni dokument, sa pecatom, pa je tesko odrediti dal se cerekao podlo, ili se samo cerekao.
Na zgradi ne vidim ni jednu rupu od metka ?Rusi su kao njih oslobodili??
Ukrajina mora da se dezintegriše definitivno.
A tvoji hitlerovci u vrtiće. Klasika, prava "hrabrost". A imaju i pelene da se presvuku.
Сакрили се Руси у шуми....
Lažu medija u Hervatah da se bore za Ukre. Ipak je to iskusno, šmugnulo na vreme...![]()
Šta sam ja rekao ?

Ako su pametni, onda ih nije bilo. Zna se kako su prolazili u ratovima sa Rusima.Ili šmugnulo ili ih je toliko malo da je zanemarivo, vjerojatno se prebacilo prema Kijevu ako je i bilo kakvih hrvatskih dragovoljaca u Mariupolju
Moskva je već pala. Na tviteru. Na tik toku se i dalje vode borbe.
Моји хитлеровциA tvoji hitlerovci u vrtiće. Klasika, prava "hrabrost". A imaju i pelene da se presvuku.
, пре твоји.Nema "Sina tisućljetnje kulture" ovde ?Ili šmugnulo ili ih je toliko malo da je zanemarivo, vjerojatno se prebacilo prema Kijevu ako je i bilo kakvih hrvatskih dragovoljaca u Mariupolju
Pa zabavan mi je i irelevantanТебе. Не прође минута да га не споменеш.

Само још Србија острво слободе у свету.Moskva je već pala. Na tviteru. Na tik toku se i dalje vode borbe.
"hitlerovci"Моји хитлеровци, пре твоји.
Сакривају се и Руси у вртиће, али их мало освоје за то.

A da ispita okolnosti agresije ruske vojske na drugu suverenu državu?Председник Истражног комитета Руске Федерације Александар Бастрикин наложио је да се утврде све околности злостављања заробљених руских војника од стране украјинских националиста. Релевантни видео се активно дистрибуира на мрежи.
![]()
Onaj ko podržava Ukrajince je nacista i hitlerovac. NE znam šta ti nije jasno.Моји хитлеровци, пре твоји.
Сакривају се и Руси у вртиће, али их мало освоје за то.