Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Знате оног нацисту што је позивао на клање и порење руске деце Нађен унакажен
FO3iKyRXoAEKlB2
e ovako mi trebalmo sa svakim rvatom bosnjakom i sipcem koji je pozivao ili poziva na linc srba

Izgleda, da su ih Ukrajinci zaustavili. U glavnom, namera Rusa, da ušetaju u Kijev te smene vlast marionetnom proruskom propala je. Verovatno su očekivali da će ih narod dočekati kao oslobodioce, jer se vidi, da nisu spremili adekvatnu logistiku, niti dovoljno trupa za uspešnu invaziju. Sve što je do sada jasno, da ih narod ne želi, čak više ne žele ih ni ukrajinski Rusi, bar jedan dio njih.
Vidit ćemo što sledi, moguć je dugotrajni rat na istoku Ukrajien.

https://militaryland.net/ukraine/invasion-day-32-summary/
kao sto znamo
sve tvoje predpostavke ,i oko uspeha ukro vojske su na tvoju zalost i propale.
sedi , i uzivaj , uzmi kokice , casu vode da ti lakse prodje kkkk okicar
jer , bit ce nako kako i je receno da ce biti.
mi , ostali i vidimo i sta je i kako je i ko je i gde je.

Da, Lavrov je potpisao i objavio dokument na zvanicnoj strani Ministarstva inostranih dela Rusije, gde je precizno objasnio, da je uprkos presudi medjunarodnog Suda pravde, u Srebrenici bio Genocid Srbije nad Muslimanima

E sad, to je pismeni dokument, sa pecatom, pa je tesko odrediti dal se cerekao podlo, ili se samo cerekao.
Laže Lavrov.

A možda samo lupa. Nema genocida jer nije dokazana namera istrebljenja bošnjaka. Ni Lavrov ni međunarodni sud nisu stariji od logike i istine.

Украјински пуковник окачио видео на Тик-Току, где се весели, игра и вређа Русе, поред вишецевног бацача који испаљује пројектиле. Руси на основу позадине у видео запису, лоцирали место одакле дејствује та јединица и бацили бомбу на њих.

Уживо ѕлавров:

како је његов план пропао и наш председник је више пута рекао да су нам од тада санкције уводиле најмање два-три пута годишње и САД и Европска унија и мислим да ће се увек наћи разлог А пошто је циљ да се не реши никакав конкретан проблем и циљ је да се обузда развој Русије на стратешком геополитичком плану, дакле, способност да се тражи разлог, добро смо свесни да је у садашњој фази послала затвореницима такву невиђену експлозију пећине без укључивања пећинске русофобије која се пробудила у скоро свим западним државама, неки Лера ових држава активније подстичу и негују на неки начин, знам да има здравих људи у земљама ЕУ који виде сву погубност распиривања ове врсте русофобије на шта подсећају да су се пре 80 година, чак и мало више у Европи, већ дешавали слични ставови према одређеној националности и подсећају како је то завршило, али опсесија да се покривање муљ скоро све европске земље у односу на сву руску културу, уметничко образовање просто за руске грађане Чим проговоре својим језиком на улицама многих европских земаља, знате какви се догађаји дешавају, наравно, погодило ме јер је ово отворило етерична изнутра русофобије, која се испоставило да се живи јако дуго јер је немогуће само тако пробудити таква осећања за 1 дан умети да викате на затварање и из овога ћемо наравно извући одговарајуће закључке што се тиче изолације нема изолације Нема изолације говоре они који су се ментално идеолошки помирили са неминовношћу диктатуре Запада на светској сцени, ово је диктатура коју подржава пре свега сам Запад, који не жели да изгуби своју позицију, већ је била доминантан играч у свету свих 507 година, сада је наступила друга ера Објективна ера формирања мултиполарног светског поретка, уздигле су се земље које су сада заиста центри светског економског развоја који су земље које воде националну интегрисану политику земље које не желе да прихвате неке безличне неолибералне вредности које Запад покушава да наметне целом свету који желе да се својом историјом руководе својим традицијама и својим вредностима, укључујући верске вредности, које углавном све светске религије су заједничке , дакле, имамо огроман број партнера у азијско-пацифичком региону у Азији као целини у Африци у Латинској Америци имамо добре односе са огромном већином организација које стварају земље у развоју и, наравно, међу овим организацијама су Афричка унија и заједница земаља Латинске Америке и Кариба Базенско удружење нација Југоисточне Азије, АСЕАН и још много тога, али подсећам и то у једном од најважнијих, стратешки најразвијенијих региона. у региону, мислим на Евроазију, организације са учешћем Руске Федерације као што су Ц Заједница независних држава Евроазијска економска унија Организација уговора о колективној безбедности Шангајска организација за сарадњу и у сарадњи са истим океаном, ове структуре активно промовишу међусобну интеракцију, развијају се

ДНР и руске трупе напредују даље од насеља. Веркхнеторетское

Трупе ДНР, уз подршку руске војске, самоуверено иду напред. Тренутно преузимају територију изван насеља. Веркхнеторетское.

Тешки ракетни системи ТОС-1А „Солнценпек“ уништили су укопане положаје, бункере и земунице Оружаних снага Украјине

Ili šmugnulo ili ih je toliko malo da je zanemarivo, vjerojatno se prebacilo prema Kijevu ako je i bilo kakvih hrvatskih dragovoljaca u Mariupolju
Nema "Sina tisućljetnje kulture" ovde ?

On je pisao kako mu je rođak gore (artiljerac inače), na poslovima ubijanja dece i civila Dombasa ?

Jel još ispaljuje granate po Donjecku ili ga već jedu ukrajinski crvi ?

Председник Истражног комитета Руске Федерације Александар Бастрикин наложио је да се утврде све околности злостављања заробљених руских војника од стране украјинских националиста. Релевантни видео се активно дистрибуира на мрежи.
FO3dvKQXEAQw6sV
A da ispita okolnosti agresije ruske vojske na drugu suverenu državu?

Моји хитлеровци :hahaha:, пре твоји.

Сакривају се и Руси у вртиће, али их мало освоје за то.
Onaj ko podržava Ukrajince je nacista i hitlerovac. NE znam šta ti nije jasno.
U suštini logično mi je da ti nije jasno. Ali zamisli da si ti pametan.... I pošalji onim tvojim nacistima pelene. Trebaće im, us.rali se u Mariopolju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back