Где сам ја то изјавио да си шовиниста? Не познајем те али твоји ставови нагињу малкице ка неправди. Ниси реалан , оправдаваш неке ствари које запад чини , а кад то исто уради неко мимо њих онда нападаш и оспораваш. Како рецимо нико од вас аутошовиниста није рецимо осудио директно мешање албаније и напад њихове војске на границе Србије у агресији нато '99. Сад да ти одговорим за Абхазију и Осетију, то су региони у Грузији који су и пре прогласили самосталност тј. жељу за припајањем Русији у краткотрајном сукобу постигнуто је примирје које је требало да чува руска војска до коначног договора, а онда је чувени "љубитељ једења кравата" наравно уз наговор запада мислио да је паметан и јак и напао руски мировни контигент директно кршећи споразум који је пре свега Грузија потписала и гарантовала. Наравно да стиже медо и креће ка Тбилисију, е ту кукњаву Грузина си требао да пратиш, па то је антологија веруј ми. Чеченија је наравно унутрашње питање и ту стварно нико не подржава убице и агросоре са све одсецењима глава неверника типа дудајева, басајева и др., наравно опет сем "изузетних" са запада и опет серија се наставља , овог пута без кмечања и плакања јер су Рује тако одрадили посао да није имао ко да плаче и кмечи.Gde svrstavas one izbore gde diktator onemoguci delovanje bilo kakve opozicije, covece iz svega sto pises vidi se da ti podrzavas ubice i agresore u Abhaziji, Osetiji, Ceceniji, Ukrajini da si ubededjen sovinista a to pripisujes meni. Pokvaren ko mucak ili glup, trece nema.