Možebitialinemoradaznači
Iskusan
- Poruka
- 5.268
Pališ se na gurku?Шта, и Србија пала?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pališ se na gurku?Шта, и Србија пала?

Na tviteru? Svakako. Na Tviteru su hitlerovci došli do Pekinga.
Руси већ месец дана сваки дан говоре како су уништили украјинску авијацију и ПВО па ипак сваки дан оборе по десет авиона и хеликоптера.![]()
Па ако не желе да разговарају са Русијом, нека се онда не буне што је Украјина угинула.Pa mogao je vidjeti kad je držao online govor pred praznom dvoranom.
Važno da Aldin izbosne najbolje zna.
Руси већ месец дана сваки дан говоре како су уништили украјинску авијацију и ПВО па ипак сваки дан оборе по десет авиона и хеликоптера.![]()
Preskocili ste Vucicae ovako mi trebalmo sa svakim rvatom bosnjakom i sipcem koji je pozivao ili poziva na linc srba
Алдин преноси руске изјаве.Стид те?Važno da Aldin izbosne najbolje zna.
Mnogo manja količina nego što ti pokupavaš sebe da ubediš.Jesi ti vidio koja količina svijeta su hitlerovci.
Eritreja i Kuba nisu.
Jesi li to pitanje postavio nekom invalidu iz vaših redova terorista na nekoj proslavi uništenog Vukovara?Šta reć kad izraz lica sve govori.
Ali medalja je tu.
Medalja za šta točno? Zarađenu gangrenu?
Plus, žena je trudna. Znači i nerođenu bebu su ubili skotovi.
То је на нивоу партизанске ескадриле, каква црна РВ
Polazite od toga da bi Amerikanci napali Rusiju iz Ukrajine sto je nonsens, nisu uspeli da pokore polovinu Vijetnama ili sugavi Avganistan a napasce Rusiju, mislim da toliko glupi nisu ako hoce da im naude ima drugih nacina, oruzjem je to nemoguce.Potpuna ne postoji, nemaju je ni najveci, o malim da ne govorim.
Narod ce platiti svakako, samo ova cijena je daleko manja od one koju bi platili od instaliranih Nato aparata u Ukrajini.
Ili šmugnulo ili ih je toliko malo da je zanemarivo, vjerojatno se prebacilo prema Kijevu ako je i bilo kakvih hrvatskih dragovoljaca u Mariupolju
"Nedaju nam da krademo"
Pa kako bi nenavareni boj da biju ?
Među nama, al da nikom ne kažeš, izbole me međunožje baš.
Nije moj rat, žao mi stradalih sa obe strane.
Ukrajinci plaćaju svoju dugogodišnju glupost, a Rusi su svoju isto počeli da plaćaju, i još će.

Mene? Pa ne stavljam ja bajke o "hrabrosti" hitlerovaca iz Ukrajine. Nego neka tamo budala.Алдин преноси руске изјаве.Стид те?
Mislim da ako misliš na turističku vizu onda ok ali ako misliš na radnu vizu onda mnogo grešiš i ta karta (u tom slučaju) ne valja.Tupofili...
![]()
Kad je neko u mogućnosti da izvrsi napad na tebe toliko brzo da ti nemaš mogucnost reagovanja, on je prijetnja konstantna, i u svakom pregovoru je na poziciji iznad. I ko moze garantovati da nece sravniti Moskvu sa zemljom, pola miliona ubijene Iracke djece govori upravo suprotno.Polazite od toga da bi Amerikanci napali Rusiju iz Ukrajine sto je nonsens, nisu uspeli da pokore polovinu Vijetnama ili sugavi Avganistan a napasce Rusiju, mislim da toliko glupi nisu ako hoce da im naude ima drugih nacina, oruzjem je to nemoguce.
Šta tek reći za krvatske dragovoljce koje već jedu crvi, ukrajinski ?Šta reć kad izraz lica sve govori.
Ali medalja je tu.
Medalja za šta točno? Zarađenu gangrenu?
Ako oni budu traktorima, vi nećete imati ni motor kultivatore.9 Maja ce samo traktori biti na paradi.