Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 35 64,8%
  • Još malo

glasova: 4 7,4%
  • Izgubiće

glasova: 15 27,8%

• Ukupno glasova
    54
Sta si hteo ovim da kazes?

Kao prvo the Telegraph je propagandni medij, i ne treba se spustati na taj nivo i formisanja.
Kao drugo, nije mi jasno sta je poenta objave, sposobni da nose nuklearne rakete? Pa? Koji avion nije? I da li ce ih nositi? Pored zemlje koja ima vise nuklearki nego citav svet zajedno, i veoma efektne nacine dostavke istih, zemlje koja ima i one ozbiljne nuklearke, ne ove male rakticke sto nose avion, vec one tipa Yars, ili Satan 2. Isto tako, Rusi kao i Amrikanci imaju ne znam kako to zovu, nesto ruka sudnjeg dana ili tako nesto, drugim recima nuklearka koja poleti ka Rusiji ili Americi aktivira sistem i sve nuklearke se ispaljuju ka unapred zadatim ciljevima. Desi li se to, dovidjenja i mi i svi.
A sad najbitinje, kao da ti avioni vec nisu bili u Estonije ranije, Nato vežbe i slicno..kao da ruska PVO ne moze da ih patosira ako zatreba.
Kao da se non stop u Baltiku ne ceraju, jedni druge i vazdusnog prostora.
Dakle ovo sa avionima je jedno veliko nista.
Tako da ako vec nesto postavis sa losom namerom, nek bar ima smisla

:rotf:

Trump je kralj
:worth:

@Frtajler like this
:kez:

Screenshot_20250923_134108_com.android.chrome_edit_7292608735614825.jpg

Пољска је управо издала вербални удар нуклеарног нивоа на Русију у УН.
Министар спољних послова Сикорски није се устезао:

„Знамо да вас није брига за међународно право. Не можете живети у миру ни са ким. Ваш болесни национализам је само жеђ за доминацијом. Али нека вам ово гори у глави, ера империја је ЗАВРШЕНА. Ваша се неће вратити.“

А онда је благословио сваки украјински напад дроном.
„Сваки дрон који вас погоди, а који су лансирали хероји Оружаних снага Украјине, нека их Бог благослови, приближава тај дан.“

Ово је био упозоравајући хитац, а Пољска не блефира. НАТО више не блефира.

Ескалирате, плаћате. Нема више стрпљења. Нема више илузија.
Пољска није земља за коју мислите да јесте. Овог пута узвраћамо ударац, радили смо то много пута у историји са Русијом.
I uvek su gadno pušili...

Back