febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.757
Ili XXL kutija za cipeleJedan od većih ruskih heroja, XXL mrtvački kovčeg.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili XXL kutija za cipeleJedan od većih ruskih heroja, XXL mrtvački kovčeg.
Da Rusima preživi koji vojnik.
Све ви знате сем одакле дрон у загребу, где је ф16, колико је остало абрамса и колики су украјински губици.Jedan od većih ruskih heroja, XXL mrtvački kovčeg.
U sta se pretvorio forum?
Posle nekoliko godina sam se vratio da bih propratio temu o Ukrajini, mislio sam da ce biti barem priblizana prosloj.
Nema smisla ucestvovati u spamu, najverovatnije cu s' vremena na vreme ucestvovati, ali na spomenuti spam ravan budalastini necu odgovarati.
Za one koji su me pogresno shvatili po svojim stavovima sam bio kao i sada svrstan u rusofile.
Sto moji stavovi kao Evropljana koji smatra Rusiju njenim sastavnim delom ne odgovaraju pojedincima koji je za razliku od mene ne poznaju je prica za sebe uoblicena njihovim mantrama proizaslim iz kuhinje onih koji nas unazad 35 god. srozavaju ne ulazeci u period pre njega.
па ово се догађало сваки други дан кад је био рат у ИракуBREAKING: Reports of an attack on al-Asad airbase which houses US troops in western Iraq
Krece igranka.. Mislim da ce Iran izrokati prvo sve americke baze po Iraku i Jordanu sa Iskanderima.![]()
Primetno se ubrzava.Interesantno.
Ruska zastava se volšebno pojavila na 900 metara daljine, kod rudnika uglja.
![]()
Na Lancetima piše "Abrakadabra" i "Hokus pokus".Pa kako je uspio izgubiti tenk, i to još 13 komada. Nije to igla![]()
i to nas zabole sto si se vratioU sta se pretvorio forum?
Posle nekoliko godina sam se vratio da bih propratio temu o Ukrajini, mislio sam da ce biti barem priblizana prosloj.
Nema smisla ucestvovati u spamu, najverovatnije cu s' vremena na vreme ucestvovati, ali na spomenuti spam ravan budalastini necu odgovarati.
Za one koji su me pogresno shvatili po svojim stavovima sam bio kao i sada svrstan u rusofile.
Sto moji stavovi kao Evropljana koji smatra Rusiju njenim sastavnim delom ne odgovaraju pojedincima koji je za razliku od mene ne poznaju je prica za sebe uoblicena njihovim mantrama proizaslim iz kuhinje onih koji nas unazad 35 god. srozavaju ne ulazeci u period pre njega.
"Gdje je Gerasimov" ste postavili kao pitanje 100 puta pa se uvek pojavioPrigožin je bio u pravu..
Zato mu se avion pokvario u letu
Gdje je Gerasimov?
Ugasili su stormfront. Nije ocekivana ovakva poruka od bivseg korisnika spomenutog.i to nas zabole sto si se vratio
zapravo, koji si ti nama kur pa da te uopste i pamtimo?
vracaj se na Fb tamo mozes kako hoces
Good times create weak men