Роле
Veoma poznat
- Poruka
- 12.261

Очигледно им се толико журило да виде Бандеру...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusi su dve nedelje unapred znali da će doći do proboja.
Ultramoderni Ukro proizvod ‘Kozak’, tj jedna od varijanti.
Ja bih to nazvao realnošću.Čemu toliki pesimizam?
Ajde Sisti odgovori nam na ovo prosto pitanje:На овој теми понекад је и занимљиво писати.
Толика количина фрустриране путиноманије производи милионе нотификација за сваку поруку
Zrnce mudrosti te pogodilo..Ja bih to nazvao realnošću.
Rusi ratuju 2.5 godine u Ukrajini i nisu oslobodili Časov Jar i gomilu sličnih sela i gradića. Oslobađanje bitnijih mjesta kao što su Slavjansk i Kramatorsk je još daleko, a oslobađanje ključnih gradova Harkova i Odese što bi prelomilo rat je još dalje. Vrv. će rat trajati još 2-3 godine, a to je dug period za današnje doba kad se bitni događaji nižu kao na traci. Više toga se u ovo doba desi za 2 godine nego za 20 prije par vjekova. Za 2-3 godine zapad se može konačno obračunati s nama, a Rusija neće biti u poziciji da nam pomogne.
Za 2-3 godine “više nego za 20 vekova”. Pesimizam.Ja bih to nazvao realnošću.
Rusi ratuju 2.5 godine u Ukrajini i nisu oslobodili Časov Jar i gomilu sličnih sela i gradića. Oslobađanje bitnijih mjesta kao što su Slavjansk i Kramatorsk je još daleko, a oslobađanje ključnih gradova Harkova i Odese što bi prelomilo rat je još dalje. Vrv. će rat trajati još 2-3 godine, a to je dug period za današnje doba kad se bitni događaji nižu kao na traci. Više toga se u ovo doba desi za 2 godine nego za 20 prije par vjekova. Za 2-3 godine zapad se može konačno obračunati s nama, a Rusija neće biti u poziciji da nam pomogne.
Kmeeeeeeeeeeeeeee!Ove putinofile direktno izvještava ministarstvo obrane Rusije,
Odjel za plaćene simpatizere iz Srbije.
Nije Gerasimov kriv. Putin je iskljucivi krivac. Nedozvoljava vojci da radi svoj posao.Njihova greška a ne genijalnost Gerasimova, koji zbog ovoga može da bude sklonjen.
Jemenci uz pomoc Rusa otkrili upad zdruzene grupe komandosa Izraela i Amerike u Jemen koje su za cilj imali eliminaciju rukovodstva Huta!
Pobijeni su svi do jednoga - njih preko 70
Jevrejske i jenkijevske majke i zene ce se nanosati i nakupovati fino crne konfekcije ovih dana..
BIJU BRACA HUTI KO DA SUTRA NECE DOCI