Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Britanski bogatasi su ucestvovali u osnivanju i finansiranju nacisticke stranke i dovodjenju Hitlera na vlast…

слушајући навијаче обе стране, човјек има осјећај да СВИ буквално побјеђују и то разваљују ове друге
како је то могуће :D
Navijacki

U sta se pretvorio forum?
Posle nekoliko godina sam se vratio da bih propratio temu o Ukrajini, mislio sam da ce biti barem priblizana prosloj.
Nema smisla ucestvovati u spamu, najverovatnije cu s' vremena na vreme ucestvovati, ali na spomenuti spam ravan budalastini necu odgovarati.
Za one koji su me pogresno shvatili po svojim stavovima sam bio kao i sada svrstan u rusofile.
Sto moji stavovi kao Evropljana koji smatra Rusiju njenim sastavnim delom ne odgovaraju pojedincima koji je za razliku od mene ne poznaju je prica za sebe uoblicena njihovim mantrama proizaslim iz kuhinje onih koji nas unazad 35 god. srozavaju ne ulazeci u period pre njega.

Бајди је прејак, знам да није пристојно смијати се сенилним старцима али он је просто ходајући циркус.
551512_dzo-bajden-ap24068127809549_f.jpg

Ne lupaj, to je poslednja nacija koja bi se ponašala imperijalistički, uvek su se branili.
Не бих се сложио. Ово данас су деца родитеља који су потказивали своје родитеље.
Радио сам дуго са њима и немам много доброг да кажем за њих. Ни за јапанце.

Не бих се сложио. Ово данас су деца родитеља који су потказивали своје родитеље.
Радио сам дуго са њима и немам много доброг да кажем за њих. Ни за јапанце.
Opet, to veze nema sa njihovom spoljnom politikom i tendencijom da ratuju. Ono to jednostavno ne rade.

Direktor parka „Patriot” Vjačeslav Ahmedov i general-major Vladimir Šesterov, zamenik načelnika Odeljenja za razvoj inovacija Ministarstva odbrane, privedeni su zbog pronevere budžetskih sredstava.

Sav Šojguov kadar će završiti iza brave. Jedan po jedan dobijaju bukagije.
Uživam dok se svinja znoji i u strahu čeka svoj red.
Uzged, pre nekoliko dana Šojgu je dostavio ukaze o imenovanju novih visokih funkcionera u MO.
Ukazi su pocepani - Medvedev ih je poništio

GUOJql_X0AE-quK

Direktor parka „Patriot” Vjačeslav Ahmedov i general-major Vladimir Šesterov, zamenik načelnika Odeljenja za razvoj inovacija Ministarstva odbrane, privedeni su zbog pronevere budžetskih sredstava.

Sav Šojguov kadar će završiti iza brave. Jedan po jedan dobijaju bukagije.
Uživam dok se svinja znoji i u strahu čeka svoj red.
Uzged, pre nekoliko dana Šojgu je dostavio ukaze o imenovanju novih visokih funkcionera u MO.
Ukazi su pocepani - Medvedev ih je poništio

GUOJql_X0AE-quK
Prigožin je bio u pravu..
Zato mu se avion pokvario u letu
Gdje je Gerasimov?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back