Минфин отмечает значительное снижение доли нефтегазовых доходов в бюджете России
Писало у кијевској Правди.
Уверљиво.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Минфин отмечает значительное снижение доли нефтегазовых доходов в бюджете России
Писало у кијевској Правди.
Уверљиво.
Drugu odbranu i nemaju do Poljske.
Da, so vremjon Kijvskoj Rusi.Borii se Ukrajinci sa Rusima mnogo pre nastanka NATOa.
Urušava se Ukrowehrmacht ko kula od karata.Pogledajte prilog 1831007
Seversk ura Masnislave
0,77% ukrajinskog teritorija u 2025-tojBrže ld očekivanog. Guljajpolje će za dan, dva, a onda pravac Zaporožje...
Da je slušao Milanovića bolje bi prošao...Koja je to slina od lika, kaže Rusiju treba više stisnuti
Puko skroz
Eto nije sve u minusu
U njegovom životu radosti više nema....samo tuga pregolema....Opet se raduješ sitnom terorizmu da ne bi morao da razmišljaš o ratu koji gubite.
A baš su se naložili da naprave novu nacističku državu,ali Rusi pokvarili zabavu.Zanimljivo je koliko EU napora ulaže u sve to.Kad Nijemica kaže da je na ispravnoj strani povijesti....
Pišeš kao dete.Ukrajina i EU ima na kraju da sednu za sto kao poražena strana i da potpišu ono što im Rusi gurnu pod nos.Pitaš me šta je epilog toga da Ukri rokaju rusla naftna postrojenja, skladišta, rafinerije i tankere?
Zašto me ne pitaš šta je epilog toga da ubijaju okupatore?
Epilog je da je Rusija u 2025. okupirala dodatnih 0,77% ukrajinskog teritorija.
Još cca 100 godina i 30 meleona likvidiranih okupatora i mema Ukrajine!
Vakcinacija i revakcinacija nakon odsluženja vojnog roka DT (tetanus) i BCG (protiv tuberkuloze). SFRJ je imala odličnu zdravstvenu zaštitu.Kad Sam sluzi JNA mi smo na pocetku Dobijale neke inekcije I nakon toga tokom vjezi pili vodu iz potoka barica I nikom nista stomaku radi bez problema. Odgledao nekoliko video ovih dana I na nekoliko njih siroti ukrainski zarobljenici svi redom opisuju svoje crne dane pre predaje I izmedju ostaloga morali danima piti vlastitu mokracu da bi prezivjeli. Bolesno je nasladjivati se ljudskim muka a pa taman bili ukrowermahtovske avetinje.
Eto nije sve u minusu
Rashodi u debelom plusu

Do posljednjeg Ukrajinca.A baš su se naložili da naprave novu nacističku državu,ali Rusi pokvarili zabavu.Zanimljivo je koliko EU napora ulaže u sve to.
Kak te ni sram?Pitaš me šta je epilog toga da Ukri rokaju rusla naftna postrojenja, skladišta, rafinerije i tankere?
Zašto me ne pitaš šta je epilog toga da ubijaju okupatore?
Epilog je da je Rusija u 2025. okupirala dodatnih 0,77% ukrajinskog teritorija.
Još cca 100 godina i 30 meleona likvidiranih okupatora i mema Ukrajine!
Nije mu ni to neka sreća.Glavni problem za mir u Ukrajini: ni Putin ni Trump ne daju Zelenskom OSOBNA sigurnosna jamstva.
Zelenski se boji zatvora ako rat završi. Njegov tim se raspada - nitko ne želi potonuti s njim.
Zato traži podršku od europskih čelnika, a ne unutar Ukrajine.
Ukrajinci žele da se suoči s poštenim suđenjem kod kuće.