Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
RAT U UKRAJINI Ukrajinski PVO oborio 24 drona, ruske trupe napale Nikopoljsku oblast

Rat u Ukrajini traje 894 dana. Ukrajina je dobila svoje prve borbene avione F-16 američke proizvodnje, rekao je predsednik Voladimir Zelenski. Ukrajinski lider je na ceremoniji u neimenovanoj vazduhoplovnoj bazi zahvalio saveznicima i napomenuo da Ukrajina čeka dodatne avione F-16. Dolazak aviona označava ključnu prekretnicu u jačanju sposobnosti ukrajinskog vazduhoplovstva, koje se u velikoj meri oslanja na stare avione iz sovjetskog doba. Osmoro ljudi povređeno je u ukrajinskom granatiranju pijace u gradu Oleški u regionu Hersona, saopštile su ruske vlasti, a nekoliko ranjenih ljudi prebačeno je u bolnicu.

Ključni događaji:

- U ukrajinskom napadu na pijacu u regionu Hersona povređeno osam osoba
- Rjabkov: Rusija će možda morati da rasporedi nuklearne rakete zbog akcija Zapada
- Kuleba u Africi traži podršku za rat Ukrajine sa Rusijom
- Ukrajina će do kraja godine dobiti još 10 lovaca F-16
- Tramp: Putin mnogo bolje prošao u razmeni zatvorenika

1722854928467.jpeg
GUNTIOZWUAA1crU

Kako mislis da Srbija opstane u takvom okruzenju?
Snaći ćemo se, oduvek smo gajili prijateljske odnose sa Afrikom i Bliskim Istokom.

Srbija ne može da opstane u NATO okruženju i zato to okruženje treba promeniti.

Zapadna Evropa mora da pati i rešava svoje unutrašnje probleme, jer se tada neće baviti osvajanjem istoka, gde smo mi prvi na udaru.

Teško. Ja toliko optimist nisam.
Cak i ako bi im uspela demografska zamena neumitno se postavlja pitanje kako bi preziveli, ko bi radio i sta?
Mozes u te sve pretpostavke ukljuciti i civilizaciju koja je imala sela u 3-cem veku pne. kako vole da je hvale zaboravljajuci da je u to vreme Aleksandar Makedonski roden u razvijenijem polisu, da nije zalosno bilo bi smesno.
Vratili bi istorijski tocak minimalno u srednji vek cijom tehnologijom je nemoguce prehraniti toliku populaciju.

Poslednja izmena:
Snaći ćemo se, oduvek smo gajili prijateljske odnose sa Afrikom i Bliskim Istokom.

Srbija ne može da opstane u NATO okruženju i zato to okruženje treba promeniti.

Zapadna Evropa mora da pati i rešava svoje unutrašnje probleme, jer se tada neće baviti osvajanjem istoka, gde smo mi prvi na udaru.
Neverovatno da postoje ovakva misljenja, ali nas stvarnost na zalost demantuje.

Neverovatno da postoje ovakva misljenja, ali nas stvarnost na zalost demantuje.
Stvarnost je pokazala da mi ništa dobro sa zapada ne možemo da očekujemo, oni mora da propadnu da bi nama svanulo.

Srbija + Rumunija + Bugarska + Grčka će održati hrišćansku strukturu stanovništva i uz podršku Rusije rešiti lokalne probleme, ali je preduslov da se Nemačka i SAD drže podalje, a prvi korak ka tome je trajno rešavanje ukrajinskog problema. Onda ćemo sa Afrikom i Azijom održavati prijateljske odnose.

Vi zapadnjaci ćete da se ugušite u rasnim i religijskim konfliktima na svojoj teritoriji, već je krenulo:

sankcije rade
...
Val financijskih kolapsa na više tržišta događa se diljem svijeta.

Crni labud ili crni ponedjeljak?

Dionice i kriptovalute su pale jer ulagači počinju paničariti dok se globalna rasprodaja produbljuje.

Apsolutni kaos u Japanu dok su dionice na putu najvećeg pada u više od osam godina, nakon značajnog pada prošlog petka.

Ovo je još veći pad od kraha Crnog ponedjeljka 1987.

Južna Koreja zaustavila je sve naloge za prodaju jer su tržišta pala više od 5%.

U Sjedinjenim Državama dionice 7 veličanstvenih izbrisale su gotovo 500 milijardi dolara preko noći.

Uz glasine o Trećem svjetskom ratu i građanskom ratu diljem Europe, tržišta sutra očekuju još dublji slom.

Pogledajte prilog 1589414
Ultra mega giga BDP….

Cak i ako bi im uspela demografska zamena neumitno se postavlja pitanje kako bi preziveli, ko bi radio i sta?
Mozes u te sve pretpostavke ukljuciti i civilizaciju koja je imala sela u 3-cem veku pne. kako vole da je hvale zaboravljajuci da je u to vreme Aleksandar Makedonski roden u razvijenijem polisu, da nije zalosno bilo bi smesno.
Vratili bi istorijski tocak minimalno u srednji vek cijom tehnologijom je nemoguce prehraniti toliku populaciju.
Pa cilj je zlatna milijarda. Ne trebaju svi, samo mladi i snažni robovi, a Europljani to nisu.

kina kao civilizacija je za tebe nepoznanica, kroz celu istoriju su bili suroviji od prozvanih, proveri tacnost posta koji si ismejao, nije tesko, naici ces na frapantne slike i svedocenja.
Sve civilacije su bile surove kroz istoriju.
Mi sada pricamo o vremenu kada zivimo (zadnjih 100 200 godina)
Proverio sam tacnost poadtaka. Banda drumskih razbojnika ("civilizovani zapad") su radili (a ponegde jos uvek) sve ono sto sam nabrojao.
Ti proveri dal je Kina za to vreme to radila (pricam naravno o velikim razmerama).

Stvarnost je pokazala da mi ništa dobro sa zapada ne možemo da očekujemo, oni mora da propadnu da bi nama svanulo.

Srbija + Rumunija + Bugarska + Grčka će održati hrišćansku strukturu stanovništva i uz podršku Rusije rešiti lokalne probleme, ali je preduslov da se Nemačka i SAD drže podalje, a prvi korak ka tome je trajno rešavanje ukrajinskog problema. Onda ćemo sa Afrikom i Azijom održavati prijateljske odnose.

Vi zapadnjaci ćete da se ugušite u rasnim i religijskim konfliktima na svojoj teritoriji, već je krenulo:

Uh jos kada bi znao da su slicniji Nemci i Rusi od spomenutih.
Ujedinjenje Rusije i Nemacke se sprecava jos od Bizmarkovog doba, mrzi me da vise pisem o tome.
Zavrsetkom Ukrajinskog konflikta verovatno niko nece moci spreciti na radost oba naroda, a Evropa napokon biti oslobodena.

Uh jos kada bi znao da su slicniji Nemci i Rusi od spomenutih.
Ujedinjenje Rusije i Nemacke se sprecava jos od Bizmarkovog doba, mrzi me da vise pisem o tome.
Zavrsetkom Ukrajinskog konflikta verovatno niko nece moci spreciti na radost oba naroda, a Evropa napokon biti oslobodena.
Ne vidim način da mi ikada vidimo nešto dobro od nemaca, imali su mnogo prilika i svaki put su išli na to da nas unište.

Zato im želim potpunu propast i zlo, oni mora da pate i budu ugušeni, a najbolje je da se to desi iznutra, kao što se dešava.

Onda će se Balkan okrenuti sebi i dobrosusedskim odnosima sa Rusijom, Bliskim Istokom, Afrikom i Kinom.

Sve civilacije su bile surove kroz istoriju.
Mi sada pricamo o vremenu kada zivimo (zadnjih 100 200 godina)
Proverio sam tacnost poadtaka. Banda drumskih razbojnika ("civilizovani zapad") su radili (a ponegde jos uvek) sve ono sto sam nabrojao.
Ti proveri dal je Kina za to vreme to radila (pricam naravno o velikim razmerama).
Kasno je za tebe za ta saznanja su potrebne godine i odgovarajuca literatura.
Zivis u zabludi zao mi je, cak ne primecujes ni promene od dolaska kineskog bofla na nase trziste.

RAT U UKRAJINI Ukrajinski PVO oborio 24 drona, ruske trupe napale Nikopoljsku oblast

Rat u Ukrajini traje 894 dana. Ukrajina je dobila svoje prve borbene avione F-16 američke proizvodnje, rekao je predsednik Voladimir Zelenski. Ukrajinski lider je na ceremoniji u neimenovanoj vazduhoplovnoj bazi zahvalio saveznicima i napomenuo da Ukrajina čeka dodatne avione F-16. Dolazak aviona označava ključnu prekretnicu u jačanju sposobnosti ukrajinskog vazduhoplovstva, koje se u velikoj meri oslanja na stare avione iz sovjetskog doba. Osmoro ljudi povređeno je u ukrajinskom granatiranju pijace u gradu Oleški u regionu Hersona, saopštile su ruske vlasti, a nekoliko ranjenih ljudi prebačeno je u bolnicu.

Ključni događaji:

- U ukrajinskom napadu na pijacu u regionu Hersona povređeno osam osoba
- Rjabkov: Rusija će možda morati da rasporedi nuklearne rakete zbog akcija Zapada
- Kuleba u Africi traži podršku za rat Ukrajine sa Rusijom
- Ukrajina će do kraja godine dobiti još 10 lovaca F-16
- Tramp: Putin mnogo bolje prošao u razmeni zatvorenika
kuleba je dobio podršku afrike....Mali raskinuo diplomatske odnose sa ukrajinoom.

Ne vidim način da mi ikada vidimo nešto dobro od nemaca, imali su mnogo prilika i svaki put su išli na to da nas unište.

Zato im želim potpunu propast i zlo, oni mora da pate i budu ugušeni, a najbolje je da se to desi iznutra, kao što se dešava.

Onda će se Balkan okrenuti sebi i dobrosusedskim odnosima sa Rusijom, Bliskim Istokom, Afrikom i Kinom.
Zelje su jedno, a stvarnost je sasvim suprotna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back