Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.485
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sa tobom ili nešto nije u redu ili namerno pišeš nebuloze. Ukrajina je ta koja želi kraj sukoba jer GUBI.Doduše,malo me čudi da svemoćni nato neće da uleti.Vrv nedostatak mooda.Kad si vidio da Rusi gube ti si se isključio i sakrio u mišju rupu?
Mooda su sami sebi odfikarili tokom đender tranzicijeA sa tobom ili nešto nije u redu ili namerno pišeš nebuloze. Ukrajina je ta koja želi kraj sukoba jer GUBI.Doduše,malo me čudi da svemoćni nato neće da uleti.Vrv nedostatak mooda.

Nažalost ZG svakim danom sve više propada. 30- godišnja nebriga vidljiva je na svakom koraku.bio sam nedavno nakon 15 godina u zagrebu...mislio sam da sam se iskrcao u Katamandu u Nepalu
Da li si primetila da ima malo smrtnih slucajeva u pocetku ih nije ni bilo.Nisu samo Sibir, i na Aljasci ih ima. Ulaze ilegalno i naseljavaju se.
Europa je izgubljen kontinent. Za 10 godina to će biti pustopoljina.Da li si primetila da ima malo smrtnih slucajeva u pocetku ih nije ni bilo.
Zanemarimo za trenutak misljenje o kinezima.
Rusima je trebalo osam godina da izgrade snagu sibira i slicnu infrstrukturu, tacno su unapred predvideli buduca desavanja na koja je Evropa pristala.
Mozda je to to ta partija saha u kojoj su pred matiranjem protivnika.
Pristanak Evrope treba posmatrati kroz objektivnu prizmu koja dovodi do zakljucka da je ona izvrsena mimo volje njenih gradana uz pristanak lazne elite i birokratskog aparata instaliranog sa strane USA postavljajuci na kljucna mesta stipendiste NVO-a, kojima lagodan zivot zavisi od poslusnosti.
kina kao civilizacija je za tebe nepoznanica, kroz celu istoriju su bili suroviji od prozvanih, proveri tacnost posta koji si ismejao, nije tesko, naici ces na frapantne slike i svedocenja.I opet se slazem sa tobom.
Zamisli ti to zlo. Ne odvode ljude u roblje. Ne stavljaju ih u zooloske vrtove. Ne sakate ih, ne ubijaju. I ono sto je najgore zamisli pruzaju im mogucnost da zarade. Pa gde to ima. Zlo kakvo se ne moze zamisliti.
A ne mogu da kazu da nisu imali uzora kako to treba, jel tako.
Nece ponovicu svoj omiljeni citat.Europa je izgubljen kontinent. Za 10 godina to će biti pustopoljina.
Ne lupaj, to je poslednja nacija koja bi se ponašala imperijalistički, uvek su se branili.kina kao civilizacija je za tebe nepoznanica, kroz celu istoriju su bili suroviji od prozvanih, proveri tacnost posta koji si ismejao, nije tesko, naici ces na frapantne slike i svedocenja.
Neuspela sala, a tacnost ismejanog upisa nije tesko proveriti.Ima li nestašice jajca u Dagestanu danas?
Evropa više nema nikakav potencijal ni mogućnost da se uzdigne, demografski je prsla i nema nazad.Nece ponovicu svoj omiljeni citat.
"Ptica Feniks se uvek dize iz pepela, a ona je evropska ptica".
Da ne ulazim u dalja elaboriranja svi konflikti koji su izazvani na njenu stetu ce biti reseni, citajuci tvoje upise to je i tvoja ne samo zelja vec i misljenje.
...u nepalsko azijskoj četvrti u centru grada..Nažalost ZG svakim danom sve više propada. 30- godišnja nebriga vidljiva je na svakom koraku.
Gdje si sve bio?
Upis je potpuna glupost i jedini razlog što si to napisao je oćajnićki coping.Neuspela sala, a tacnost ismejanog upisa nije tesko proveriti.
židovi su odradili sjajan posao.Evropa više nema nikakav potencijal ni mogućnost da se uzdigne, demografski je prsla i nema nazad.
Nisi bio u hotelu?!...u nepalsko azijskoj četvrti u centru grada..
Pretpostavljam da jedva cekas da je naselimo civilizacijom koja nije bila imperijalisticka i migrantima po diktatu upravo onih koji su je unistili.Evropa više nema nikakav potencijal ni mogućnost da se uzdigne, demografski je prsla i nema nazad.
Teško. Ja toliko optimist nisam.Nece ponovicu svoj omiljeni citat.
"Ptica Feniks se uvek dize iz pepela, a ona je evropska ptica".
Da ne ulazim u dalja elaboriranja svi konflikti koji su izazvani na njenu stetu ce biti reseni, citajuci tvoje upise to je i tvoja ne samo zelja vec i misljenje.
Da li bi bio ljubazan i objasnio mi koga sam kopirao, ili sta znaci tvoj za mene nerazuman post?Upis je potpuna glupost i jedini razlog što si to napisao je oćajnićki coping.
Tako je, jedva čekam. Srbiji bi bilo bolje svakako, a donelo bi mi i veliku ličnu satisfakciju da to gledam iz prvog reda. Zaslužili su.Pretpostavljam da jedva cekas da je naselimo civilizacijom koja nije bila imperijalisticka i migrantima po diktatu upravo onih koji su je unistili.
Pokusali, nije im prvi put.židovi su odradili sjajan posao.
Nauči šta znači termin "coping" i sve će ti biti jasno.Da li bi bio ljubazan i objasnio mi koga sam kopirao, ili sta znaci tvoj za mene nerazuman post?
Kako mislis da Srbija opstane u takvom okruzenju?Tako je, jedva čekam. Srbiji bi bilo bolje svakako, a donelo bi mi i veliku ličnu satisfakciju da to gledam iz prvog reda. Zaslužili su.