Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 58.605
Lancet, Ukri i vatromet:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
нека валаSvi pobeđuju a TI gubiš. Tako je to kad si trol.
Ovo je žalosno i smešno.Ovo će svaki lovac da preskoči.
Jel pao Marijupolj?Šta se dešava sa Bahmutom,neosvojivom tvrđavom koja će zauvek ostati u srcima Ukrajinaca?Vijest zvuči malo na Informer reciklažu vijesti, mislim, Rusi su još prvi dan invazije probili neke linije koju su stajale od 2014.
Ima li nestašice jajca u Dagestanu danas?Za one koji nisu upoznati kina je pocela naseljavati odredene delove Sibira i eksploatisati, citaj krasti bez odobrenja RF odredene resurse izazivajuci u tim delovima ekolosku katastrofu, medu najugrozenijima je Sibirski Kedar.
Naseljavanje je ilegalno, jedina sreca u tome je pad nataliteta u kini tako da oni imaju problema naseljenosti pojedinih delova svoje drzave.
Za spomenuti incident su znale vlade obe drzave, ali su iz nekog razloga precutale.
Nisu samo Sibir, i na Aljasci ih ima. Ulaze ilegalno i naseljavaju se.Za one koji nisu upoznati kina je pocela naseljavati odredene delove Sibira i eksploatisati, citaj krasti bez odobrenja RF odredene resurse izazivajuci u tim delovima ekolosku katastrofu, medu najugrozenijima je Sibirski Kedar.
Naseljavanje je ilegalno, jedina sreca u tome je pad nataliteta u kini tako da oni imaju problema naseljenosti pojedinih delova svoje drzave.
Za spomenuti incident su znale vlade obe drzave, ali su iz nekog razloga precutale.
čovjek je komedijaš i glumac...ovako zovu firmu u kojoj glumci rade i zarađuju za život...Глупи Зеленски се радује јер је добио 10 донација Ф16.Па стварно је Украјина отишла у пм.
u čemu je problem..ima ih od filipina do indonezije...ljudi su trgovci i sposobni....Nisu samo Sibir, i na Aljasci ih ima. Ulaze ilegalno i naseljavaju se.
Ef 16 napravio brzi, kratki i niski let iznad Odese radi par fotografija, u odmah se u panici sakrio u rupu iz koje je izmigoljio.. A DomoljUpčad to slavi ko veliku pobjedu Usrajine. Ono kao poruka Rusima "HAHA niste ga oborili nja nja nja nja njaaaa"
I opet se slazem sa tobom.Obrati se za informacije stanovnicim Zrenjanina i Bora, mozes i stanovnicima Afrike toliko su dobri da su cak i deci pruzili mogucnost da zarade.
Na pejzazima koje ostavljaju za sobom moze im pozavideti i Rio Tinto
Sarkazam na Sibir i "okupaciju"u čemu je problem..ima ih od filipina do indonezije...ljudi su trgovci i sposobni....
bio sam nedavno nakon 15 godina u zagrebu...mislio sam da sam se iskrcao u Katamandu u NepaluSarkazam na Sibir i "okupaciju"
Prošao europski dio Rusije, pobjeđivao redom, ušao u Moskvu, ali Rusi bježali sve dalje u Sibir.Па што се повлачио кад их је пококао? Јел и њему досадио рат као некима овде на теми?
Kad si vidio da Rusi gube ti si se isključio i sakrio u mišju rupu?Jel pao Marijupolj?Šta se dešava sa Bahmutom,neosvojivom tvrđavom koja će zauvek ostati u srcima Ukrajinaca?