dragon x
Legenda
- Poruka
- 53.705
Nisu ni od Rusa. Kako god slagao si.od rusa sam reko ne od amerikanaca. Čitaj pažljivije i sa manje emocija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu ni od Rusa. Kako god slagao si.od rusa sam reko ne od amerikanaca. Čitaj pažljivije i sa manje emocija
Ne, to nije tačno. Ti lažeš opet.to tebi izgleda strašno i plaši te, ali ako pogledaš svetsku statistiku i nije tako loše, recimo rusija je na 54 mestu u svetu po broju ubistava a amerika je blizu ali ipak ima manje (na 57 mestu)
drugi pokazatelj teškog života u rusiji i patnji ruskog naroda su samoubistva, naime rusija je na visokom 11 mestu u svetu dok je amerika daleeeko iza na 37 mestu.
slično je i sa smrtnošću izazvanom alkoholizmom, naime rusija je tu na samom vrhu, na trećwm mestu u svetu (na prvom su im komšije belorusi) dok krvoločna amerika je u ovoj kategoriji na 28 mestu
znači po svim parametrima tuge, nesreće, depresije, nezadovoljstva, stradanja... rusi vode daleko ispred amerike
Ništa svoje nemate, uvek morate krasti tuđeopet palamudis Laki
ovaj snimak ulazi u konkurenciju najjacih iz ovog rata
ne budi tužan, imaju rusi i neke dobre osobineNisu ni od Rusa. Kako god slagao si.
Naravno da imaju, u krvi im je tamburanje nacista. Uvek im je dobro išlo, i dalje idene budi tužan, imaju rusi i neke dobre osobine
od rusa sam reko ne od amerikanaca. Čitaj pažljivije i sa manje emocija
Ubiće ga ovi šta su ga nosili, samo ne mogu da ga stignuopet palamudis Laki
ovaj snimak ulazi u konkurenciju najjacih iz ovog rata
pa nisu ih tamburali 39 već su bili drugovi i saveznici i zajedno su napalii poljskuNaravno da imaju, u krvi im je tamburanje nacista. Uvek im je dobro išlo, i dalje ide
Ovde promasi dva puta.HIMARS buumm, ode radar od 100 mil.dolara
To je sa Zelensku za po gradu.A najbolji medju njima se caste Bugatijem![]()
Ma dabome, sve to superiorna nemačka tehnika uništi za tren oka. Kao i pakistanski F-16 indijski MiG-25 kad im je tri puta dnevno probijao zvučni zid iznad Islamabada:
Da li stvarno veruješ da Ukrima i iz daleka ide kako bi oni hteli ili samo troluješ?Kada rusofilske novine ovo pišu to znači da je situacija još gora.
https://www.kurir.rs/planeta/441070...m_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal
Nemoguce.... fake.....Najjače je kad postavljač gluposti na kraju napiše: INFORMATION REQUIRES ADDITIONAL CONFIRMATION
Inače, to je jubilarni 12.ti put da su ubili Teplinskog
![]()
![]()
![]()
Ajaooooooooooo! Mamma mia!Rusi Iskanderima srokali treći usrajinski aerodrom u tri dana
Ovaj put nahebbali migovi 29 i Su 25
Patrioti, NASAMS-i i Iris T šuplji ko švicarski sir
Masakar avijacije kakav povijest ne pamti
DomoljUpčad na aparatima
Pogledajte prilog 1574171
Pogledajte prilog 1574172
Pogledajte prilog 1574176
Pogledajte prilog 1574173
Pogledajte prilog 1574175
Pogledajte prilog 1574174
Mislim da Ukrajini ide daleko bolje nego što je to prikazano u Srbiji gde zbog hibridnog delovanja ruske propagande naš stanovnik i dalje veruje da će rusi izaći na Dunav, to je izgovoreno pre skoro 3 godine.Da li stvarno veruješ da Ukrima i iz daleka ide kako bi oni hteli ili samo troluješ?
Koji uspeh, slučajni požar negde u Rusiji, stvarno su opasni ti Ukri.
Nešto se samozapalilo
Kakvi crni stanovnici Srbije kad su više pd polovine komentatora na temi tvoji reformski post-komunistički titoisti proterali iz Srbije?!Mislim da Ukrajini ide daleko bolje nego što je to prikazano u Srbiji gde zbog hibridnog delovanja ruske propagande naš stanovnik i dalje veruje da će rusi izaći na Dunav, to je izgovoreno pre skoro 3 godine.
Ovo je zvanična vest i preneli su je bukvalno svi proruski mediji u Srbiji, naravno i pro zapadni.
Moje mišljenje je da će Ukrajina osvojiti Belgorod i da će ucenjivati Rusiju da im vrati Krim.
Svakako mislim da će ako ne ucenom onda na terenu Ukrajina zauzeti i Krim....uh, umalo da zaboravim, u predhodna dva dana iz Belgoroda je evakuisano 8000 civila.
Ovo je zvanična vest i preneli su je bukvalno svi proruski mediji u Srbiji, naravno i pro zapadni.
Moje mišljenje je da će Ukrajina osvojiti Belgorod i da će ucenjivati Rusiju da im vrati Krim.
Svakako mislim da će ako ne ucenom onda na terenu Ukrajina zauzeti i Krim....uh, umalo da zaboravim, u predhodna dva dana iz Belgoroda je evakuisano 8000 civila.