Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zelim ni ja da vredjam, ali mislim da je vreme da promenis dioptriju.Ne zelim da vredjam, objasni kako je je moguca jasno zelena traka na snimku gde se ne razaznaju nikakve druge boje cak ni daleko vecih stvari, recimo boja motocikla. Rusi su to .
Ili se prebaci na latinicu, ili smanji upotrebu infinitiva,Имали су и Срби избора. Могли су прихватити ултиматум Аустроугарске и рата неби било.
Nisam nigde pomenuo NATO, Rusija nema pravo da napada Ukrajinu kao ni NATO Srbiju, Ukrajina mi nije nista skrivila i ne mrzim je kao ni Rusiju, ne znam koga vise ne podnosim siledzije ili one koji ih podrzavaju. Jasnije ne moze.Gospodo, ili ste vi sa kruške pali ili se ja nisam dobro izrazio, pa imamo ovo nerezumevanje.
Strana koja radi suprotno od onog što bih ja želeo, dakle, zapad, u slučaju BiH zalaže se čuvanje celovitosti, a u slučaju Srbije za razbijanje celovitosti, tj. teritorijalnog integriteta.
Da li je njih briga što dolaze u opasnost da ih se označi kao nepoštene? Ne!
S druge strane, mi većamo među sobom, ako ne damo da se Kosovo odvoji, onda nemamo pravo da tražimo odvajanje RS, ili ako oćemo RS, onda nemamo pravo da se bunimo zbog otcepljenja Kosova i tako...
Zapadnu stranu savršeno zabple ona stvar za principijelnost, uradiće u oba slučaja na našu štetu a u svoju korist. Kosovu će dati da se odvaja a Srpskoj neće.
Pa zar onda nije ok da i ja/mi tako pristupamo: oćemo i Kosmet i RS, zabole nas neka stvaer da li je to principijelno!?!
Isto tako, zabole me da li je OK da Rusi napadnu Ukrajinu, ako mi već nije ok da nato napadne Srbiju! U srpskom interesu je da nato ne napada Srbiju, kao i da Rusija osvoji Ukrajinu. I ako treba to ću braniti i predstavljati poštenim, dobrim i pametnim. Jer, na drugoj strani imam zapad koji svoje interese brani u Iranu, dok Rusiji osporava da brani interese u svojoj avliji.
U tom smislu, Ukrajina i zapad su krivi za rat, pa i stradanja ljudi, za koje mali Frćko tvrdi da ih licemerno žalimo,
Naravno da su se trebali predati, ako su Srbi godinama bombardovali, palili i klali milione starosedeoca Austrougara u Srbiji. Kao i nato starosedeoce što smo napadali pa su nas zasluženo bombardovali.По тој логици и Срби су уништавали Србију од 1914. до 1918. а само су се требали предати Аустроугарима и трећина Срба неби погинула а Србија неби била уништена. Међутим будале се ипак одлучиле борити за своју земљу.
I sad uziva i seiri jer ima vise projektila od Amerike i plus toga bolesnog pajkana za sefa.Raspao se Sovjetski Savez ali nije nuklearna sila koja je preuzela sve projektile kod sebe a to je Rusija.
I da Ukrajinci ili bilo ko drugi mogu Putinu samo da prdnu pod prozor, koja ste vi sila, nevidjeno.Nije ni bitno kako je nastao video, čak i onaj ispod prosječnog vojnog znanja zna da ga Rusimmogu ubiti kada hoće.
I da niko neće smjeti da prdne na to.
Bas frustrirajuce, jel da? Kada to "svet" nije bio "svet siledzija"?I sad uziva i seiri jer ima vise projektila od Amerike i plus toga bolesnog pajkana za sefa.
Ne, nisi shvatio,,,ne mogu pod njegov prozor. Mogu sebi da daju oduska kod svoje kuce.I da Ukrajinci ili bilo ko drugi mogu Putinu samo da prdnu pod prozor, koja ste vi sila, nevidjeno.
Raspast će se i Ruska Pederacija, ostat će Moskovija zvana Rusija sa povijesno adekvatnim teritorijem. To je sasvim očito svakome tko razumije situaciju.Raspao se Sovjetski Savez ali nije nuklearna sila koja je preuzela sve projektile kod sebe a to je Rusija.
A danas potomci tih buntovnika Banderaši. Koji moralni pad.Napisao vec, Ukrajinaca je bilo na sve tri strane , kod crvenih, u carskoj vojsci i najvise kod nacionalista koji su se borili protiv Poljaka.
Ne moze se proceniti, bitno je da na dnevnom nivou pogine 2-3 hiljade NAFO nacistaObzirom da su na početku ovog trodnevnog blitzkriega Darda, Tixi i većina proruskih forumaša priželjkivali selfije u Berlinu i Lisabonu za tjedan-dva s ruskim vojnicima, postavlja li itko danas pitanje koliko bi, današnjim tempom, Rusima trebalo do Berlina i Lisabona?
Banderasi nisu postojali u vreme o kojem sam pisao ako nemas odgovor bolje precuti.A danas potomci tih buntovnika Banderaši. Koji moralni pad.
A danas potomci tih buntovnika Banderaši. Koji moralni pad.Banderasi nisu postojali u vreme o kojem sam pisao ako nemas odgovor bolje precuti.
Raspast će se i Ruska Pederacija, ostat će Moskovija zvana Rusija sa povijesno adekvatnim teritorijem. To je sasvim očito svakome tko razumije situaciju.
Boršč se kuha satima....na laganoj vatriciPošto Rusi nisu osvojili Ukrajinu za dva do tri dana, ovi domaći rusomani, porusice, putlerofili i rusofili svaku zauzimanje totalno nebitne ukrajinske selendre proglašavaju velikom pobedom ruske vojske. Poraz i sramotu pretvaraju u pobedu.
Gdje su hrvatska lisnica i hrvatska kuna?Naravno, obožavamo kukavice i one koji se poklone okupatoru