Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treba da okače slike na tetrapak za mleko

M I A
Lukáš Růžička
Czechia
Any info, please get back to us, over a private message.
Thank you!
https://www.facebook.com/memorialil...K_BdOrQUyyHLkKylEhG0t5RKfXoXC-MT&__tn__=<,P-R

Memorial / Меморіал - International Volunteers for Ukraine

esdnrStpoou2273ul7ammh29a6424tcm0fu6tu02i1faclgu0u3u4557m45f ·

449780416_445661931686733_1082780195137877841_n.jpg

to tebi izgleda strašno i plaši te, ali ako pogledaš svetsku statistiku i nije tako loše, recimo rusija je na 54 mestu u svetu po broju ubistava a amerika je blizu ali ipak ima manje (na 57 mestu)
drugi pokazatelj teškog života u rusiji i patnji ruskog naroda su samoubistva, naime rusija je na visokom 11 mestu u svetu dok je amerika daleeeko iza na 37 mestu.
slično je i sa smrtnošću izazvanom alkoholizmom, naime rusija je tu na samom vrhu, na trećwm mestu u svetu (na prvom su im komšije belorusi) dok krvoločna amerika je u ovoj kategoriji na 28 mestu

znači po svim parametrima tuge, nesreće, depresije, nezadovoljstva, stradanja... rusi vode daleko ispred amerike
Ne, to nije tačno. Ti lažeš opet.

Poslednja izmena:
Rusi Iskanderima srokali treći usrajinski aerodrom u tri dana

Ovaj put nahebbali migovi 29 i Su 25

Patrioti, NASAMS-i i Iris T šuplji ko švicarski sir

Masakar avijacije kakav povijest ne pamti

DomoljUpčad na aparatima

:ceka:

Pogledajte prilog 1574171
Pogledajte prilog 1574172
Pogledajte prilog 1574176
Pogledajte prilog 1574173
Pogledajte prilog 1574175
Pogledajte prilog 1574174
Ajaooooooooooo! Mamma mia!

Bez brige: Oryx kaže da su to makete Iskandera napale maketu Ukro aerodroma sa maketama aviona. :lol:

Da li stvarno veruješ da Ukrima i iz daleka ide kako bi oni hteli ili samo troluješ?
Mislim da Ukrajini ide daleko bolje nego što je to prikazano u Srbiji gde zbog hibridnog delovanja ruske propagande naš stanovnik i dalje veruje da će rusi izaći na Dunav, to je izgovoreno pre skoro 3 godine.
Ovo je zvanična vest i preneli su je bukvalno svi proruski mediji u Srbiji, naravno i pro zapadni.
Moje mišljenje je da će Ukrajina osvojiti Belgorod i da će ucenjivati Rusiju da im vrati Krim.
Svakako mislim da će ako ne ucenom onda na terenu Ukrajina zauzeti i Krim....uh, umalo da zaboravim, u predhodna dva dana iz Belgoroda je evakuisano 8000 civila.

Mislim da Ukrajini ide daleko bolje nego što je to prikazano u Srbiji gde zbog hibridnog delovanja ruske propagande naš stanovnik i dalje veruje da će rusi izaći na Dunav, to je izgovoreno pre skoro 3 godine.
Ovo je zvanična vest i preneli su je bukvalno svi proruski mediji u Srbiji, naravno i pro zapadni.
Moje mišljenje je da će Ukrajina osvojiti Belgorod i da će ucenjivati Rusiju da im vrati Krim.
Svakako mislim da će ako ne ucenom onda na terenu Ukrajina zauzeti i Krim....uh, umalo da zaboravim, u predhodna dva dana iz Belgoroda je evakuisano 8000 civila.
Kakvi crni stanovnici Srbije kad su više pd polovine komentatora na temi tvoji reformski post-komunistički titoisti proterali iz Srbije?!

Prodori Rusa veci od uobicajenih u pravcu Torecka i Njujorka
Pogodjen jos jedan - treci - ukrajinski aerodrom (Mirgorod, Poltava, Krivi Rog) ovaj put su unisteni avioni Su-25 (video zapis).
U dva dana unisteno najmanje 10 ukrajinskih letjelica
Ukrajinci Himarsom gadjali ruski radar i promasili ga. (video zapis). Moguce da su rakete bile ometane elektronskim kontra mjerama Rusa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back