Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.877
Jel otkrio kojoj NATO jedinici pripadaZAROBLJEN ZIV NATO FRANCUSKI VOJNIK KOD HARKOVA OD STRANE RUSKE ARMIJE!
Ili je to vojnik iz "NATO država"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel otkrio kojoj NATO jedinici pripadaZAROBLJEN ZIV NATO FRANCUSKI VOJNIK KOD HARKOVA OD STRANE RUSKE ARMIJE!

Umor od rata se vec sada oseca ne samo kod Rusa i Ukrajinaca vec u celoj Evropi za dve, tri godine bice jos mnogo gore, Putin vec sada pominje i stidljivo nudi pregovore ne zato sto je slabiji ali vidi koliko ce dugo ratovanje kostati Rusiju. Ukrajinci se nesto neckaju ali nece izdrzati jos dugo, prevelika je razlika u vojnoj i ekonomskoj moci zaracenih, pomoc zapada je premala i prestace kroz par godina ulazak zapada u rat mislim da nece biti tako da ja ne vidim drugaciji izlaz. Rusi ako dobiju ukrajinske teritorije moraju dati nesto za uzvrat a to je clanstvo Ukkrajine u NATO pre svega sto to nece nista geostrateski promeniti, letonija i Etonija su blize moskvi nego Kijev.
Jel otkrio kojoj NATO jedinici pripada
Ili je to vojnik iz "NATO država"
Ovaj je blago rečeno na*eb'oZAROBLJEN ZIV NATO FRANCUSKI VOJNIK KOD HARKOVA OD STRANE RUSKE ARMIJE!
 Ima da peva na Ruskom i da igra kazačok
 Ima da peva na Ruskom i da igra kazačok 
Da,na zalost,pogodili su 5 baterija u Tomsku,to je 5000km dalje.Ode S-400 usred Rusije, posjetio ga Hajmars.
Od tenkova pred Kijevom do uništavanja protuzračne obrane posred Rusije.
"Kao da će to da promijeni tok sukoba"
I ne želimo da se promijeni.
Pogledajte prilog 1558262

Umor od rata se vec sada oseca ne samo kod Rusa i Ukrajinaca vec u celoj Evropi za dve, tri godine bice jos mnogo gore, Putin vec sada pominje i stidljivo nudi pregovore ne zato sto je slabiji ali vidi koliko ce dugo ratovanje kostati Rusiju. Ukrajinci se nesto neckaju ali nece izdrzati jos dugo, prevelika je razlika u vojnoj i ekonomskoj moci zaracenih, pomoc zapada je premala i prestace kroz par godina ulazak zapada u rat mislim da nece biti tako da ja ne vidim drugaciji izlaz. Rusi ako dobiju ukrajinske teritorije moraju dati nesto za uzvrat a to je clanstvo Ukkrajine u NATO pre svega sto to nece nista geostrateski promeniti, letonija i Etonija su blize moskvi nego Kijev.

Vuššš
Ovo je Bahmut.NATO paktovci su snimili sopstvenu smrt na Go Pro Kameri
А Киргистан у РФ?Znam ja za to. I nije samo Nemačka, nego cela EU ima ogroman skok izvoza u Kirgistan.
Ali Srbija ne bi smela da radi šta i oni i prete neulaskom u eU, ebala ih eU.

Има један "зеленко" који стално пита за нацисте у древној укрији. Тражи да му се покажу.

Manje će bitiod 42 miliona ljudi u Ukrajini koliko ih je zivelo tamo 2014, sada je ostalo jos samo 18 miliona....