Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Umor od rata se vec sada oseca ne samo kod Rusa i Ukrajinaca vec u celoj Evropi za dve, tri godine bice jos mnogo gore, Putin vec sada pominje i stidljivo nudi pregovore ne zato sto je slabiji ali vidi koliko ce dugo ratovanje kostati Rusiju. Ukrajinci se nesto neckaju ali nece izdrzati jos dugo, prevelika je razlika u vojnoj i ekonomskoj moci zaracenih, pomoc zapada je premala i prestace kroz par godina ulazak zapada u rat mislim da nece biti tako da ja ne vidim drugaciji izlaz. Rusi ako dobiju ukrajinske teritorije moraju dati nesto za uzvrat a to je clanstvo Ukkrajine u NATO pre svega sto to nece nista geostrateski promeniti, letonija i Etonija su blize moskvi nego Kijev.

Sta vam rade dusu vam vade

Najvece SVETSKO skladiste gasa koje se nalazilo u Ukrajini - je unisteno tj prdnulo u cabar

Umor od rata se vec sada oseca ne samo kod Rusa i Ukrajinaca vec u celoj Evropi za dve, tri godine bice jos mnogo gore, Putin vec sada pominje i stidljivo nudi pregovore ne zato sto je slabiji ali vidi koliko ce dugo ratovanje kostati Rusiju. Ukrajinci se nesto neckaju ali nece izdrzati jos dugo, prevelika je razlika u vojnoj i ekonomskoj moci zaracenih, pomoc zapada je premala i prestace kroz par godina ulazak zapada u rat mislim da nece biti tako da ja ne vidim drugaciji izlaz. Rusi ako dobiju ukrajinske teritorije moraju dati nesto za uzvrat a to je clanstvo Ukkrajine u NATO pre svega sto to nece nista geostrateski promeniti, letonija i Etonija su blize moskvi nego Kijev.

Ово је рат за руску безбедност а не за територију. Какво давање Украјине НАТО-у.

:mrgreen:

Пре ће сунце изаћи на западу него што ће Украјина у НАТО.

Koka Rusice i po Siriji. Udarilo sa svih strana. :super:

Ако је ово тачно, ово је америчко-НАТО ширење ескалације изван руско-украјинског театра под маском "Украјине" и њених распалих служби. Ово не треба игнорисати јер сутра када дође до одговора да се нико не прави луд са питањем, како то, зашто то?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back