Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.844
Jel otkrio kojoj NATO jedinici pripadaZAROBLJEN ZIV NATO FRANCUSKI VOJNIK KOD HARKOVA OD STRANE RUSKE ARMIJE!![]()
Ili je to vojnik iz "NATO država"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel otkrio kojoj NATO jedinici pripadaZAROBLJEN ZIV NATO FRANCUSKI VOJNIK KOD HARKOVA OD STRANE RUSKE ARMIJE!![]()

Umor od rata se vec sada oseca ne samo kod Rusa i Ukrajinaca vec u celoj Evropi za dve, tri godine bice jos mnogo gore, Putin vec sada pominje i stidljivo nudi pregovore ne zato sto je slabiji ali vidi koliko ce dugo ratovanje kostati Rusiju. Ukrajinci se nesto neckaju ali nece izdrzati jos dugo, prevelika je razlika u vojnoj i ekonomskoj moci zaracenih, pomoc zapada je premala i prestace kroz par godina ulazak zapada u rat mislim da nece biti tako da ja ne vidim drugaciji izlaz. Rusi ako dobiju ukrajinske teritorije moraju dati nesto za uzvrat a to je clanstvo Ukkrajine u NATO pre svega sto to nece nista geostrateski promeniti, letonija i Etonija su blize moskvi nego Kijev.
Jel otkrio kojoj NATO jedinici pripada
Ili je to vojnik iz "NATO država"![]()
Ovaj je blago rečeno na*eb'oZAROBLJEN ZIV NATO FRANCUSKI VOJNIK KOD HARKOVA OD STRANE RUSKE ARMIJE!
Da,na zalost,pogodili su 5 baterija u Tomsku,to je 5000km dalje.Ode S-400 usred Rusije, posjetio ga Hajmars.
Od tenkova pred Kijevom do uništavanja protuzračne obrane posred Rusije.
"Kao da će to da promijeni tok sukoba"
I ne želimo da se promijeni.
Pogledajte prilog 1558262

Umor od rata se vec sada oseca ne samo kod Rusa i Ukrajinaca vec u celoj Evropi za dve, tri godine bice jos mnogo gore, Putin vec sada pominje i stidljivo nudi pregovore ne zato sto je slabiji ali vidi koliko ce dugo ratovanje kostati Rusiju. Ukrajinci se nesto neckaju ali nece izdrzati jos dugo, prevelika je razlika u vojnoj i ekonomskoj moci zaracenih, pomoc zapada je premala i prestace kroz par godina ulazak zapada u rat mislim da nece biti tako da ja ne vidim drugaciji izlaz. Rusi ako dobiju ukrajinske teritorije moraju dati nesto za uzvrat a to je clanstvo Ukkrajine u NATO pre svega sto to nece nista geostrateski promeniti, letonija i Etonija su blize moskvi nego Kijev.

Vuššš
Ovo je Bahmut.NATO paktovci su snimili sopstvenu smrt na Go Pro Kameri
А Киргистан у РФ?Znam ja za to. I nije samo Nemačka, nego cela EU ima ogroman skok izvoza u Kirgistan.
Ali Srbija ne bi smela da radi šta i oni i prete neulaskom u eU, ebala ih eU.

Има један "зеленко" који стално пита за нацисте у древној укрији. Тражи да му се покажу.

Manje će bitiod 42 miliona ljudi u Ukrajini koliko ih je zivelo tamo 2014, sada je ostalo jos samo 18 miliona....