Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.543
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nećeš me uvući u bilo kakav dijalog sa tobom tim tvojim jeftinim seljačkim forama i fazonima. Ozbiljan sam čovek i sve što napišem napišem srcem i caklim umom... Nikada i ni na koga nisam gledao kroz prizmu mržnje, čak ni trekve ustaše ne mrzim, ali voleo bih da ih nema i zagađuju ovu predivnu planetu... Da, istina, u Sloveniji sam često, tamo imam ono što mi je najrođenije, najmilije i najsvetije - moju kćerkicu, dugo godina sam živeo u Sloveniji, tamo sam studirao i radio, i u njoj se osećam solidno i uvek sam u dobrom društvu mojih prijatelja ...Kao sto tebe grije okrilje majcice Slovenije

Rekao bih da ce se zavrsiti bas kako su dosapnuli toj pisulji, Ukrajina u NATO ali bez Krima i Donbasa.
Šta je to Putin nečasno učinio? Zar je trebao da ćuti i ne štiti svoj narod od krvoločnih nacista ... Izbaci tu svoju ustašku mržnju iz srca, pusti umu da te predvodi i sigurno ćeš i sam shvatiti da sam u pravu ...Da se Putin sutra preda u Hag, ti bi pričao kako se mudro predao
Nećeš me uvući u bilo kakav dijalog sa tobom tim tvojim jeftinim seljačkim forama i fazonima. Ozbiljan sam čovek i sve što napišem napišem srcem i caklim umom... Nikada i ni na koga nisam gledao kroz prizmu mržnje, čak ni trekve ustaše ne mrzim, ali voleo bih da ih nema i zagađuju ovu predivnu planetu... Da, istina, u Sloveniji sam često, tamo imam ono što mi je najrođenije, najmilije i najsvetije - moju kćerkicu, dugo godina sam živeo u Sloveniji, tamo sam studirao i radio, i u njoj se osećam solidno i uvek sam u dobrom društvu mojih prijatelja ...

Ja i jesam gde pripadam srcem i dušom, a gde si ti? Uloga konjušara Germanima ti je urođena ...Trebao bi ti u svoju Rusijicu, tamo pripadaš
Каин и Авељ, вечни архетип.General kaze da se tuku dva nezrela i luda naroda.
У односу на ове, шинтери су сестре милосрднице.
Moje detinjstvo, samo zato što mi je pokojni otac, zbog neizmerne ljubavi do braće Rusa, robijao 5 godina na Golom otoku, je bilo surovo, bolno, gladno, užasno hladno i svakoliko jadno, ali Bog mi je pomogao da volim, čak i one koji su me mrzeli ... Čudno mi je jedino to što me danas, onako kukavički, "vole" oni koji su me nekada progonili i detinjstvo mi u pravi pakao pretvorili ...Trebao bi ti u svoju Rusijicu, tamo pripadaš

Или топ на камиону, хаубицу коју пицика не ућера, лагано, у зракомлат... Чекамо ф16. Он ће преокренути тијек рата.I šta nacisti očekuju od takvih kad dođu na front? Prvom prilikom će ukrasti tenk i pobjeći Rusima.

Упропастише их Руси!totalna mobilizacija u mariupolu...ljudi skinuti do gola i spremaju se obući vojnu uniformu...
...

Stanje na fronti je da Ukri ne mogu napredovati od gomile okupatorskih tijelaNikom više od tebe ne treba opuštanje, još od 2014 kad je Novorusija pala koliko najkasnije sutra.
Kakvo je stanje na fronti, osvojiše li ***********i išta konačno ili se i dalje taktički povlače u znak dobre volje?

''Srpski izvoz u Kirgistan porastao je za 6200% u odnosu na pre invazije. Ova roba očigledno nikada ne ide u Kirgistan. Odlazi pravo u Rusiju. EU treba odmah da poništi zahtev Srbije za ulazak u EU. Srbija može slobodno da se ponaša loše, ali nije slobodna da uđe u EU...''
Kao neće nas primiti u eU
Jbg, mi i ne želimo da budemo deo anglosaksonskog varvarskog pakta.

Osim što je jedno jutro odlučio uništiti susjednu državu i njihov narod - baš ništa.Šta je to Putin nečasno učinio? Zar je trebao da ćuti i ne štiti svoj narod od krvoločnih nacista ... Izbaci tu svoju ustašku mržnju iz srca, pusti umu da te predvodi i sigurno ćeš i sam shvatiti da sam u pravu ...
To mu je bila jedna od doktorskih disertacijaPa ti si kmeco da si " ti " bio na golom otoku kako sad pokojni otac
Sigorno su citali KRSTANOVE doktorate " Kako zaebati zapadne Hijene "Osim što je jedno jutro odlučio uništiti susjednu državu i njihov narod - baš ništa.
Na stranu to što je 23.2. rekao da se povlače jer su ponizili i porazili zapad bez ispaljenog metka, to spada u uobičajeno časno rusolaganje, jer Rus laže i kad kaže da laže.
Osim što je jedno jutro odlučio uništiti susjednu državu i njihov narod - baš ništa.
Na stranu to što je 23.2. rekao da se povlače jer su ponizili i porazili zapad bez ispaljenog metka, to spada u uobičajeno časno rusolaganje, jer Rus laže i kad laže da laže.

Pa imaju valjda bagere?Stanje na fronti je da Ukri ne mogu napredovati od gomile okupatorskih tijela

Zamisli šta će tek da rade NatoGradovima gde nema njihovih sunarodnika ako Bajden eskalira........Pa ieboga led, šta bi njima bilo stalo do ruskog grada, pa ne oslobađaju ukrajinci grad, rusi oslobađaju grad, kako oslobađaš navodno svoj grad i svoje sunarodnjake tepih bombardiranjem???